Suriyeliler kalsın diyorsun yani?Pandemi, deprem, ekonomik kriz daha bir sürü olumsuz şeye rağmen 6 lı masa bunu kendi lehine çeviremediyse bir kendilerini sorguya çekmeleri gerek
He bir de diyorlar ki işte Avrupa şöyle Avrupa böyle iyi diye anlatırken Avrupa'nın sömürge tarihini okumalarını dilerim en basitinden Belçika Kongo'da yeteri kadar elmas çıkarmadığı için siyahilerin parmaklarının kesilmesi binlerce Suriyeliyi sınır kapılarında donmaya bırakmaları bizim gibi bir millet yok!
Ayrıca 26 milyon küsür Erdoğan'a oy atanlara cahil yaftasını yapıştıran kişiler acaba bana bir deyiverir mi yılda kaç kitap okuyorlar? Demokrasiye yakışan tebrik etmektir!
Bunca olumsuz şeyin içinden alnının akıyla çıkamayan hükümete nasıl oy verilir?Pandemi, deprem, ekonomik kriz daha bir sürü olumsuz şeye rağmen
Kaç sene önce ?Okullara başını zorla açıp okutuyorlardi benim annem onalr yüzünden başını açıp fotoğraf çekti o zamanlar
Hadi oradan sende CHP savunacak bişeyini bulamayınca böyle saçmalıyorsunYazmayı öğrenirsen anlatmayı da denersin
Hangi dünya yahu?Seni gidi akılı
Bu sayfada çoğunluk CHP size laf anlatılmaz bizim dünya lidermz kk anlatamas ben sana mı kafa yorcm
Gerçekten gitmek istiyormusun. Yaptığın mesleği yurtdisina taşıyabiliyorsun.
Suriye buradan daha cazip olacak yakında zaten, bütün çöpü bizde çünküSuriler biliyor muydu kız kedi? Gider öğreniriz.
Niye sadece çevresi kazandı yahu İstanbul Basaksehir Hastanesine bak Defne'de yapılan yeni hastaneye bak Bursa'da yapılanlar saymakla bitmez kime neyi anlatıyoruz ki boşa dil dökmekAçlar tokları savunmayı bırakmadığı sürece, ağa ağalığına eşek te eşekliğine devam eder.
Son zamanda okuduğum en haklı söz
Bi kaç kişinin menfaati ve bir sürünün cahilliği koskoca ülkeyi maf etti o kadar üzülüyorum ki o kadar üzgünüm ki ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Herşey daha kötü daha pahalı olacak sevinenler neye seviniyor Allah aşkınaa. Adamıniz kazandı evet ama kendi ve çevresi için kazandı size ne oluyor ne geçecek elinize sanıyorsunuz.
Niye ki? Ülke memnun hayatından.Ülkem için çok üzgünüm
CHP iktidarında olduğu zaman rabbim bir daha getirmesin onalri iktidaraKaç sene önce ?
O zamanlar dediğin ne zaman ?
Hastane sırasına yine giriyoruz. Doktor mu var sanıyorsunuz hastanede? Bi mr randevusu almayı deneyin bakalımKk gelse zengin olacağını falan mı düşünüyorsunuz yine tüp sırasına hastane sırasına girersin okulda kitaplarını ücretli alırsın annelerimizin başını zorla açıp fotoğraf çekerler
Kiz senin yaşın kaç da böyle konuşuyorsun? Ananın babanın uydurmalarina inanmayı kendini yetiştirmek mi saniyorsun?Kk gelse zengin olacağını falan mı düşünüyorsunuz yine tüp sırasına hastane sırasına girersin okulda kitaplarını ücretli alırsın annelerimizin başını zorla açıp fotoğraf çekerler
Hadi oradan sende CHP savunacak bişeyini bulamayınca böyle saçmalıyorsun
Tam 1 aydır kadın doğuma muayene bulamıyorum her gün tıklıyorum yok yok yokHastane sırasına yine giriyoruz. Doktor mu var sanıyorsunuz hastanede? Bi mr randevusu almayı deneyin bakalım
Erdoğan tüm ülke liderlerinin karşında dimdik ve cevabını veriyor kk kendini ezdiryorHangi dünya yahu?
Dünya basını dalga geçiyor, birçok ülke liderinizi görüşmeye bile almıyor.
Hangi dünya o, a haber dünyası değil mi, bak nasıl bildim
Seni gidi seni, dünyalarımız farklı biz ayrılmalıyız.
Yok ki, ben hiçbir ilçe seçmeden anneme randevu arıyorum çıkmıyor. Koskoca İstanbul'da hiçbir ilçe seçmiyorum bak. Özeli aradım 2250 dedi muayene.Tam 1 aydır kadın doğuma muayene bulamıyorum her gün tıklıyorum yok yok yok
Keşke sabah 6’da kuyruğa gitseydim işim çoktan görülmüştü valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?