• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ben kimseyi demiyorum yani her partinin alt ve üst gelir grubundan oybveren secmanleri var evet bazı şeyler için önceden görmek lazım sonradan görme zor
Mesela ne kadar zor?
Kaç seneye kurtarıyor sonradan görmek?
Kendin kazanınca mı, koca evi mi, baba evi mi yoksa 7 göbek ağa paşa mı?
Neresinden yakalamak gerekiyor?

Kabataş'taki bacımızı mı diyon? "Bu cuma ispatlayacağım" dedi ve üzerinden 937937393839383 cuma geçti ispatlayamadı. İyi hatırlattın, sahi ne oldu o iş?
O kabataş senaryosu çok fenaydı ya😂üstü çıplak deri pantolomlu adamlar.fantaziye bak.

Devlet dairelerine girerken başınız kapatılmadı ama değil mi maalesef bu ülkede inancı gereği başını kapatanları hatta analarının bacılarının başörtülerini açtırdılar neyse ki artık özgürlük var isteyen istediğini giyiyor
Yarın zorla hepimizi burkaya sokmayacaklarının garantisini verebiliyor musunuz? Özellikle de mülteci nüfusu 40 milyona ulaştığında?
Adamlar ellerinde satırla sokakta insan doğrayacaklar. Kadınların sokağa çıkmasını yasaklayacaklar. Bunlar olmaz diyebilen kesimden misiniz bilmiyorum,sizi çok tanımıyorum ama,şahsen başını normal şekilde çenesinin altından bağlayan anneannem öğretmenlik yapmıştı o şekilde. Yaşlarını tahmin etmeniz zor değil, 1920 doğumluydu. Devlet dairelerine de girerdi. Yani bir de artık dünya değişiyor, 19 mayıs tatilinde yurt dışında bir festivale katıldım, arkadaşım bana bulunduğumuz bölgeyi tanıtırken “heygidi günler,35 yıl önce bu meydanda Türkçe konuştuk diye 5 birim para ceza yemiştik,şimdi Türkçe şarkılar söyleniyor” dedi. Bu olay bizim ülkede yaşansa herkes Tayyip bey sayesinde oldu derdi eminim. Ama orada devlet başkanına mal edilmiyor bu konu,dünya değişiyor denilip geçiliyor. Medeniyet işte böyle bir şey. Benim zoruma giden bu.

Ayrıca,yeri gelmişken kolay kolay anlatmadığım bir konuyu anlatayım size,hep başörtüsü mağduriyetini dinliyorum ama,rahmetli babam Deniz Gezmişin ve abisinin çok samimi arkadaşıydı,okuldan beraber atılmışlardı, sağlam solcuydu. Benim de onun kızı olduğumu bilen üniversite dekanımız,bölüm başkanımız benim asla akademik kariyer yapamayacağımı söyledi yüzüme. Ales sınavına girip derece yaptığımı öğrendiği gün. Hiç umurumda olmadı. Zaten akademik kariyer hedeflemiyordum,özel sektördü amacım. Benim uğradığım mağduriyet ne olacak peki? Benim yerimde başkası olsaydı 35-40 yıl anlatılırdı bu konu, ben kolay kolay anlatmam. Burada birkaç defa dile getirmişimdir,reel hayatta annem dahi bilmez mesela.

Evim var, çocuğuma yetecek maddi imkanım var, geleceği için birikimim var. Canımızın istediğini alıp yiyecek maddi imkana sahibiz. Ben bütün çocuklar eşit olsun isterdim. Mesela o çok zenginlerin çocuğu koleje gidiyorsa benim çocuğumda gitsin isterdim ve benim çocuğum istediğini istediği an alıp yiyip içiyorsa istediği oyuncağı alabiliyorsa bütün çocuklar istediği herşeye ulaşsın isterdim. Bize lüks olarak görülen şeyleri misliyle yaşayanlara alkış tutan bi zihniyetle asla aynı noktada olamam. Ülke elden mi gitsin diyenler ülke borç içinde ve büyük felaketlerin eşiğinde. Emeği olan kim varsa hakkımı helal etmiyorum.

Devlet dairelerine girerken başınız kapatılmadı ama değil mi maalesef bu ülkede inancı gereği başını kapatanları hatta analarının bacılarının başörtülerini açtırdılar neyse ki artık özgürlük var isteyen istediğini giyiyor
Bunlar geçmişte kaldı taaaaaaaaa geçmişte .başı açık başı kapalı herkes yaşıyor özgürce bu ülkede .kk ya buyuzden takiksiniz anladimda hiç gerek yok geçti bitti canım onlar adam özür diledi bitti işte. ..

