- 20 Mart 2008
- 140.453
- 210.154
- 60
Bende istemiyorum asla.Kesinlikle ayni fikirdeyim. Asla ama asla gormek istemiyorum bunlarin sıfatını.
Bende anlamadım ne yazmış ki?Rprnn yorumunu neden sildin bilmiyorum ama o polise inşallah el altindan odul falan verilmiştir kimse bana biz daha sehidin cenazesini kaldirmadan, alinan lesler icin dava acmaya calisan mahlukatlari savunmasin
Hdp li vekile tokat atan polisi gorunce buz kesmisBende anlamadım ne yazmış ki?
Kim savunuyor onları şaka mı buRprnn yorumunu neden sildin bilmiyorum ama o polise inşallah el altindan odul falan verilmiştir kimse bana biz daha sehidin cenazesini kaldirmadan, alinan lesler icin dava acmaya calisan mahlukatlari savunmasin
Maalesef...Bende istemiyorum asla.
Şu bir gerçek kilit parti şu anda.
Ne yazdı ki silmiş mesajıRprnn yorumunu neden sildin bilmiyorum ama o polise inşallah el altindan odul falan verilmiştir kimse bana biz daha sehidin cenazesini kaldirmadan, alinan lesler icin dava acmaya calisan mahlukatlari savunmasin
Hdp li vekile tokat atan polisi gorunce buz kesmis
Boyle bir yorumu vardi ona istinaden yazdimKim savunuyor onları şaka mı bu
Ben bu konudan çıkayım en iyisiBoyle bir yorumu vardi ona istinaden yazdim
Ben yazdım onu zaten şok oldum polise nasıl diyor diye ! Ama o hanım birşey yazıp silmişHdp li vekile tokat atan polisi gorunce buz kesmis
Tabii ki Cumhur İttifakı...Terörist sevicilerle işim olmaz
Hayir canim sana cevap olarak yazmistiBen yazdım onu zaten şok oldum polise nasıl diyor diye ! Ama o hanım birşey yazıp silmiş
3.Büyük parti konumunda şimdi.Maalesef...
Vekil değilde il başkanına tokat atmıştı onu söylüyor herhalde,kadıköyde olmuştu olay.Boyle bir yorumu vardi ona istinaden yazdim
Azıcık araştırsaydın be bu yalan bir kere yalan
Bişey dicem açılım süreci vsden bağımsız o bayrak shop değil mi ama ya
Cumhur ittifakı zamanında dağdan indirip, teröristleri adam yaptı. Kimin sevdiği ortada . X örgütünü de unutmayalım.. anlayana.Tabii ki Cumhur İttifakı...Terörist sevicilerle işim olmaz