Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk HastalıklarıSebepsiz ates yardim edin kizlar 😪😪😪
Iyi gunler hepinize kizlar 21 aylik bi oglum var hic bir sebep yokken gece ateslendi suan yine atesli keyfi yerinde ne oksuruk ne burun akintiss filan yok dislerimizide cikardik nedendir bu ates??????
Canim dislerini cikardi daha cikicak kaldi mi bilmiyorum buyuk azilar yok acaba onlarmi cikcak bilmiyorum ki yani aklimada bise gelmio oksuruk burun akintisi falan yok nie bole oldu bilmiorum
Korkulacak.bisey yok bence hafif girlysiler giydim birde nefes alıp.vermesine dikat et ateşini yarim saat ölç bir sıkıntı olursa ara sağlık ekibini ama kötü düşünme o dişler çıkıyor olabilir yeme oyun ıyki sıkıntı yoksa dikakt et yeter
Korkulacak.bisey yok bence hafif girlysiler giydim birde nefes alıp.vermesine dikat et ateşini yarim saat ölç bir sıkıntı olursa ara sağlık ekibini ama kötü düşünme o dişler çıkıyor olabilir yeme oyun ıyki sıkıntı yoksa dikakt et yeter
Yüksek değil gibi sanki. Çok bildiğimden değil hani bizim bebek daha küçük. Tecrübeli anneler yorum yaparlar şimdi. Geçmiş olsun rabbim hepsini korusun
Yüksek değil gibi sanki. Çok bildiğimden değil hani bizim bebek daha küçük. Tecrübeli anneler yorum yaparlar şimdi. Geçmiş olsun rabbim hepsini korusun