- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.874
- 598
Nasıl ya hangi bolge ıcın konusuluyorİnanan varmı bilmiyorum ama ülkemizin üstündeki astrolojik etki çok kötü önümüzdeki 1.5 ay çok tehlikeli. Şöyle söyleyeyim şubat ayındaki dikkat çeken acı yeniden var. Bu iş banane memnunum benim tuzum kuru işi değil Cook dikkatli olmalıyız.
Çok geçmiş olsun canım, Acil şifalar dilerim.İnşallah canım,inan neye üzüleceğimi şaşırdım.
Her sabah işe giderken günaydın dediğim, halini hatrını sorduğum, düğünde, cenazede biraraya geldiğimiz insanlar nasıl yüz yüze bakacağız sabaha, yazık çok üzüldüm
Gecmis olsunAnjiyo oldu dün,entube değil ama böbreklerde sorun var şu an için onu kontrol altında tutmaya çalışıyorlar.
Sizinki derken?Sizinki değil sanki
Allah şifalar versin inşallahAnjiyo oldu dün,entube değil ama böbreklerde sorun var şu an için onu kontrol altında tutmaya çalışıyorlar.
Sanırım bu gece durmuycaklar. Sabır yarabbim gerçekten sabır.Aynısı burada da var..Silahlar peşpeşe ateşleniyor.
Yenilen pehlivan yarışa doymazmış. Niye kaçınılmaz. Atatürk ün demokrasi anlayışını niye kabullenemiyorsunuzErken seçim mutlaka olacak,şu durumda kaçınılmaz.
HayırBir deste bir desteye gel beraber Almanyada birbirimizi destekleyelim demiş
Ben astrolog hanimefendiden izlemiştim YouTube da seçimlerden 14mayis tanonbeş yirmi gün önce Erdoğan'ın haritasında güçlü evren var diye birde seçimler çok sert geçecek demişti gülmüştüm doğruymuş. Birde felaketler var deyince inanmamıştım hepsi çıktı. Rabbim bir daha felaket yasatmasin. Kimseye .ülkemizi korusun rabbim
Nasıl ya hangi bolge ıcın konusuluyor
Öğrenmiş oldunNasıl ya? Ben ölmem sanıyordum.djdjdjdjd
Nefret dili demişken başörtülü diye saldırılan bayanı da unutma
Atatürk’ü beğenmedikleri için?Yenilen pehlivan yarışa doymazmış. Niye kaçınılmaz. Atatürk ün demokrasi anlayışını niye kabullenemiyorsunuz
Bayılıyorum bu adama. Dur gidem de iki küfürünü dinleyem günlük doz olarak.
Hangi yoruma göre bu cevabı vermiş okumadınız mı?Yenilen pehlivan yarışa doymazmış. Niye kaçınılmaz. Atatürk ün demokrasi anlayışını niye kabullenemiyorsunuz
Siz mantıklı yorummu yapıyorsunuzArkadaşlar lütfen azıcık mantıklı yorumlar yazın. Yok sen de öleceksin,sen ölüm acısı yaşamamışsın. Bunlar ne şimdi? Sadece kahkaha atıyorum.
Napcan zekamı mı ölçeceksinSen kaç kitap okuyorsun merak ettim?
Ne tür okuyorsun mesela?
Bu başörtüsü goygoyu sıktı artık.Nefret dili demişken başörtülü diye saldırılan bayanı da unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?