Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bu kazandı diye sevinenler , kurban olayım neye seviniyorsunuz? Ülkemiz suriyeliden, afkandan geçilmiyor? Çoluğumuza çoçuğumuza zarar veriyorlar. Çoçuklarınız kendi gözünüzden sakınıyorsunuz yeri geldiğinde ama bu insanlarla aynı ortamda tutuyorsunuz. Kendi ülkemizde mülteciye döndük, ekonomik olarak eksilerdeyiz, gerçekten çoçuklarınıza gördüğünüz gelecek bu mu?
Bu soylediklerinden gayet memnunlar canım benim

Ben de etiketlenmek istiyorum. Hemen bu konuya gelip konu sahibinin siyasi fikrini öğrenip malum parti ise ohhhh diyeceğim.
Ben evde eşime başladım bile.
Bundan sonra sana a haber var, başka kanal izlediğini görmeyeyim alırım kumandayı.
Netflixmiş prime mış hepsinin şifreleri değişiyorum, izleyip napacaksın haram onlar haram gavurlar lgbt var, hele bir de istediğimiz bir şeye çok pahalı de kürekle kovalarım, bundan sonra böyle kınan da kargoda bolca sıva dedim.
Hayattan bezdirme politikalı part 2 coming soon😂

Suriler biliyor muydu kız kedi? Gider öğreniriz.
Arapça mı :D
Kedibochi Kedibochi bu arkadaş kendisi, mesajlarına bakarsan anlarsın zaten, ama bence bakma :olamaz:
Ay bakmayayım ya o ne öyle. İt mit diyo.
Beni ve evladımı sahiplendirmeye kalkacak adamı satırla doğrarım ben. Yemez o, en azından 1 kuşak daha yapamazlar
Bi satır da bana bul, vallahi çıldırcam.
Onlar sahiplendirmeden sen bul bari bacım
:D kör topal demem birini bulurum. En kötü 70 lik bi italyan dede vardı ona varırım :D
Valla ben fakirim benim hiçbir guvencem yok ben hakkımı helal etmiyorum
Valla bende fakirim, birikimlerimle yaşıyorum. Ama elimde mesleğim var bi şekilde idare ederim. Ne aile vaar ne kimsemiz.

Kk gelse zengin olacağını falan mı düşünüyorsunuz yine tüp sırasına hastane sırasına girersin okulda kitaplarını ücretli alırsın annelerimizin başını zorla açıp fotoğraf çekerler
Annelerimizin basını açarlar ne alaka ??
Bir yorum yapıyorsunuz bari altı dolu olsun .

Zeynep 2 günlük tarih bilginle boş yapma kardeşim 🤣 pek siyasi ve politik konuşmayı sevmem klavye üzerinden ama bazen bir şeyleri en ince ayrıntısına kadar bilmek gerekir geçmiş ve günümüzü göz önünde bulundurarak her şeyin artısı ve eksisiyle , sosyal medyadan duyduğun sloganlarla gelip buraya yazıyorsun bilmiyorum ama saygı çerçevesinde insani duygularla konuşmanı öneririm :KK66:
Seni gidi akılı 😅😅
Bu sayfada çoğunluk CHP size laf anlatılmaz bizim dünya lidermz kk anlatamas ben sana mı kafa yorcm

Emin ol şimdiye kadar kimse sürünmuyor du CHP ne dedi teröristleri cezaevinden çıkaracam benim askerim bu vatan için Canını verdi kaç çocuk babasız kaldi benim atalarım can verdi bu vatan için vatan hainlerini cezaevinden çıkarmak kolay değil
Ne terormus arkadaşim ya bende çektim terörden anlamadığımız şuydu canım kk seloyu cikarcam demedi anlamadığımız bu o mantaj kasetleri kk mi yaptırdı. Neyse geçti gitti zaten herkes işine gücüne dönecek hayırlı uğurlu olsun. Umarım daha güzel günler olur Türkiye'de

Kk gelse zengin olacağını falan mı düşünüyorsunuz yine tüp sırasına hastane sırasına girersin okulda kitaplarını ücretli alırsın annelerimizin başını zorla açıp fotoğraf çekerler
En azından hastane sirasına girdim diye ağlanınca hapse atılmam! İkincisi de annenizin başını zorla kimse açamaz.

Back
X