- 10 Kasım 2020
- 8.154
- 66.873
- 498
Evet açıkçası bir din, inanış gibi bağlılar. Hayatlarını gezegenlere göre ayarlıyorlar.Bazı insanlar hayatını buna bağlıyor iş ev hayat filan 6 Şubat depremden sonra milyonlarca insan astrolog aratmis goggle da
Demokrasi mi?Bana demokrasiden falan bahsetmeyin lütfen.Hee bir de alintilamayin beni,sizinle uğraşamam.Yenilen pehlivan yarışa doymazmış. Niye kaçınılmaz. Atatürk ün demokrasi anlayışını niye kabullenemiyorsunuz
Örtüyü sallayın derim şimdi taşlarlar beniHala mı başörtüsü yaa!
Ablacım kazandınız işte, çık kutlasana.
Baydı yeminle bunların eskiden kalma kinleri çoğu kez yazıldı ama yokk.Hala mı başörtüsü yaa!
Ablacım kazandınız işte, çık kutlasana.
NedenYenilenlerle kutluyoruz burada
Ben kimseyi demiyorum yani her partinin alt ve üst gelir grubundan oybveren secmanleri var evet bazı şeyler için önceden görmek lazım sonradan görme zorAltın varaklı evleri olanları mı diyorsunuz? Para kaynaklarını çok iyi biliyorum öyle tiplerin sonradan görme oldukları kmlerce öteden belli. Var öyleleri, bir tanesi Influencer güya. Lüks sitenin balkonundan astığı halıyı storyde gösterip çırpmadan temiz olduğunu hissetmiyorum diyordu mesela. Lüks sitede halı çırpıyor, para kimlerin ellerinde şehrin göbeğinde bu tiplerin ne işi var diyoruz genel olarak öylelerini görünce. Veya 10. Kattan çocuğuna Ebubekir Sıddık diye çığırıyorlar. Bazı şeyler parayla satın alınamıyor işte.
AminAllah şifalar versin inşallah
Olacağa çare yok. İtirazı olan?Sendeeee
Çok geçmiş olsun canımAnjiyo oldu dün,entube değil ama böbreklerde sorun var şu an için onu kontrol altında tutmaya çalışıyorlar.
İnanmıyorum. Tehlike konusunda sıkıntı yok. Beklliyoruz, biliyoruz. Deprem mi? Benim evim var. Dikkatli olup sokakta mı yatayım? Olacak olan olur, kadere iman bu saatten sonra
İlk gördüm şok geçirdim bir araştırdım baktım gerçekten insanlar parayla astrolog tutuyorlarmis yaşam koçu gibi ilginç..Evet açıkçası bir din, inanış gibi bağlılar. Hayatlarını gezegenlere göre ayarlıyorlar.
100 yıl geçmiş rte fetoyle acilimla mültecilerle hizbullahla falan 20 senedir seçiliyor hala vahdettin diyorBen vahdettinde takılı kaldım
Demokrasi mi?Bana demokrasiden falan bahsetmeyin lütfen.Hee bir de alintilamayin beni,sizinle
Gayet iyi uğraşıyordunuz. Kazansaydınız demokrasiyi yine eleştirirmiydiniz. Artık gitsin kaybetmekte tarih yazmış liderinizDemokrasi mi?Bana demokrasiden falan bahsetmeyin lütfen.Hee bir de alintilamayin beni,sizinle uğraşamam.
Bazen Satürn etkisi ters de oluyor sanırım.Evet Satürn bahsettiğim
Benim tek önemsediğim insan geri çekildi artik. Hatta bugün yanıldığını ısrarla olasılık dediğini birseyi yanlış gördüğünü yazmışti.
Kabataş'taki bacımızı mı diyon? "Bu cuma ispatlayacağım" dedi ve üzerinden 937937393839383 cuma geçti ispatlayamadı. İyi hatırlattın, sahi ne oldu o iş?Nefret dili demişken başörtülü diye saldırılan bayanı da unutma
Canım kardeşim geçmiş olsun... Sen sağlığına dikkat et düşünme artık buraları...Neden boyle yorum yaziyorsunuz? Şu an erken dogum riskimle hastanede yatiyorum. Kutlama yapacak durumum yok olsa da ulkenin yarisinin karari olmayan bir şeyi kutlamam. Sadece mutlu oldum. Ve InseAllah chp taraftarlarinin da sevgisini kazanir dedik. Dediklerini yapsa, ekonomi duzelse, refah haliniz iyileşse sizler de memnun kalirsiniz. O yuzden herkes için hayirli olsun diyorum. Ve InsaAllah vaatlerini gerçekleşdirir. Sadece kemal kiliçdaroglunun vaatlerini gerçekleşdirecegine ve gerçekten de turkler, muslumanlar için çaba harcayacagina inanmiyorum. Onun arkasinda Amerika gibi teror başi ulke vardi.
Çok teşekkür eder canımÇok geçmiş olsun canım
İzmir de metro da fesli bir gence saldırı. Sahi ne oldu nefret diliKabataş'taki bacımızı mı diyon? "Bu cuma ispatlayacağım" dedi ve üzerinden 937937393839383 cuma geçti ispatlayamadı. İyi hatırlattın, sahi ne oldu o iş?
Haahahhaha ay pardon ya sinirlerim cok bozukDeste deste kaçacaklar bu ülkeden çok üzülüyorum ama goygoy yapmaya çalışıyorum ya. Beni de anlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?