Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ben genede kemal kılıçdaroğlunu tebrik ediyorum çok adaletsiz bir yarıştı
Çok fazla dez avantajla başladı
Kafayı hala teröre takan var akp seçmeni de montaj demedi bile fikirlerini değiştirmemiş kimsenin. Seneye yerel seçimleriniz var umudu kaybetmeyin büyükşehirler hala kk da

Benden de bir örnek, kızım çilek çok sviyor. Ben de öyle. Ama ben kızım yesin diye yemiyorum o çok istiyor anne beraber yiyelim diyor.
Ama ben canım istemiyor sen ye diyorum, oysa ki benim de canım istiyor. Ama yemiyorum çünkü çok pahalı! Ona anca yeter...
Ama ben elimden geleni yaptım kızım, üzgünüm coğrafya kadermiş.

Ovv deme.
Allah aşkına beni etiketleyin aha bunlardan biri ekonomiden ağlarsa, lütfen lütfen
Çok eğleniciikk
Ben de etiketlenmek istiyorum. Hemen bu konuya gelip konu sahibinin siyasi fikrini öğrenip malum parti ise ohhhh diyeceğim.

Kız dur, seçmenlik hayatın ne de parti tutucan? Biz 20 küsur yıldır parti tutuyoruz, git sandığa gel sandığa... Daha bitmedi, beş yıl sonra yine seçim var
30 olacam o zaman henüz daha gencken değişim istemistim

Pandemi, deprem, ekonomik kriz daha bir sürü olumsuz şeye rağmen 6 lı masa bunu kendi lehine çeviremediyse bir kendilerini sorguya çekmeleri gerek

He bir de diyorlar ki işte Avrupa şöyle Avrupa böyle iyi diye anlatırken Avrupa'nın sömürge tarihini okumalarını dilerim en basitinden Belçika Kongo'da yeteri kadar elmas çıkarmadığı için siyahilerin parmaklarının kesilmesi binlerce Suriyeliyi sınır kapılarında donmaya bırakmaları bizim gibi bir millet yok!

Ayrıca 26 milyon küsür Erdoğan'a oy atanlara cahil yaftasını yapıştıran kişiler acaba bana bir deyiverir mi yılda kaç kitap okuyorlar? Demokrasiye yakışan tebrik etmektir!

Evet sadece ağzımıza yapmadı haklısın. Paran pul olmuş gittikçe fakirleşiyorsun farkında mı değilsin acaba?
Kk gelse zengin olacağını falan mı düşünüyorsunuz yine tüp sırasına hastane sırasına girersin okulda kitaplarını ücretli alırsın annelerimizin başını zorla açıp fotoğraf çekerler

Açlar tokları savunmayı bırakmadığı sürece, ağa ağalığına eşek te eşekliğine devam eder.

Son zamanda okuduğum en haklı söz
Bi kaç kişinin menfaati ve bir sürünün cahilliği koskoca ülkeyi maf etti o kadar üzülüyorum ki o kadar üzgünüm ki ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Herşey daha kötü daha pahalı olacak sevinenler neye seviniyor Allah aşkınaa. Adamıniz kazandı evet ama kendi ve çevresi için kazandı size ne oluyor ne geçecek elinize sanıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…