- 8 Mart 2015
- 25.148
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.365
- 798
Mesela ne kadar zor?Ben kimseyi demiyorum yani her partinin alt ve üst gelir grubundan oybveren secmanleri var evet bazı şeyler için önceden görmek lazım sonradan görme zor
O kabataş senaryosu çok fenaydı yaKabataş'taki bacımızı mı diyon? "Bu cuma ispatlayacağım" dedi ve üzerinden 937937393839383 cuma geçti ispatlayamadı. İyi hatırlattın, sahi ne oldu o iş?
O videonun başını izlediniz mi?Ne olmuş anladınız mı başından izleyip?İzmir de metro da fesli bir gence saldırı. Sahi ne oldu nefret dili
Az önce başörtülü bacımız diyordun şimdi fesli genç oldu, birazdan Osmanlı kavuğuna evrilir.İzmir de metro da fesli bir gence saldırı. Sahi ne oldu nefret dili
Yarın zorla hepimizi burkaya sokmayacaklarının garantisini verebiliyor musunuz? Özellikle de mülteci nüfusu 40 milyona ulaştığında?Devlet dairelerine girerken başınız kapatılmadı ama değil mi maalesef bu ülkede inancı gereği başını kapatanları hatta analarının bacılarının başörtülerini açtırdılar neyse ki artık özgürlük var isteyen istediğini giyiyor
E vahdettinAz önce başörtülü bacımız diyordun şimdi fesli genç oldu, birazdan Osmanlı kavuğuna evrilir.
Adam öldürülmüş be öldürülmüş. Ayıptır.Nefret dili demişken başörtülü diye saldırılan bayanı da unutma
Kaç cuma boşuna bekledik ispatlayacak diyeO kabataş senaryosu çok fenaydı yaüstü çıplak deri pantolomlu adamlar.fantaziye bak.
Bunlar geçmişte kaldı taaaaaaaaa geçmişte .başı açık başı kapalı herkes yaşıyor özgürce bu ülkede .kk ya buyuzden takiksiniz anladimda hiç gerek yok geçti bitti canım onlar adam özür diledi bitti işte. ..Devlet dairelerine girerken başınız kapatılmadı ama değil mi maalesef bu ülkede inancı gereği başını kapatanları hatta analarının bacılarının başörtülerini açtırdılar neyse ki artık özgürlük var isteyen istediğini giyiyor
Liderimiz M. K. ATATÜRK. Kazanamayacağımızı bilecek kadar burada takıldık. Yine soru edatı bitişik yazılmaya mahkum kalacak. Tarihi siz yazın, buyurun. Edat, bağlaç, ek... okuyun canına yazarken, acımayınGayet iyi uğraşıyordunuz. Kazansaydınız demokrasiyi yine eleştirirmiydiniz. Artık gitsin kaybetmekte tarih yazmış lideriniz
Niye Osmanlı diyemez iyim. Ağaç kovduğundan mı çıktınAz önce başörtülü bacımız diyordun şimdi fesli genç oldu, birazdan Osmanlı kavuğuna evrilir.
Benim atalarım Osmanlı. Diyebilirim de rahatsız olduğunuza göre atalarınız kim acabaAz önce başörtülü bacımız diyordun şimdi fesli genç oldu, birazdan Osmanlı kavuğuna evrilir.
Kılıçdaroğlu Atatürkü ne kadar temsil etti acabaLiderimiz M. K. ATATÜRK. Kazanamayacağımızı bilecek kadar burada takıldık. Yine soru edatı bitişik yazılmaya mahkum kalacak. Tarihi siz yazın, buyurun. Edat, bağlaç, ek... okuyun canına yazarken, acımayın
Ee minibüste de neden şort giydin vs diye saldıranlar oldu.İzmir de metro da fesli bir gence saldırı. Sahi ne oldu nefret dili
Bitmiyor kardeşim bitmiyor.daha ekonomi mülteci hizbullah hakında bir yorum bi düşünce okuyamadım daha.kk nın torunu(çocuk doğduğuna pişman olmuştur)fi tarihindeki ssk batışı demirtaş.Bunlar geçmişte kaldı taaaaaaaaa geçmişte .başı açık başı kapalı herkes yaşıyor özgürce bu ülkede .kk ya buyuzden takiksiniz anladimda hiç gerek yok geçti bitti canım onlar adam özür diledi bitti işte. ..
Benim atalarım Uygurlar hatta İskitker siz niye yakın Türk tarihini kendinize ata olarak seçtiniz?Niye Osmanlı diyemez iyim. Ağaç kovduğundan mı çıktın
Benim atalarım Osmanlı. Diyebilirim de rahatsız olduğunuza göre atalarınız kim acaba
Osmanlı senin atan olmayı kabul ediyor mu acaba?Osmanlı torunları Avrupa'da zevk sefa içinde yaşıyor.Osmanli bir aile,öğrenemediniz şunu.Ben Oğuz boyundan gelme,bir Türk'üm.Dedem de Türk oğlu Türk.Niye Osmanlı diyemez iyim. Ağaç kovduğundan mı çıktın
Benim atalarım Osmanlı. Diyebilirim de rahatsız olduğunuza göre atalarınız kim acaba
Ne anladın YurdagülNiye Osmanlı diyemez iyim. Ağaç kovduğundan mı çıktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?