-
- Konu Sahibi bayanbitter
Hem esmer hem de gamzeli degiliz malesef tatlım o yuzden gözleriniz daha cok bayanbitter ve bayangamzeyi yanyana gorucek
aynı kişi değilsinizde nedense tatlımınız bile aynı:)Ahahhhah:) hayir ayni kisi degiliiz.
Aynı kisi degiliiz tatlımmm:) neden anlamak istemiyorsuun
Bayanbitter bayangamzeye iyi tavsiye vermissin ama niye tavsiyene Kendin uymuyorsun?? cook ayip cook
sanane sana mi sorucaz zaten ayni kisiysek bahsettigin yonetmelik agir cezalar verir sana laf dusmez canim
Ay bunlari arastirirken cok yorulmussundur ben sana whatsapptan konusmalarimizi falan da atayim acaba senin hakkinda ne yorum yapiyoruz birbirimizee
Allah bilir sen iki telefonla kendinle yazışıyorsundur
aynı kişi değilsinizde nedense tatlımınız bile aynı:)
Ama kafam çok karıştı şimdi benim...aynı kişi değilsinizde nedense tatlımınız bile aynı:)
Bak akasya benim yerime sana cevap vermis. Katiliyorum ona.
Bayanlar, ruh ikizimle bize gelecekte olmamamiz gereken kadin profilini anlattiginiz icin tesekkur ederiiz:) bir ara birisi bayangamzeye cocuksun tarzi bisey demisti sanirim:) goruyorum ki en olgununuz biziz, bence burda girgir ve samata yapacaginiza gidin sorunlariniza gercek dostlar bulun bende gercek dostuma bir kez daha sizin gibi olmadigi icin tesekkur edeyimm
Evet kizim cok zenginim ben iki telefonla yazisiyorum paranin gozu kör olsun
Bayanbitter madem ruh ikizin var, madem mükemmel dostluğunuz var siz birbirinize yetersiniz ne işiniz var bu sitede?Bayanlar, ruh ikizimle bize gelecekte olmamamiz gereken kadin profilini anlattiginiz icin tesekkur ederiiz:) bir ara birisi bayangamzeye cocuksun tarzi bisey demisti sanirim:) goruyorum ki en olgununuz biziz, bence burda girgir ve samata yapacaginiza gidin sorunlariniza gercek dostlar bulun bende gercek dostuma bir kez daha sizin gibi olmadigi icin tesekkur edeyimm
neyse adminlere haber verelimde, tünelin sonundaki ışığa doğru huzurlu bir şekilde yollasınlar arkadaşı
neyse adminlere haber verelimde, tünelin sonundaki ışığa doğru huzurlu bir şekilde yollasınlar arkadaşı
yaparlar elbette. meşhur olurlar işte. ne hoşOkypete acaba adminlerimiz digerlerine yaptiklari gibi bu sahisin da isim soyisim ve fotolarini sa paylasirlar mi???
Bencede bi görün
geldide değişen bir şey olmayacakBirazdan huzurlu isik degil de fotografimiz gelince de bunlari yazmanizi bekliyorum
Instagram kullaniuor musunuz tatlımmm?Iste nasil kadin olmamamiz gerektigini ogreniyoruz:) egitimin nerden gelcegi belli olmaz tatlimm:)