Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bazı insanlar hayatını buna bağlıyor iş ev hayat filan 6 Şubat depremden sonra milyonlarca insan astrolog aratmis goggle da
Evet açıkçası bir din, inanış gibi bağlılar. Hayatlarını gezegenlere göre ayarlıyorlar.

Ben kimseyi demiyorum yani her partinin alt ve üst gelir grubundan oybveren secmanleri var evet bazı şeyler için önceden görmek lazım sonradan görme zor

İnanmıyorum. Tehlike konusunda sıkıntı yok. Beklliyoruz, biliyoruz. Deprem mi? Benim evim var. Dikkatli olup sokakta mı yatayım? Olacak olan olur, kadere iman bu saatten sonra

Sadece depremi kast etmedim ki. Deprem ise alınacak önlemler başka, seçimden başka bir konu. Binamin karşısında 24 sene önce ağır hasardan orta hasara dönmüş hala çivi çakilmamis bina var. E şimdi deprem olsa kim sorumlu?
Ama asil dediğim deprem değil şubatta yaşadığımız şok

Demokrasi mi?Bana demokrasiden falan bahsetmeyin lütfen.Hee bir de alintilamayin beni,sizinle

Demokrasi mi?Bana demokrasiden falan bahsetmeyin lütfen.Hee bir de alintilamayin beni,sizinle uğraşamam.
Gayet iyi uğraşıyordunuz. Kazansaydınız demokrasiyi yine eleştirirmiydiniz. Artık gitsin kaybetmekte tarih yazmış lideriniz

Evet Satürn bahsettiğim
Benim tek önemsediğim insan geri çekildi artik. Hatta bugün yanıldığını ısrarla olasılık dediğini birseyi yanlış gördüğünü yazmışti.
Bazen Satürn etkisi ters de oluyor sanırım.

Canım kardeşim geçmiş olsun... Sen sağlığına dikkat et düşünme artık buraları...

Deste deste kaçacaklar bu ülkeden çok üzülüyorum ama goygoy yapmaya çalışıyorum ya. Beni de anlayın
Haahahhaha ay pardon ya sinirlerim cok bozuk
Celladina asik olmussa bir millet sozunu paylaştım yorumlar geliyor dk basi gormezden geldikce görüyorum snskdkdkdkkdmdmd

Astroloji bunları diyormuş,işimiz astrologlara kaldi.

Eklentiler

• Screenshot_20230528-233657_Facebook.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20230528-233830_Facebook.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…