sebepsiz ayrılık

Arattim ama bir sey bulamadim.daha.

Amma kastiniz. Ben büşra eyiler. O da esma koca yeter be bu yaptiginiz sacmaliktan baska bisey degil burasi iyice amacindan cikmis arkadasima nerden teselli vericegimi size sormucam bu kimseyi ilgilendirmez nerden aratiyosaniz aratin. Sonra da kapatin o bos cenelerinizi

Amma kastiniz. Ben büşra eyiler. O da esma koca yeter be bu yaptiginiz sacmaliktan baska bisey degil burasi iyice amacindan cikmis arkadasima nerden teselli vericegimi size sormucam bu kimseyi ilgilendirmez nerden aratiyosaniz aratin. Sonra da kapatin o bos cenelerinizi
Bu sitede ömrünüz kısa olacak belli ki?

Ahhh çok tanıdık geliyor bu davranışlar... Sebepsiz değildir bunu sadece siz bilmiyorsunuz.

Bu sitede ömrünüz kısa olacak belli ki?

Olsun zaten. Uyeligim daha yeniydi bugun arkadasimi uye yaptim. Bu kadar on yargili insanlarla tartismak icin degil paylasmak icin biseyleri burdayiz. Sizin yazdiklarinizi o bana hep soyler ve actigim basligin altina da yineledi. Ilk yorumunu benim basligimin altinda yapti ve ben de onunkine destek olmak istedim. evet hayatlarimiz cok benzer bizi birbirimize yakinlastiran da bu belki de simdi hepiniz yaptiginizdan utanin ve bu siteye uye oldugum icin de ayrica pismanim.

Olsun zaten. Uyeligim daha yeniydi bugun arkadasimi uye yaptim. Bu kadar on yargili insanlarla tartismak icin degil paylasmak icin biseyleri burdayiz. Sizin yazdiklarinizi o bana hep soyler ve actigim basligin altina da yineledi. Ilk yorumunu benim basligimin altinda yapti ve ben de onunkine destek olmak istedim. evet hayatlarimiz cok benzer bizi birbirimize yakinlastiran da bu belki de simdi hepiniz yaptiginizdan utanin ve bu siteye uye oldugum icin de ayrica pismanim.
Admine mesaj at iptal etsin, zorla tutmuyoruz burda kimseyi.

Admine mesaj at iptal etsin, zorla tutmuyoruz burda kimseyi.

Bana emirli konusamazsin canim sen adam gibi bi durum acikladik zeytinyagi gibi uste cikmaya devam ediyosun bence ceneni kapatmalisin artik cunku bi saattir bosa salliyosun ve elinde dolu dolu bisey kalmadi sanirim yeterli cevabini aldin

Bana emirli konusamazsin canim sen adam gibi bi durum acikladik zeytinyagi gibi uste cikmaya devam ediyosun bence ceneni kapatmalisin artik cunku bi saattir bosa salliyosun ve elinde dolu dolu bisey kalmadi sanirim yeterli cevabini aldin
Hiç yapmadığım kadar çok Kib butonunu kullandırdın kız bana. Hakaret etmemeyi öğretmedi mi kimse sana? Terbiye önemli.

Kadinlar kulubu degil mahalle karilari olmaliymis bu site icerige uygun olurduu, derdi olan aslimizi bulsun nicklerin altindan konusmak kolay, bence daha fazla rezil etmeyin kendinizi, gidin baska basliklarda gercekleri tartisiin hepinizi opuyorum

Kafan ayik degil senin galiba? Valla hakaretlerini agir odersin haberin olsun. Bu hakaret ettiğin kişi daha önce burdan birini hakaretten mahkemeye verdi.. Ona göre güzelim. .

Ya sephora takipcilerini gordun mu tweeter dan? Binlerde. Bilerek isim soyisim.foto verdiler ki belki takip eden bir kac kisi de cikar diye..
kim kendini ifsa etmek.ister???

Evet takip edeni takip ederim reklam yapmaya geldik buraya. bu kiz cok zeki ya cok guzel bos salliyon sen de bi dolduramadiniz var ya uzuluyorum sabahtam beri nerden vurcagini sasirdin uzuldum haline. Bence konu basligi acmalisin. "salliyorum salliyorum olmuyor"

X