Bu guzeldi isteNe olurdu acaba
Adalet dip
Yargı dip
Liyakat dip
Ekonomi dip olurdu
İyi ki olmadı.
Geçtiğimiz dönemde Kemal Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdürü olduğu dönemde 10 aylık torunun sigortalı yapıldığı ortaya çıkmıştı. Kılıçdaroğlu bu konuda gelen soru üzerine ise suçu, torununun anne ve babasına attı. "Benim torunumu sigortalı yapma şansım yok." diyen Kılıçdaroğlu, "Annesi babası yapmışsa onu bana yüklemek haksızlık değil mi? Eğer sigortalı yapılmışsa anne babaya sormak lazım. "Siz bunu hangi gerekçe yaptınız" diyerek." ifadelerini kullandı. Soruyu soran vatandaş, "Ama siz bunu kabul etmişsiniz." deyince Kılıçdaroğlu, "Bir hata varsa bunu niye inkar edeyim." dedi.Yooo yemek gibi bir durumum yok. Herkes çocuğuna sigorta başlangıcı yapabilir, bunun yasal bir engeli yok. Sen git sana da yaparlar.
Bırak bunları yea, ciddiye almaAdam bırakmadan bırakmayacaksınız yani, varsın ülke yansın reis koltukta otursun
Şimdi olduğu gibi yani, pardon şu an ekonomik işgaldeyiz o kadarı ziyan vermezBu guzeldi isteama ne olurdu mesela? Turkiyemizi isgal ederler topraklarimizi 7-8 e bolerler.. onca yildir yapilan koprumuzu yolumuzu yikarlar ihamizi sihamizi durdurur.. ulkede petrol bulundu bunu amerikalilara peskes cekerlerdi en fazla ne olabilirdi dimi? Suriyede olanlar bize olamaz mi saniyorsunuz? Suan acim diyenler lokma ekmege muhtac kalirlardi en fazla nolabilirdi
Ben işveren olsam siz çalışsanız sigortalamam gerekirdi. Ama ben işveren değilim sigortalama şansım yok diyor.Geçtiğimiz dönemde Kemal Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdürü olduğu dönemde 10 aylık torunun sigortalı yapıldığı ortaya çıkmıştı. Kılıçdaroğlu bu konuda gelen soru üzerine ise suçu, torununun anne ve babasına attı. "Benim torunumu sigortalı yapma şansım yok." diyen Kılıçdaroğlu, "Annesi babası yapmışsa onu bana yüklemek haksızlık değil mi? Eğer sigortalı yapılmışsa anne babaya sormak lazım. "Siz bunu hangi gerekçe yaptınız" diyerek." ifadelerini kullandı. Soruyu soran vatandaş, "Ama siz bunu kabul etmişsiniz." deyince Kılıçdaroğlu, "Bir hata varsa bunu niye inkar edeyim." dedi.
Bu alintidir.. simdi ortada bir suc yoksa eger o donem icin neden sucu cocuguna atiyor? Evet yaptim deseydi madem
Secim bitti.Bu guzeldi isteama ne olurdu mesela? Turkiyemizi isgal ederler topraklarimizi 7-8 e bolerler.. onca yildir yapilan koprumuzu yolumuzu yikarlar ihamizi sihamizi durdurur.. ulkede petrol bulundu bunu amerikalilara peskes cekerlerdi en fazla ne olabilirdi dimi? Suriyede olanlar bize olamaz mi saniyorsunuz? Suan acim diyenler lokma ekmege muhtac kalirlardi en fazla nolabilirdi
Hata demiş suç dememiş, yasal zeminde bir engeli yok, etik değil. Müdahale edemezsin hatta yorum da yapamazsın. Git çocuğunu bir reklam şirketine sigortalat sigortayı kendin öde, bunu kimse engelleyemez. Suç varsa mahkeme orada versinler cezasınıGeçtiğimiz dönemde Kemal Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdürü olduğu dönemde 10 aylık torunun sigortalı yapıldığı ortaya çıkmıştı. Kılıçdaroğlu bu konuda gelen soru üzerine ise suçu, torununun anne ve babasına attı. "Benim torunumu sigortalı yapma şansım yok." diyen Kılıçdaroğlu, "Annesi babası yapmışsa onu bana yüklemek haksızlık değil mi? Eğer sigortalı yapılmışsa anne babaya sormak lazım. "Siz bunu hangi gerekçe yaptınız" diyerek." ifadelerini kullandı. Soruyu soran vatandaş, "Ama siz bunu kabul etmişsiniz." deyince Kılıçdaroğlu, "Bir hata varsa bunu niye inkar edeyim." dedi.
Bu alintidir.. simdi ortada bir suc yoksa eger o donem icin neden sucu cocuguna atiyor? Evet yaptim deseydi madem
Tabii canim ulkesiz vatansiz kalmak milletin gelip karina kizina tecavuz etmesi daha iyidirŞimdi olduğu gibi yani, pardon şu an ekonomik işgaldeyiz o kadarı ziyan vermez
Gelecek hepsi duruyor..yalan mi soylediler diyorsun yani?Secim bitti.
Hakikaten
Gabar da ki petrole
Karadeniz de ki gaza ne oldu sahi?
Nakite sıkıştık da
Ekonomik işgale izin verince buna gerek kalmıyor haklısınız, dünya liderimiz ikisini birden engelleyemiyorTabii canim ulkesiz vatansiz kalmak milletin gelip karina kizina tecavuz etmesi daha iyidir
İşlemeye başlasınlar o zaman, daha sıkışık bir zaman mı bekliyorlarGelecek hepsi duruyor..yalan mi soylediler diyorsun yani?
Bak yalancı dersen emniyete veririmİşlemeye başlasınlar o zaman, daha sıkışık bir zaman mı bekliyorlar
Emredersinİşlemeye başlasınlar o zaman, daha sıkışık bir zaman mı bekliyorlar
Ses var mı diyorumGelecek hepsi duruyor..yalan mi soylediler diyorsun yani?
Sen ve diger arkadas niye biylesiniz ya? Gelip bos yapip gidiyorsunuz.. hirsiz derseniz evet ss alip emniyete gonderirim.. saka yapmiyorumBak yalancı dersen emniyete veririm
Bekle ve gor hersey siraylaSes var mı diyorum
Gündem nasıl diyorum
Nasılız ben ve diğer arkadaşSen ve diger arkadas niye biylesiniz ya? Gelip bos yapip gidiyorsunuz.. hirsiz derseniz evet ss alip emniyete gonderirim.. saka yapmiyorum
Soyledim ya nasil oldugunuzuNasılız ben ve diğer arkadaş
Kim diğer arkadaş?Sen ve diger arkadas niye biylesiniz ya? Gelip bos yapip gidiyorsunuz.. hirsiz derseniz evet ss alip emniyete gonderirim.. saka yapmiyorum
Miknatis gibi olmasin herkes o kendini bilir benceKim diğer arkadaş?
Herkes üstüne alınır şimdi.