Gayet iyi uğraşıyordunuz. Kazansaydınız demokrasiyi yine eleştirirmiydiniz. Artık gitsin kaybetmekte tarih yazmış lideriniz
Liderimiz M. K. ATATÜRK. Kazanamayacağımızı bilecek kadar burada takıldık. Yine soru edatı bitişik yazılmaya mahkum kalacak. Tarihi siz yazın, buyurun. Edat, bağlaç, ek... okuyun canına yazarken, acımayın 🙃

Az önce başörtülü bacımız diyordun şimdi fesli genç oldu, birazdan Osmanlı kavuğuna evrilir.
Niye Osmanlı diyemez iyim. Ağaç kovduğundan mı çıktın
Az önce başörtülü bacımız diyordun şimdi fesli genç oldu, birazdan Osmanlı kavuğuna evrilir.
Benim atalarım Osmanlı. Diyebilirim de rahatsız olduğunuza göre atalarınız kim acaba

Liderimiz M. K. ATATÜRK. Kazanamayacağımızı bilecek kadar burada takıldık. Yine soru edatı bitişik yazılmaya mahkum kalacak. Tarihi siz yazın, buyurun. Edat, bağlaç, ek... okuyun canına yazarken, acımayın 🙃
Kılıçdaroğlu Atatürkü ne kadar temsil etti acaba

İzmir de metro da fesli bir gence saldırı. Sahi ne oldu nefret dili
Ee minibüste de neden şort giydin vs diye saldıranlar oldu.
Şu nefret dili olmasın işte.
Cidden ben kendi halkıma hiç yakıştıramıyorum yıl olmuş 2023. Filler tepişir çimenler ezilir. Artık giyimden vurmasın kimse kimseyi.
Kimse kadınlar üstünden yürümesin.
Kadın siyasetçi olsun bolca onlar anlar bizi onlar savunsun bak o iyi.
Dün bir oyuncumuz cannesda ödül aldı bence güzel de konuşma yaptı ama bakın çoğu erkek olmak üzere bir sürü kişi kötü yorum yazdı.
Kadın ne dedi yaşadığım coğrafya gereği bu role girmem zor olmadı.
O bir kadın ve kadın için konuşmuş.
Sen erkeksin ee ne biliyorsun onun veya başkalarının ne yaşadığını.
Biz erkekler hakkında çıkıp konuştuk mu şurda kaç gündür

Kadınlar kulübünde takılan kimsenin milyarder olduğunu düşünmüyorum Türkiye’nin en zengin insanlarından değilizdir çoğumuz .Çoğumuz ülkenin en çok ihracat ithalat yapan fabrikalarının fabrikatör eşi ülkenin ileri gelen ailelerinin kızları da değilizdir.Ekonomi ve geçim derdi bir ay sonra hepimizi yine tekrardan birleştirecektir hepimiz birlikte yanmaya başlayacağız 💜bundan dolayı çok mutluyum çünkü ben ülkenin bu haline gelmesinden sorumlu değilim pişman olmayacağım ama çoğu pişman olacak umarım içiniz yanar .Suriyelilerin yaşamadığı nezih semtlerde Suriyelilerle karşılaşmadan yasayan toplumun en fazla 1 milyonluk kişilerinden de değilizdir hepimiz mültecilerle sorunlar yaşayacağız yine birleştiğimiz nokta olacak hani bize karşı Zafer kazandınız ya neyin zaferi biz ne yaşayacaksak sizde aynısını yaşayacaksınız başka sözüm yok

Bunlar geçmişte kaldı taaaaaaaaa geçmişte .başı açık başı kapalı herkes yaşıyor özgürce bu ülkede .kk ya buyuzden takiksiniz anladimda hiç gerek yok geçti bitti canım onlar adam özür diledi bitti işte. ..
Bitmiyor kardeşim bitmiyor.daha ekonomi mülteci hizbullah hakında bir yorum bi düşünce okuyamadım daha.kk nın torunu(çocuk doğduğuna pişman olmuştur)fi tarihindeki ssk batışı demirtaş.

Ha birde ekremin çocuklarını ıskalamaması.

Benim atalarım Osmanlı. Diyebilirim de rahatsız olduğunuza göre atalarınız kim acaba
Benim atalarım Uygurlar hatta İskitker siz niye yakın Türk tarihini kendinize ata olarak seçtiniz?

Osmanlı senin atan olmayı kabul ediyor mu acaba?Osmanlı torunları Avrupa'da zevk sefa içinde yaşıyor.Osmanli bir aile,öğrenemediniz şunu.Ben Oğuz boyundan gelme,bir Türk'üm.Dedem de Türk oğlu Türk.

Back
X