Hı-hı o dediğinizdenEmin ol şimdiye kadar kimse sürünmuyor du CHP ne dedi teröristleri cezaevinden çıkaracam benim askerim bu vatan için Canını verdi kaç çocuk babasız kaldi benim atalarım can verdi bu vatan için vatan hainlerini cezaevinden çıkarmak kolay değil
Adilce olmadı çünkü canim. Tamam cumhurbaşkanlığına kazandida bazı yerlerde oy kaybetmiş şapkayı önüne takip dusunmeleri lazım birde insanların kafası değişmemiş hala cumhurbaşkanının söylediği montaja inanmayan kesimvarHayatim boyunca parti falan tutmadim,
Şu seçim insan gibi yonetilmek icin destek oldum, daha 25 yasimdayim hiçbir şey yasayamadim,artık yasayamayacagim da, kurtcusu turkcusu hepsi birlesti,tribiniz yüzünden kaybetmek zoruma gidiyor, cok üzgünüm. Bu seferki seçim padisahi devirmek icindi, şu farkla kaybetmek çok zoruma gidiyor
Sen daha çok ağlayacaksın elektrik faturam çok yüksek geldi diye.ADAM kazandı
Bu şarkı tam bugün için bence
Yaşınız tutuyor mu burayı kullanmaya?Ben kemal gidiyorum
Aha komedie yazmış. Sen kesin yurtdisindasin beni de alllll. Evini temizlerim çocuuna bakarım beni de alllKomedi resmen
KK ne yaptı çok merak ediyorum. Bir örnek ver.Şimdi kadar da vardi kimsenin ağzına..... Etmedi kk etmişti biraz araştır
Bilal Erdoğan miDüşüncesi bile komik
Ovv deme.Sen daha çok ağlayacaksın elektrik faturam çok yüksek geldi diye.
Zeynep 2 günlük tarih bilginle boş yapma kardeşimAşkoo yapma giden belli by by kemal
Olsun canım bunlara az, daha da calsınlar calsınlar calsınlar, hırsızlık yasak degıl sonuctaRte nin sağlığı hiç iyi değil, sonraki aday Bilal ERDOĞAN, savunma bakanı da damat bayraktar. Not alın ..
Birak ablasi onu kendi halineSen daha çok ağlayacaksın elektrik faturam çok yüksek geldi diye.
Kız dur, seçmenlik hayatın ne de parti tutucan? Biz 20 küsur yıldır parti tutuyoruz, git sandığa gel sandığa... Daha bitmedi, beş yıl sonra yine seçim varHayatim boyunca parti falan tutmadim,
Şu seçim insan gibi yonetilmek icin destek oldum, daha 25 yasimdayim hiçbir şey yasayamadim,artık yasayamayacagim da, kurtcusu turkcusu hepsi birlesti,tribiniz yüzünden kaybetmek zoruma gidiyor, cok üzgünüm. Bu seferki seçim padisahi devirmek icindi, şu farkla kaybetmek çok zoruma gidiyor
2010 Dünya Kupası şarkısı buADAM kazandı
Bu şarkı tam bugün için bence
Kaynanam ev vermiyor diye kim ağlıyordu hatırıma gelmedi?Sen daha çok ağlayacaksın elektrik faturam çok yüksek geldi diye.
Duzenledim halbuki hemenAha komedie yazmış. Sen kesin yurtdisindasin beni de alllll. Evini temizlerim çocuuna bakarım beni de alll
Evet sadece ağzımıza yapmadı haklısın. Paran pul olmuş gittikçe fakirleşiyorsun farkında mı değilsin acaba?Şimdi kadar da vardi kimsenin ağzına..... Etmedi kk etmişti biraz araştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?