- 19 Ekim 2016
- 3.047
- 7.266
Boş yapıyormuşuzSoyledim ya nasil oldugunuzu
Anlamadiginiz icin tekrar ediyorum yine anlamiyorsunuzBoş yapıyormuşuz
Nasılız yani boş yapanlar mı
Başka kelimeler katalım cümlelerine.
Hep aynı mesajı okuyor gibi oluyoruz.
Bu guzeldi isteama ne olurdu mesela? Turkiyemizi isgal ederler topraklarimizi 7-8 e bolerler.. onca yildir yapilan koprumuzu yolumuzu yikarlar ihamizi sihamizi durdurur.. ulkede petrol bulundu bunu amerikalilara peskes cekerlerdi en fazla ne olabilirdi dimi? Suriyede olanlar bize olamaz mi saniyorsunuz? Suan acim diyenler lokma ekmege muhtac kalirlardi en fazla nolabilirdi
Belki siz anlatamıyorsunuzdurAnlamadiginiz icin tekrar ediyorum yine anlamiyorsunuz
Hadi bakalım.Bekle ve gor hersey sirayla
Israrla gelip alinti yapmaniz pekiBelki siz anlatamıyorsunuzdur
Bide böyle düşün dicem de.
Sen yine boş yapma dicen
Sen git torununa sigorta yaptırYa bu kılıçdaroğlu ne üçkağıçı ne namusuz ne hırsızmış
Düşünebiliyor musunuz torununu sigortalı yapmış
Alçak hıqhız
Neyi alıntılayacağımı sormayacağım heraldeIsrarla gelip alinti yapmaniz pekiyapiyorsun bossss
Hayatta ugrasmamNeyi alıntılayacağımı sormayacağım heralde
Görmek istemezsen gözardı edebilirsin tonti
Ya zeten kısa boylu ufak tefek bir adam lider olacak tip varmı adamda hırsız işteSen git torununa sigorta yaptır
Olcak şey mi
İnsan minik bi tekne bari alırdı
Ne kadar kırıcisin ya!Sizler heykel dikmeye dewamke bunyenize agir gelir iha siha petrol metrol isleri
E tamam niye takıldın o zamanHayatta ugrasmamsen kimsin ben seni gozardi edicem yaw oturuo sizin gibi begenmedimle ugrasmayacagim gibi
Peki dogru degil mi? Eskidende kriz vardi eskiden yapilan tek icraat heykeldi..simdi adamlwrin yaptigiklarina bak birde takdir dahi gormuyor bazisi tarafindan.. cok onemli bir kesim degil neyseki.. demek ki heykel seviyorlarmisNe kadar kırıcisin ya!
Dolar 10 tl ye düşse bir sen mi rahat edeceksin,hepimiz rahat edeceğiz.
Endişeliyiz.
Niye öyle yazıyorsun ki?
Yaz hadi yazE tamam niye takıldın o zaman
Yazarım yazmam kime ne
En çok bunu seviyorum bendemek ki heykel seviyorlarmis
Yok artık kendi ekseni etrafında döneni yapıyorlar fark var tontrikoPeki dogru degil mi? Eskidende kriz vardi eskiden yapilan tek icraat heykeldi..simdi adamlwrin yaptigiklarina bak birde takdir dahi gormuyor bazisi tarafindan.. cok onemli bir kesim degil neyseki.. demek ki heykel seviyorlarmis
Istediklerini yaparsan dolar yukselmez ablacim. Bu ay dolar dusecek faizler yukselecek deniyor yani dolariniz varsa yanarEkonomik işgale izin verince buna gerek kalmıyor haklısınız, dünya liderimiz ikisini birden engelleyemiyor