- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
- Konu Sahibi bayanbitter
Bir fotoğrafla ispatlayamazsın bunu.Birazdan huzurlu isik degil de fotografimiz gelince de bunlari yazmanizi bekliyorum
Kazen çözer bu işi merak etme sen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir fotoğrafla ispatlayamazsın bunu.Birazdan huzurlu isik degil de fotografimiz gelince de bunlari yazmanizi bekliyorum
geldide değişen bir şey olmayacak
Googleda aratsana fotoyu bilge. Ben tabletten yapamıyorum..Instagram kullaniuor musunuz tatlımmm?
Googleda aratsana fotoyu bilge. Ben tabletten yapamıyorum..
Arattim ama bir sey bulamadim.daha.
Bu sitede ömrünüz kısa olacak belli ki?Amma kastiniz. Ben büşra eyiler. O da esma koca yeter be bu yaptiginiz sacmaliktan baska bisey degil burasi iyice amacindan cikmis arkadasima nerden teselli vericegimi size sormucam bu kimseyi ilgilendirmez nerden aratiyosaniz aratin. Sonra da kapatin o bos cenelerinizi
Saçlarının uçları da çok kırılmış, bornovada kuaför önereyim mi?Keske yegeninden ergence girgir yapmamayida ogrenseydiiiin:)
Bu sitede ömrünüz kısa olacak belli ki?
Admine mesaj at iptal etsin, zorla tutmuyoruz burda kimseyi.Olsun zaten. Uyeligim daha yeniydi bugun arkadasimi uye yaptim. Bu kadar on yargili insanlarla tartismak icin degil paylasmak icin biseyleri burdayiz. Sizin yazdiklarinizi o bana hep soyler ve actigim basligin altina da yineledi. Ilk yorumunu benim basligimin altinda yapti ve ben de onunkine destek olmak istedim. evet hayatlarimiz cok benzer bizi birbirimize yakinlastiran da bu belki de simdi hepiniz yaptiginizdan utanin ve bu siteye uye oldugum icin de ayrica pismanim.
Admine mesaj at iptal etsin, zorla tutmuyoruz burda kimseyi.
Admine mesaj at iptal etsin, zorla tutmuyoruz burda kimseyi.
Valla bakmadım bile. Ağır ergenlik sendromu belirtileri bunlar. Fazla üstlerine gitmemek lazım.Ya sephora takipcilerini gordun mu tweeter dan? Binlerde. Bilerek isim soyisim.foto verdiler ki belki takip eden bir kac kisi de cikar diye..
kim kendini ifsa etmek.ister???
Hiç yapmadığım kadar çok Kib butonunu kullandırdın kız bana. Hakaret etmemeyi öğretmedi mi kimse sana? Terbiye önemli.Bana emirli konusamazsin canim sen adam gibi bi durum acikladik zeytinyagi gibi uste cikmaya devam ediyosun bence ceneni kapatmalisin artik cunku bi saattir bosa salliyosun ve elinde dolu dolu bisey kalmadi sanirim yeterli cevabini aldin
Bana emirli konusamazsin canim sen adam gibi bi durum acikladik zeytinyagi gibi uste cikmaya devam ediyosun bence ceneni kapatmalisin artik cunku bi saattir bosa salliyosun ve elinde dolu dolu bisey kalmadi sanirim yeterli cevabini aldin
Ah kuzum seninde olur inşallah isteyen ehrkesin olsun..Mesela ben seni kiskaniyorum, çünkü bende olmayan bir sey sende var ve insallah 9 ayin sonunda da hayirlisiyla kucagina alirsin..
Ya sephora takipcilerini gordun mu tweeter dan? Binlerde. Bilerek isim soyisim.foto verdiler ki belki takip eden bir kac kisi de cikar diye..
kim kendini ifsa etmek.ister???