- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.874
- 598
Deprem olmasındaSadece deprem değil yer altı yada gizli kapaklı olaylar derin devlet ve mafya vs diyor.
Bu seçim süresinin uzamasını da akla getiriyor.
Deste deste kaçacaklar bu ülkeden çok üzülüyorum ama goygoy yapmaya çalışıyorum ya. Beni de anlayınHayır
Dest el demek, biz öyle kullaniyoruz
Nefret dili demişken başörtülü diye saldırılan bayanı da unutma
Ben bazen bakıyorum geleceği Allah'tan başkası göremez biliyorum Satürn ve Uranüs etkisine inanıyorum sadece.Sizi tebrik ediyorum bu arada üslubunuz bakış açınız çok hoş
Ortak kanı hep 1.5 sene diyor.
Hatta biri baya argo yazmisti aklınızı kullanın çekirdeğinizi alın helak olursunuz demişti tövbe estağfurullah
Ben şu an ters köşe show geleceğini düşünüyorum ama kısa doğru fırtına başlar sonrada bakarız.
Fragman bitti film yeni başlıyor.
Haksızlığı değil saldırıyı söylüyorum. Nefret dili demişken hatırlayınız yeni olduBu başörtüsü goygoyu sıktı artık.
Dünya değişiyor siz hala başörtüsü muhabbetine tutunmuş gidiyorsunuz.
Dünya değiştiği için başörtüsüyle ilgili yapılan haksızlık sona erdi. Tayyip bey başa geçtiği için değil.
Etsinler sorun yok, sevselerde sevmeselerde ben bu ülkenin insanıyım umudu hiç yitirmeyeceğimÇok geçmiş olsun canım, Acil şifalar dilerim.
Ah Attraente, seni uzun zamandır takip ederim, çok nazik çok naif bir ruhsun belli ki. Hala bu ülkeden umudun var mı? Vallahi billahi tallahi sendeki şans bende olsa kızımı da alır arkama bakmadan giderdim bu ülkeden!
Nefret ediyorlar bizden ya, nefret !
Sence okumuş olma ihtimali var mı?Hangi yoruma göre bu cevabı vermiş okumadınız mı?
Zeka kitapla ölçülmez.Napcan zekamı mı ölçeceksin
Yenilenlerle kutluyoruz buradaHala mı başörtüsü yaa!
Ablacım kazandınız işte, çık kutlasana.
Valla kardeşim ben açığım,yıllardır başörtülü kardeşlerin nefret söylemlerine maruz kaldım,hiç de umurumda olmadı. Kalkıp da siyasi işlere bu saçmalığı karıştırmadım.Haksızlığı değil saldırıyı söylüyorum. Nefret dili demişken hatırlayınız yeni oldu
İnanmıyorum. Tehlike konusunda sıkıntı yok. Beklliyoruz, biliyoruz. Deprem mi? Benim evim var. Dikkatli olup sokakta mı yatayım? Olacak olan olur, kadere iman bu saatten sonraİnanan varmı bilmiyorum ama ülkemizin üstündeki astrolojik etki çok kötü önümüzdeki 1.5 ay çok tehlikeli. Şöyle söyleyeyim şubat ayındaki dikkat çeken acı yeniden var. Bu iş banane memnunum benim tuzum kuru işi değil Cook dikkatli olmalıyız.
Aynen birbirlerini yesinler bize sıçaratmasınlar.ama emin değilim ilerde bunlarrr mafya sözlerini duyabilirizDeprem olmasındagerisi canlarımızı dogrudan etkilemiyor nasıl olsa dıye bı rahatlık var bende
Ben vahdettinde takılı kaldımAma vahdettin
Kimsin? Kim kim geldiniz?Yenilenlerle kutluyoruz burada
Sendeeeeİnanmıyorum. Tehlike konusunda sıkıntı yok. Beklliyoruz, biliyoruz. Deprem mi? Benim evim var. Dikkatli olup sokakta mı yatayım? Olacak olan olur, kadere iman bu saatten sonra
Bazı insanlar hayatını buna bağlıyor iş ev hayat filan 6 Şubat depremden sonra milyonlarca insan astrolog aratmis goggle daİşimiz astrolojiye kaldıysa… Biraz umut tacirliği, biraz felâket tellallığı derken bunlardan besleniyorlar, beyanlarının 10’undan 7’si tutunca da insanlar ilâhlaştırıyor çok garip.
Devlet dairelerine girerken başınız kapatılmadı ama değil mi maalesef bu ülkede inancı gereği başını kapatanları hatta analarının bacılarının başörtülerini açtırdılar neyse ki artık özgürlük var isteyen istediğini giyiyorValla kardeşim ben açığım,yıllardır başörtülü kardeşlerin nefret söylemlerine maruz kaldım,hiç de umurumda olmadı. Kalkıp da siyasi işlere bu saçmalığı karıştırmadım.
feslegen salatada güzel olur sanırım bu topikte çok çiğğSizinki değil sanki
Ben bazen bakıyorum geleceği Allah'tan başkası göremez biliyorum Satürn ve Uranüs etkisine inanıyorum sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?