• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Sebepsiz ates yardim edin kizlar 😪😪😪

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Realmomy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
2.095
1.694
133
Iyi gunler hepinize kizlar 21 aylik bi oglum var hic bir sebep yokken gece ateslendi suan yine atesli keyfi yerinde ne oksuruk ne burun akintiss filan yok dislerimizide cikardik nedendir bu ates??????

37 bebeklerde normal canım tam alin ölçümünde 37.8 sonrası sıkıntı dis olabilir dişte 39 bile normal geçmiş olsun

37 bebeklerde normal canım tam alin ölçümünde 37.8 sonrası sıkıntı dis olabilir dişte 39 bile normal geçmiş olsun
Canim dislerini cikardi daha cikicak kaldi mi bilmiyorum buyuk azilar yok acaba onlarmi cikcak bilmiyorum ki yani aklimada bise gelmio oksuruk burun akintisi falan yok nie bole oldu bilmiorum 😔

Korkulacak.bisey yok bence hafif girlysiler giydim birde nefes alıp.vermesine dikat et ateşini yarim saat ölç bir sıkıntı olursa ara sağlık ekibini ama kötü düşünme o dişler çıkıyor olabilir yeme oyun ıyki sıkıntı yoksa dikakt et yeter

Korkulacak.bisey yok bence hafif girlysiler giydim birde nefes alıp.vermesine dikat et ateşini yarim saat ölç bir sıkıntı olursa ara sağlık ekibini ama kötü düşünme o dişler çıkıyor olabilir yeme oyun ıyki sıkıntı yoksa dikakt et yeter
Yok yemesinde nesesinde abisiyle cok guzel oynuor enerjik gayet ay insallah canim cocuklar hasta olunca hayatim zindan 😔

Yüksek değil gibi sanki. Çok bildiğimden değil hani bizim bebek daha küçük. Tecrübeli anneler yorum yaparlar şimdi. Geçmiş olsun rabbim hepsini korusun

Yok yemesinde nesesinde abisiyle cok guzel oynuor enerjik gayet ay insallah canim cocuklar hasta olunca hayatim zindan 😔
Hep öyle ole oluyor inan su virüs yüzünden 4 aylık kızım var hasta olmasın diye neler yapıyorum geçer ınslalah

Back