sebepsiz ayrılık

Hanımlar neyi üsteliyorsunuz ben anlayamadım??Böyle her konuda dalga gecmek uzattıkca uzatmak yakışmıyor lütfen.

Gercekten bos muhabbetlere karnimi doyurali cok oldu, isteyen istedigini dusunsun artik, mahkemeye ver istersen de, eminim hakimde benle ayni fikirde olur, o yuzden pek dertlemiyorum, neyse canimlar bos muhabbetler icin fazla dolu ve yogunuz:) büşüm bizim sevdigimiz bi laf var bilirsin, "anyway i dont say anything" susalim da biraz da sahteliklerine gerceklik katmayalim.

Gercekten bos muhabbetlere karnimi doyurali cok oldu, isteyen istedigini dusunsun artik, mahkemeye ver istersen de, eminim hakimde benle ayni fikirde olur, o yuzden pek dertlemiyorum, neyse canimlar bos muhabbetler icin fazla dolu ve yogunuz:) büşüm bizim sevdigimiz bi laf var bilirsin, "anyway i dont say anything" susalim da biraz da sahteliklerine gerceklik katmayalim.
Bir parça bile inanmadım gerçekliğinize:KK70::KK70:

demekki okadarda kıskanılcak bir ilişki deilmiş..olsaydı bir şekilde barışırdınız..hatta hiç ayrılmazdınız...

Aynı üyelik değilmiş demek ki hala burada olduklarına göre. Hakaretlik bir şey de göremedim ama eksik okumuş olabilirim. Hii ..Mahalle karıları gibi tabiri var bir tek. Konu sahibi siteye bir daha girmeyecekse ve okumayacaksa yorum yapmayayım malum yine kaçırmışsınız gibi hissettim :KK70:

X