Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Sadece deprem değil yer altı yada gizli kapaklı olaylar derin devlet ve mafya vs diyor.
Bu seçim süresinin uzamasını da akla getiriyor.
Deprem olmasında gerisi canlarımızı dogrudan etkilemiyor nasıl olsa dıye bı rahatlık var bende

Ben bazen bakıyorum geleceği Allah'tan başkası göremez biliyorum Satürn ve Uranüs etkisine inanıyorum sadece.

Haksızlığı değil saldırıyı söylüyorum. Nefret dili demişken hatırlayınız yeni oldu

Etsinler sorun yok, sevselerde sevmeselerde ben bu ülkenin insanıyım umudu hiç yitirmeyeceğim

Haksızlığı değil saldırıyı söylüyorum. Nefret dili demişken hatırlayınız yeni oldu
Valla kardeşim ben açığım,yıllardır başörtülü kardeşlerin nefret söylemlerine maruz kaldım,hiç de umurumda olmadı. Kalkıp da siyasi işlere bu saçmalığı karıştırmadım.

İnanmıyorum. Tehlike konusunda sıkıntı yok. Beklliyoruz, biliyoruz. Deprem mi? Benim evim var. Dikkatli olup sokakta mı yatayım? Olacak olan olur, kadere iman bu saatten sonra

İşimiz astrolojiye kaldıysa… Biraz umut tacirliği, biraz felâket tellallığı derken bunlardan besleniyorlar, beyanlarının 10’undan 7’si tutunca da insanlar ilâhlaştırıyor çok garip.
Bazı insanlar hayatını buna bağlıyor iş ev hayat filan 6 Şubat depremden sonra milyonlarca insan astrolog aratmis goggle da

Valla kardeşim ben açığım,yıllardır başörtülü kardeşlerin nefret söylemlerine maruz kaldım,hiç de umurumda olmadı. Kalkıp da siyasi işlere bu saçmalığı karıştırmadım.
Devlet dairelerine girerken başınız kapatılmadı ama değil mi maalesef bu ülkede inancı gereği başını kapatanları hatta analarının bacılarının başörtülerini açtırdılar neyse ki artık özgürlük var isteyen istediğini giyiyor

Ben bazen bakıyorum geleceği Allah'tan başkası göremez biliyorum Satürn ve Uranüs etkisine inanıyorum sadece.

Evet Satürn bahsettiğim
Benim tek önemsediğim insan geri çekildi artik. Hatta bugün yanıldığını ısrarla olasılık dediğini birseyi yanlış gördüğünü yazmışti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…