Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ama bu dediğiniz dönemin her zamanı aynı her zaman bir alt gelirli ve bir üst gelirli ve ultra zengin. Var ve hiç değişmeyecek bişey

Neden öyle bir şey olsun saçma buluyorum ben değişmeyecek 4 madde var

Yahu hanımefendi bir şey yazdı ona istinaden yazdım geçmişi didikleyen mi var valla bir sürü insan okuyamadı onlar konuşsa daha makbul olur geçmişte yaşandı işte öyle özgür olmayan günler geçirdi bu ülkede

Takmışlar kafayı canım bunlara.

Adı üstünde geçmiş gitmiş

Ama bu dediğiniz dönemin her zamanı aynı her zaman bir alt gelirli ve bir üst gelirli ve ultra zengin. Var ve hiç değişmeyecek bişey
Ben o yorumu yazanın üst gelirden olduğunu sanmıyorum.
Evim var demiş birçok kişinin var evlerim var dememiş.
Şu evim,arabam var çocuğumu da kurtarırım bir şekilde ben sizler düşündüm diyenler de komik geliyor bana.
Çoğumuz öyleyiz o zaman.
Alt gelir üst gelir hep varmış orası ayrı ama hala kendini üst gelir sanmak ayrı bir durum.

Neden öyle bir şey olsun saçma buluyorum ben değişmeyecek 4 madde var
Sürekli olarak başörtüsü goygoyuna tutunuyorlar ama arkadaşım.
Bakın ben de yaşadığım mağduriyeti anlattım. Bunun benzeri bir şeyi daha önce duydunuz mu? Duymadınız çünkü dile getirilmiyor,benim gibi düşünenler böyle şeyleri dert etmiyorlar.
Ama başörtüsü konusundan sürekli olarak beslenenler var.
Değişmeyecek 4 maddeye güvenmeyin. Onları da değiştirmek Tayyip beyin hedefinde.
Zaten o değiştirmese bile ülkedeki mülteciler yeterince çoğaldıklarında parti kurup bunu yapacaklar. O zaman siz belki dert etmeyeceksiniz ama ben dert edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…