Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bu soylediklerinden gayet memnunlar canım benim

Ben de etiketlenmek istiyorum. Hemen bu konuya gelip konu sahibinin siyasi fikrini öğrenip malum parti ise ohhhh diyeceğim.
Ben evde eşime başladım bile.
Bundan sonra sana a haber var, başka kanal izlediğini görmeyeyim alırım kumandayı.
Netflixmiş prime mış hepsinin şifreleri değişiyorum, izleyip napacaksın haram onlar haram gavurlar lgbt var, hele bir de istediğimiz bir şeye çok pahalı de kürekle kovalarım, bundan sonra böyle kınan da kargoda bolca sıva dedim.
Hayattan bezdirme politikalı part 2 coming soon

Suriler biliyor muydu kız kedi? Gider öğreniriz.
Arapça mı
Kedibochi bu arkadaş kendisi, mesajlarına bakarsan anlarsın zaten, ama bence bakma
Ay bakmayayım ya o ne öyle. İt mit diyo.
Beni ve evladımı sahiplendirmeye kalkacak adamı satırla doğrarım ben. Yemez o, en azından 1 kuşak daha yapamazlar
Bi satır da bana bul, vallahi çıldırcam.
Onlar sahiplendirmeden sen bul bari bacım
kör topal demem birini bulurum. En kötü 70 lik bi italyan dede vardı ona varırım
Valla ben fakirim benim hiçbir guvencem yok ben hakkımı helal etmiyorum
Valla bende fakirim, birikimlerimle yaşıyorum. Ama elimde mesleğim var bi şekilde idare ederim. Ne aile vaar ne kimsemiz.

Annelerimizin basını açarlar ne alaka ??
Bir yorum yapıyorsunuz bari altı dolu olsun .

Seni gidi akılı
Bu sayfada çoğunluk CHP size laf anlatılmaz bizim dünya lidermz kk anlatamas ben sana mı kafa yorcm

Ne terormus arkadaşim ya bende çektim terörden anlamadığımız şuydu canım kk seloyu cikarcam demedi anlamadığımız bu o mantaj kasetleri kk mi yaptırdı. Neyse geçti gitti zaten herkes işine gücüne dönecek hayırlı uğurlu olsun. Umarım daha güzel günler olur Türkiye'de

En azından hastane sirasına girdim diye ağlanınca hapse atılmam! İkincisi de annenizin başını zorla kimse açamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…