Kafayı hala teröre takan var akp seçmeni de montaj demedi bile fikirlerini değiştirmemiş kimsenin. Seneye yerel seçimleriniz var umudu kaybetmeyin büyükşehirler hala kk daBen genede kemal kılıçdaroğlunu tebrik ediyorum çok adaletsiz bir yarıştı
Çok fazla dez avantajla başladı
Yaşıtlarınız, hatta birçoğunuzun çocuğu yaşındakiler ülke ülke geziyor.
Benim Ankara'dan İstanbul'a annemin yanına gidip dönüşüm, yanımda eşim de varsa 1000 TL.
3 birim altına kahve nasıl alınır taktikleri videoları çekiyorlar. Bizim bir kahvemiz aynı kahve zincirinde 70 birim.
Çocuklara hediye PlayStation alıyorlar adamlarda 400-500 birim. Bizde 10 bin birimi geçmişti en son.
Kiralar girmeyeceğim.
Benim yaşım 30 olmadı daha. Ben eve bi kutu çikolata alırken düşünüyorum bu ay çikolata mı alsam yoksa şunu mu alsam diye. Meyve alıyorsam sebze almıyorum.
Okul ücretlerini, giderlerini siz anneler daha iyi bilirsiniz.
Bu ülkede çocuğuna istediği şeyi alamadığı için intihar eden babalar var.
Ne diyeyim. Cebinize kuvvet bu kadar memnunsunuz beni de maaşa bağlayın. Bi ben geçinemiyorum demek
Ne zaman şikayet etmeye başlayacak, heyecanla bekliyorum canimSen daha çok ağlayacaksın elektrik faturam çok yüksek geldi diye.
Olsun ben düzenlemediğin hali için yazmistim onuDuzenledim halbuki hemen
Ben de etiketlenmek istiyorum. Hemen bu konuya gelip konu sahibinin siyasi fikrini öğrenip malum parti ise ohhhh diyeceğim.Ovv deme.
Allah aşkına beni etiketleyin aha bunlardan biri ekonomiden ağlarsa, lütfen lütfen
Çok eğleniciikk
Hepsi aklımda hepsiii.Ovv deme.
Allah aşkına beni etiketleyin aha bunlardan biri ekonomiden ağlarsa, lütfen lütfen
Çok eğleniciikk
30 olacam o zaman henüz daha gencken değişim istemistimKız dur, seçmenlik hayatın ne de parti tutucan? Biz 20 küsur yıldır parti tutuyoruz, git sandığa gel sandığa... Daha bitmedi, beş yıl sonra yine seçim var
Allah çok şükür ki başa geçmedi ve bu millet fırsat vermedi ama dedikleri terör le beraber bu yetemz mi insan olna yeterliKK ne yaptı çok merak ediyorum. Bir örnek ver.
Önceki senelerin başlıkları açık. Bu da açık kalır benceBir şey soracağım. Bugünden sonra da bu başlık açık kalacak mı? 5 yıl boyunca siyasetin kemik kadro üyeleri nereden iletişime geçecek? @Mune başkan ne diyorsun?
Sürünsünler, zerre kadar umrumda olursa ne olayım!Ne zaman şikayet etmeye başlayacak, heyecanla bekliyorum canim
İsterse aday Nebati olsun, ampul nerede ben orada. Eziilenlerin gür sesiidir ooRte nin sağlığı hiç iyi değil, sonraki aday Bilal ERDOĞAN, savunma bakanı da damat bayraktar. Not alın ..
Yakın zamanda ağlıyordu canım profilindeOvv deme.
Çok eğleniciikk
Kk gelse zengin olacağını falan mı düşünüyorsunuz yine tüp sırasına hastane sırasına girersin okulda kitaplarını ücretli alırsın annelerimizin başını zorla açıp fotoğraf çekerlerEvet sadece ağzımıza yapmadı haklısın. Paran pul olmuş gittikçe fakirleşiyorsun farkında mı değilsin acaba?
Canım sözlerini anlamıyor musun?2010 Dünya Kupası şarkısı bu
Belli ki aklın yok fikrin var cevap vermeye değmezsin. KK yaptı diyorsan bunun altını dolduracaksın. Boş yapmaAllah çok şükür ki başa geçmedi ve bu millet fırsat vermedi ama dedikleri terör le beraber bu yetemz mi insan olna yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?