Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Pandemi, deprem, ekonomik kriz daha bir sürü olumsuz şeye rağmen 6 lı masa bunu kendi lehine çeviremediyse bir kendilerini sorguya çekmeleri gerek

He bir de diyorlar ki işte Avrupa şöyle Avrupa böyle iyi diye anlatırken Avrupa'nın sömürge tarihini okumalarını dilerim en basitinden Belçika Kongo'da yeteri kadar elmas çıkarmadığı için siyahilerin parmaklarının kesilmesi binlerce Suriyeliyi sınır kapılarında donmaya bırakmaları bizim gibi bir millet yok!

Ayrıca 26 milyon küsür Erdoğan'a oy atanlara cahil yaftasını yapıştıran kişiler acaba bana bir deyiverir mi yılda kaç kitap okuyorlar? Demokrasiye yakışan tebrik etmektir!
Suriyeliler kalsın diyorsun yani? :KK51:

Seni gidi akılı 😅😅
Bu sayfada çoğunluk CHP size laf anlatılmaz bizim dünya lidermz kk anlatamas ben sana mı kafa yorcm
Hangi dünya yahu?
Dünya basını dalga geçiyor, birçok ülke liderinizi görüşmeye bile almıyor.
Hangi dünya o, a haber dünyası değil mi, bak nasıl bildim😂
Seni gidi seni, dünyalarımız farklı biz ayrılmalıyız.

Gerçekten gitmek istiyormusun. Yaptığın mesleği yurtdisina taşıyabiliyorsun.

Tabi ki istiyorum. Yıllardır istiyorum ama olmadı. 2020 de ankara anlaşmasına başvuru yapmıştık, öncesinde haberim yoktu ama son dakka başvuru yaptık.Pandemi oldu o işte yattı. Sonra kaldı işte bişi yapamadık.
Mesleğim satış pazarlama üzerine, dış ticaret mezunuyum. Niş bir mesleğim yok maalesef. Bilmiyorum ki valla ben garson olmaya da razıyım da. Almıyorlar işte, turist vizesi ile gidip kaçak kalmaktan başka seçenek yok gibi.

Açlar tokları savunmayı bırakmadığı sürece, ağa ağalığına eşek te eşekliğine devam eder.

Son zamanda okuduğum en haklı söz:KK43:
Bi kaç kişinin menfaati ve bir sürünün cahilliği koskoca ülkeyi maf etti o kadar üzülüyorum ki o kadar üzgünüm ki ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Herşey daha kötü daha pahalı olacak sevinenler neye seviniyor Allah aşkınaa. Adamıniz kazandı evet ama kendi ve çevresi için kazandı size ne oluyor ne geçecek elinize sanıyorsunuz.
Niye sadece çevresi kazandı yahu İstanbul Basaksehir Hastanesine bak Defne'de yapılan yeni hastaneye bak Bursa'da yapılanlar saymakla bitmez kime neyi anlatıyoruz ki boşa dil dökmek

Kk gelse zengin olacağını falan mı düşünüyorsunuz yine tüp sırasına hastane sırasına girersin okulda kitaplarını ücretli alırsın annelerimizin başını zorla açıp fotoğraf çekerler
Hastane sırasına yine giriyoruz. Doktor mu var sanıyorsunuz hastanede? Bi mr randevusu almayı deneyin bakalım

Kk gelse zengin olacağını falan mı düşünüyorsunuz yine tüp sırasına hastane sırasına girersin okulda kitaplarını ücretli alırsın annelerimizin başını zorla açıp fotoğraf çekerler
Kiz senin yaşın kaç da böyle konuşuyorsun? Ananın babanın uydurmalarina inanmayı kendini yetiştirmek mi saniyorsun?

Mülteciler akranlarından birine tecavüz etti, kız direndi diye kafasına taşla vurup komaya soktular. Kız yogun bakimda kaldı aylarca, sonra öldü. Böyle bir hayat mi istiyorsun kendine?

Hadi oradan sende CHP savunacak bişeyini bulamayınca böyle saçmalıyorsun
😂😂 saçmalamak derken yazı yazmayı bilmeyen insanın sözlerini pek kaale alacak gibi mi duruyorum , körü körüne fikirler sunmaktan seni sessizce izlemeyi yeğlerim

Hastane sırasına yine giriyoruz. Doktor mu var sanıyorsunuz hastanede? Bi mr randevusu almayı deneyin bakalım
Tam 1 aydır kadın doğuma muayene bulamıyorum her gün tıklıyorum yok yok yok
Keşke sabah 6’da kuyruğa gitseydim işim çoktan görülmüştü valla 😠

Hangi dünya yahu?
Dünya basını dalga geçiyor, birçok ülke liderinizi görüşmeye bile almıyor.
Hangi dünya o, a haber dünyası değil mi, bak nasıl bildim😂
Seni gidi seni, dünyalarımız farklı biz ayrılmalıyız.
Erdoğan tüm ülke liderlerinin karşında dimdik ve cevabını veriyor kk kendini ezdiryor

Tam 1 aydır kadın doğuma muayene bulamıyorum her gün tıklıyorum yok yok yok
Keşke sabah 6’da kuyruğa gitseydim işim çoktan görülmüştü valla 😠
Yok ki, ben hiçbir ilçe seçmeden anneme randevu arıyorum çıkmıyor. Koskoca İstanbul'da hiçbir ilçe seçmiyorum bak. Özeli aradım 2250 dedi muayene.

Back
X