sebepsiz ayrılık

En azindan bayangamze beni disardan yargilayip yabanci gibi de bakabilen bi arkadas. Sizin arkadasliklariniz gibi sizi pispislayan biri olmadigi icin mi kiskaniyosunuz yoksa

Yabancı kisi gibi mi? Arkadasima nerden teselli vericegimi size mi sorucam. O esma ben büsra yönetimin cezalarından bahsetmene gerek yok. ozelden yazdiklarimi basliklarinin altina yazmam da anormal bi durum goremiyorum. Herkes kendi isine baksin

Valla ben ikinizden de hicnir sey anlamadim. Ne özeli arkadasim??

Hem esmer hem de gamzeli değiliz malesef diye açıklama yapmış, nedenini ben de anlamadım ya la.

Sarisiniz mi demek istiyorlar acaba, ben öyle anladim :KK53:
Valla konuları da çok benziyor Bilgece

Ciddi mi? Du bakayim..

Bayangamzenin konusunda bayanbitter assagidaki yorumi yapmis.. bakiniz.

Bence de eski sevgilin tam bir psikopatmis, ama sen anladigim kadariyla merhametli davraniyorsun, o ne kadar ayri kaldiginizda seni degistigine, ve calistigina inandirsa da bunlar hep seni geri kazanmak icin olacaktir. Eminim ki seni tanidigi icin boyle davraniyordur, ama sen ona bu firsati verirsen tekrar bir ruh hastasi profili ile karsilasabilirsin. Ayrilmakla ve yeni bir sayfa acmakla en dogru karari vermissin. Gelecegini dusun kendin gibi universiteli kulturlu biriyle mi aile olmak istersin, yoksa psikopat biriyle mi? Bir insan asla degismez, degistigini soyler bunu unutma.

bayangamze bayanbitterin yorumuna da bu cevabı vermis..:
Evet tek basina iyi bi insan olmasina ragmen birlikte iyi degiliz birbirimize iyi gelmiyoruz farkindayim yanlis oldugunun da bosuna vicdan yapiyorum iste ama tesekkur ederim

Hayatlarimiz ayni ama iki bedende tek kisi olmak desem siz yine anlamayacaksiniz cunku boylesi bi dostluk bir tek bize bahsedilmis

Sephora sen yargisiz INSAF ! yapiyorsun..
madem ayni kisi degilsiniz
Ayni gun ayni sekil konu? Ikinizin de iliskisi bitmiS. Sevgilileriniz okumuyormus.
Ciddi siz iki arkadas birbirinizi nasil buldunuz ya??

sanane sana mi sorucaz zaten ayni kisiysek bahsettigin yonetmelik agir cezalar verir sana laf dusmez canim

Hayatlarimiz ayni ama iki bedende tek kisi olmak desem siz yine anlamayacaksiniz cunku boylesi bi dostluk bir tek bize bahsedilmis
Nasıl dostsunuz siz ya?
Konularınıza birbirinizi tanımıyormuş gibi yorumlar yapmışsınız.
Konuştukça batıyorsunuz.

Bayangamzenin konusunda bayanbitter assagidaki yorumi yapmis.. bakiniz.

bayangamze bayanbitterin yorumuna da bu cevabı vermis..:

Ay bunlari arastirirken cok yorulmussundur ben sana whatsapptan konusmalarimizi falan da atayim acaba senin hakkinda ne yorum yapiyoruz birbirimizee

Bayan bari yapmasaydiniz.

Yada ne bileyim ayni kişi olsa ikisini de bayan nicki alirmi

Bakalım kazen mune ne diyecek
İlk başta aynı kişi olduklarını düşündüm ama şu an farklı olduklarını düşünüyorum.
Alırlar benzer rumuzları, iki bedende tek kişiymiş onlar çünkü.
Çok çocuklar daha, çok toylar.

X