Bu soylediklerinden gayet memnunlar canım benimBu kazandı diye sevinenler , kurban olayım neye seviniyorsunuz? Ülkemiz suriyeliden, afkandan geçilmiyor? Çoluğumuza çoçuğumuza zarar veriyorlar. Çoçuklarınız kendi gözünüzden sakınıyorsunuz yeri geldiğinde ama bu insanlarla aynı ortamda tutuyorsunuz. Kendi ülkemizde mülteciye döndük, ekonomik olarak eksilerdeyiz, gerçekten çoçuklarınıza gördüğünüz gelecek bu mu?
Ben evde eşime başladım bile.Ben de etiketlenmek istiyorum. Hemen bu konuya gelip konu sahibinin siyasi fikrini öğrenip malum parti ise ohhhh diyeceğim.
Gençliği gidenlere bak da rahatla. Ruhum çekildi, yüzüm kırıştı, saçım ağardı...30 olacam o zaman henüz daha gencken değişim istemistim
Beka söylemi ateş gibidir ülkeyi yakacaklar haberleri yokKafayı hala teröre takan var akp seçmeni de montaj demedi bile fikirlerini değiştirmemiş kimsenin. Seneye yerel seçimleriniz var umudu kaybetmeyin büyükşehirler hala kk da
Hala terör diyor yaAllah çok şükür ki başa geçmedi ve bu millet fırsat vermedi ama dedikleri terör le beraber bu yetemz mi insan olna yeterli
Arapça mıSuriler biliyor muydu kız kedi? Gider öğreniriz.
Ay bakmayayım ya o ne öyle. İt mit diyo.
Bi satır da bana bul, vallahi çıldırcam.Beni ve evladımı sahiplendirmeye kalkacak adamı satırla doğrarım ben. Yemez o, en azından 1 kuşak daha yapamazlar
Onlar sahiplendirmeden sen bul bari bacım
Valla bende fakirim, birikimlerimle yaşıyorum. Ama elimde mesleğim var bi şekilde idare ederim. Ne aile vaar ne kimsemiz.Valla ben fakirim benim hiçbir guvencem yok ben hakkımı helal etmiyorum
Ben tarafsız takılmadım. Sayfadaki yazılarıma bakabilirsiniz. Bir kez olsun Ak partiye veya RTE ye oy vermedim cok şükür.Tarafsız gibi takılıp hayırlı olmadığını bile bile ülkemize hayırlı olsun diyenler nedense sinirimi daha çok bozuyor
Annelerimizin basını açarlar ne alaka ??Kk gelse zengin olacağını falan mı düşünüyorsunuz yine tüp sırasına hastane sırasına girersin okulda kitaplarını ücretli alırsın annelerimizin başını zorla açıp fotoğraf çekerler
Parmaklarını yormaya değer mi? Lütfen bir düşün.Belli ki aklın yok fikrin var cevap vermeye değmezsin. KK yaptı diyorsan bunun altını dolduracaksın. Boş yapma
Ülkem için çok üzgünümGençliği gidenlere bak da rahatla. Ruhum çekildi, yüzüm kırıştı, saçım ağardı...
Seni gidi akılıZeynep 2 günlük tarih bilginle boş yapma kardeşimpek siyasi ve politik konuşmayı sevmem klavye üzerinden ama bazen bir şeyleri en ince ayrıntısına kadar bilmek gerekir geçmiş ve günümüzü göz önünde bulundurarak her şeyin artısı ve eksisiyle , sosyal medyadan duyduğun sloganlarla gelip buraya yazıyorsun bilmiyorum ama saygı çerçevesinde insani duygularla konuşmanı öneririm
DeğmezmişParmaklarını yormaya değer mi? Lütfen bir düşün.
Yazmayı öğrenirsen anlatmayı da denersinSeni gidi akılı
Bu sayfada çoğunluk CHP size laf anlatılmaz bizim dünya lidermz kk anlatamas ben sana mı kafa yorcm
Hayir suriler geldiginde Türkçe bilmiyordu. Biz de italyaya gider italyanca öğreniriz.Arapça mı
Ne terormus arkadaşim ya bende çektim terörden anlamadığımız şuydu canım kk seloyu cikarcam demedi anlamadığımız bu o mantaj kasetleri kk mi yaptırdı. Neyse geçti gitti zaten herkes işine gücüne dönecek hayırlı uğurlu olsun. Umarım daha güzel günler olur Türkiye'deEmin ol şimdiye kadar kimse sürünmuyor du CHP ne dedi teröristleri cezaevinden çıkaracam benim askerim bu vatan için Canını verdi kaç çocuk babasız kaldi benim atalarım can verdi bu vatan için vatan hainlerini cezaevinden çıkarmak kolay değil
Okullara başını zorla açıp okutuyorlardi benim annem onalr yüzünden başını açıp fotoğraf çekti o zamanlarAnnelerimizin basını açarlar ne alaka ??
Bir yorum yapıyorsunuz bari altı dolu olsun .
En azından hastane sirasına girdim diye ağlanınca hapse atılmam! İkincisi de annenizin başını zorla kimse açamaz.Kk gelse zengin olacağını falan mı düşünüyorsunuz yine tüp sırasına hastane sırasına girersin okulda kitaplarını ücretli alırsın annelerimizin başını zorla açıp fotoğraf çekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?