- 27 Ocak 2015
- 78
- 85
- Konu Sahibi bayanbitter
Hanımlar neyi üsteliyorsunuz ben anlayamadım??Böyle her konuda dalga gecmek uzattıkca uzatmak yakışmıyor lütfen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah kuzum seninde olur inşallah isteyen ehrkesin olsun..
Kafan ayik degil senin galiba? Valla hakaretlerini agir odersin haberin olsun. Bu hakaret ettiğin kişi daha önce burdan birini hakaretten mahkemeye verdi.. Ona göre güzelim. .
Iftiradan daha az yerim sanırım
Hangi iftira??? Dua et yaşın küçük, öğrencisin. Ama sınırlarımı zorlamanı tavsiye etmem.Iftiradan daha az yerim sanırım
Hiç yapmadığım kadar çok Kib butonunu kullandırdın kız bana. Hakaret etmemeyi öğretmedi mi kimse sana? Terbiye önemli.
Gamzeliymiş ya ondan.Madem adin büşra neden bayan gamze yaptin?
Madem adin büşra neden bayan gamze yaptin?
Hangi iftira??? Dua et yaşın küçük, öğrencisin. Ama sınırlarımı zorlamanı tavsiye etmem.
Gamzeliymiş ya ondan.
Ben sana hakaret davası açarsam sen kendini bununla savunabilecek misin? Bir işe yarar mı sence? Neyse kendine iyi bak, arkadaşına da söyle saçlarını kestirsin. Hadi baş baş...Aynı kisi oldugumuzu ben sallamiyorum galiba saatlerdir.
ama ne esmerim ne de gamzeliyim.demisti ya. Hicbir sey anlamadim
Biri esmermiş biri gamzeliymiş ayol kafalar bir dünya olduama ne esmerim ne de gamzeliyim.demisti ya. Hicbir sey anlamadim
Bir parça bile inanmadım gerçekliğinizeGercekten bos muhabbetlere karnimi doyurali cok oldu, isteyen istedigini dusunsun artik, mahkemeye ver istersen de, eminim hakimde benle ayni fikirde olur, o yuzden pek dertlemiyorum, neyse canimlar bos muhabbetler icin fazla dolu ve yogunuz:) büşüm bizim sevdigimiz bi laf var bilirsin, "anyway i dont say anything" susalim da biraz da sahteliklerine gerceklik katmayalim.
Bir parça bile inanmadım gerçekliğinize
Gülmek için siteye girmeyi beklemeyin ara sıra aynaya bakınHalbuki biz cok gulduk burda gercek gercek neyse esma sultanin da dedigi gibi "anyway i dont say anything"