- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
-
- Konu Sahibi bayanbitter
Valla biri bayanbitter digeri de bayangamze. ilk basta dalgasina demistim ayni kisi misiniz diye, bilgilerine baktim ayni kisiler ve birbirleriyle arkadaslar
Allahim ya bi de kendi kendini teselli ediyor.
Çoklu kişilik bozukluğu yaşıyor olabilir.. Durum vahim.
Çoklu kişilik bozukluğu yaşıyor olabilir.. Durum vahim.
Ahahahahah Bilge koptumValla biri bayanbitter digeri de bayangamze. ilk basta dalgasina demistim ayni kisi misiniz diye, bilgilerine baktim ayni kisiler ve birbirleriyle arkadaslar
Bence bilmeden sallama canim arkadasiz ayni universiteden ve ben onerdim bu siteyi kullanici adini da birlikte sectik. Sizin yazdiginiz senaryolara bakilirsa durumu vahim olan ortada
Valla ben kibledim, artık arkadaş mısnız aynı kişimisiniz görürüz yakında.Bence bilmeden sallama canim arkadasiz ayni universiteden ve ben onerdim bu siteyi kullanici adini da birlikte sectik. Sizin yazdiginiz senaryolara bakilirsa durumu vahim olan ortada
Valla ben kibledim, artık arkadaş mısnız aynı kişimisiniz görürüz yakında.
Hey bayanlar? Yoksa ikiniz de ayni kisi misiniz??
Edit: Anamm bilgiler de uyuyor. cidden ayno kisisiniz saka gibi
Ahahhhah:) hayir ayni kisi degiliiz.Hey bayanlar? Yoksa ikiniz de ayni kisi misiniz??
Edit: Anamm bilgiler de uyuyor. cidden ayno kisisiniz saka gibi
Aynı kisi degiliiz tatlımmm:) neden anlamak istemiyorsuunValla biri bayanbitter digeri de bayangamze. ilk basta dalgasina demistim ayni kisi misiniz diye, bilgilerine baktim ayni kisiler ve birbirleriyle arkadaslar
Allah Allah o nasil oluyor? Arkadasina neden yabancı gibi tavsiye veriyorsun ve bütün bilgileriniz uyusuyor kullandiginiz hatta kadar hem de... ????
Neden yüzüne söylemek varken buradan yorum yapıyorsun?Bence bilmeden sallama canim arkadasiz ayni universiteden ve ben onerdim bu siteyi kullanici adini da birlikte sectik. Sizin yazdiginiz senaryolara bakilirsa durumu vahim olan ortada
Ahahhhah:) hayir ayni kisi degiliiz.
Aynı kisi degiliiz tatlımmm:) neden anlamak istemiyorsuun
Hem esmer hem de gamzeli degiliz malesef tatlım o yuzden gözleriniz daha cok bayanbitter ve bayangamzeyi yanyana gorucek
Arkadasimin basligina yorum yazip yazmamayi size mi sorucam evet bu ulkede sadece ikimiz avealiyiz o yuzden kesin ayni kisiyiz
Hmm esmer insanlar gamzeli olamıyor muymuş? Enteresaaann...
Peki arkadaşsınız diyelim, neden yabancı gibi yazdın konuya?
Sayemizde yazacak durum bulmussun seni ayakta alkisliyorumm Bilgece keske nickin gercek anlam tasisaydiii, aaa yoksa bizde durumumuza "bilgecenin bilge olmadigini gorduk" mu yazsaydik, ödül mü veriyorlar sacmalayinca anltsna brz:))
Neden yabancı gibi yaziyorsun ya? Neyse insallah ayni kisi degilsinizdir, yoksa yonetimin bu konuda cok agir cezalari var haberiniz olsun. Benden demesi..