• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaniz affedermisiniz ?

Konuşmanın içeriği çok kafa karıştırıcı. Hem aklım karıştı evli olmasaydım falan filan deniyo ki bunlar hoş karşılanacak şeyler değil. Bir de kadın konuşalım deyince şu an müsait değilim diyor. Bütük gün evde yalnız olmasına rağmen. Eşiniz biraz macera aramış.
Ben olsam affederdim herhalde. Tam olarak affetmek demeyelim de güvenimi tekrar kazanabilecek mi diye bir şans verirdim gibi geliyor. O da anlattığınız güzel evliliğinizin hatrina. Ama eskisi gibi olur muydu hazmedebilir miydim tekrar güvenebilir miydim bilmiyorum. Biraz zamana bırakırdım. Tabi bu süreçte de burnundan getirirdim gibi geliyor.

Eski sevgili istediği cevabı almış bida msj atacağını sanmıyorum. Eğer eşiniz baştan konuşmasaydı istemediğini söyleseydi hırs yapar bi şekilde bulaşırdı eşinize. Ama egosu tavan yapmştr " evlenmeseydm bırakmazdım" fln...
ben olsam kıza msj atardm eşimin ağzndan. " karımda yanımda çok güldük sana yallah şimdi" yazardım . İlla o kızı sinr etmeden bırakmazdım :KK45:

Keske aldatani aldatsak da nasil bi duyguymus anlasalar ama iste bizde ar namus var
Bu durumda napmali bosanip gururumuzu kurtarmaliyiz
Ama malesef bu da imkansiz..
İki ucu b.klu degnek

Affetmezdim sanırım
çünkü siz bunu yakalamamış olsaydınız birkaç güne buluşacaklardı gibi görünüyor Hem sosyal medya hesabını kapatsa ne olacak yenisini açmak zor mu Farkında bile olmazsınız
Ama siz affetmişsiniz sanırım inşallah bir daha olmaz ne diyelim

Yakalamasaydiniz ilerleyecekti. Onun pismanligi facebook hesabini acik unutmak...

Kizlar merhaba yeni uyeyim hemen konuya giriyorum.

2.5 senedir evliyim , 1 yasinda bir kizim var.
Cokta iyi giden bir evliligim vardi yada ben oyle saniyordum.
Esim cok ilgilidir beni / bizi el ustunde tutar , bir dedigimi iki etmez , surekli sevgisini gostermeye calisir , sevgi sozcukleri havada ucusur gonlumu hic incitmezdi. Taki gecen hafta pazar gunune kadar. Ben butun gun evde yoktum kizimla beraber bir yere davetliydik her zamanki esim yine aradi sordu yazdi resim istedi kizimla benim , sizi cok ozledim iyiki varsiniz vs vs , eve dondum hersey iyi aksam oldu yattik.
Sabah kalktik kendisinin isi vardi evden cikti , benimde bilgisayarda isim vardi , hic huyu degildir aslinda , facebook hesabi acik kalmis , bende mesajlara girdim bir ne goreyim ? Eski sevgilisiyle yazismis , daha dogrusu kadin esime yazmis esim ilk basta evliyim Yazma dese de bir kac saat konusmuslar , ve kizin soruyu „pismanmisin beni biraktigina“ esimin cevabi „evlenmeseydim seni asla birakmazdim“ konusma bir sure devam ediyor kiz „ benim aklim karisti“ esimin cevabi „benimde“ konusma tekrar devam ediyor ( kizlar o anin sokuyla tam yazdiklarini okumadim aklimda kalanlari yaziyorum) esim bir sure sonra „goruselim, konusalim“ yazmis kizin cevabini bilmiyorum hatirlamiyorum , en son kiz buna sevgilisinden ayrildigini anlatiyor , konusabilirmiyiz diyor telefonda (oyle anladim ben ) ve esim suan musait degilim diyor takma eski sevgilini diyor ve konusma burda bitiyor .
Ben bunu gorur gormez esimi aradim agzima geleni saydim bagirdim cagirdim , evi darma duman ettim kizimida alip annemlere gittim.

Sonra geldi esim konustuk , hic birsey hissetmedigini oylesine yazilmis oldugunu beni ve kizimizi cok sevdigini nasil yazdigini kendide anlamadigini , ama hic bir sekilde ciddi olmadigini gorusme niyetinin olmadigini soyledi cok agladi cok pismanim dedi , face hesabini kapatti vs vs 1 gece annemlerde kaldim dusunmek icin sonra ertesi gunu cagirdim beni aldi evimizdeyiz.

Dagittigim evi toplamis , resimleri ve cerceveleri dagitmistim herseyi yerine koymus.
Belliki cok pisman ama ben affedemiyorun icimde cok sogdum bilmiyorum.

Kizlar bu bahsettigim adamin gozu hic bir zaman disarda olmadi , tv de bile acik bi sahne gelse kapatirdi , kimseye yan gozle bakmazdi , cok ilgilidir kizimizlada cok ilgilenir bana asla kiyamaz, Yoruldugumu farkettiginde kizimizi alir dolastirir ben dinleneyin diye , gercekten iyi biridir ve hemen sucunu kabul etti durustturde , ben simdi ne dusunecegimi bilmiyorum , coook buyuk bir hayal kirikligiydi benim icin hala oyle , simdi hala eskisi gibi hatta daha ilgili pisman oldugu her halinden belli.

Bir dahada yapmaz diye umuyorum, cok guvenirdin ben ona , o guven yerle bir oldu.

Siz bu durumda ne yapardiniz, nasil bir yol izlerdiniz ?

Cok uzun oldu hakkinizi helal edin.
Bazen eski swvgililer kocaların aklını karıştırır. Eşlerimiz ne kadar sevseler de eski sevgililerindn bir hesap sorma uğruna böyle yazışmalar da yapılabilir. Eğer öncesinde bu tekrarlanmadı ise evinize dönün ama 7 24 kontrol elinizde olsun. Hatta eşinizden kızı iletişim bilgilerini isteyip bizzat kızım evine gidin. Ailesi ile görüşün. Böylece sorum kökten çözülür

Eve dönerek zaten affetmişsiniz.
Ancak ben eşiniz masum ve pişman olduğuna inanmıyorum. Sizi ve çocuğunuzu bu kadar seven insan neden diğer bir kadınla mesajlaşsın? Çok yanlış taktik uygulamışsınız. Hiçbir şeydem haberiniz yokmuş gibi gizlice takip edecektimiz. İşte asıl o zaman anlardınız eşinizin masum olmadığını ama neyse...

Iki kere yurtdisinda dogum yaptim, ne yani ayri kaldik diye hemen baskasina mi kosmamiz lazim.. Affetme sakın..

bu sitedeki favorilerimdendir;
"Esim cok ilgilidir beni / bizi el ustunde tutar , bir dedigimi iki etmez , surekli sevgisini gostermeye calisir , sevgi sozcukleri havada ucusur gonlumu hic incitmezdi"

Fazla ilgi alaka gösteren neredeyse bir kadın kadar düşünceli olabilen erkek, tamam aşık da olabiliyor, bir şeyleri örtbas da ediyor olabiliyor.
Konuya gelince, bir süre kafanızı dinlemeliydiniz.Aksiyon almak için çok acele etmişsiniz. Eşinizin o an, eski sevgilisini özlemiş bu çok açık ve de net.

Olan olmuş affetmissin,geri dönüşün yok .sonrasında olacağını soyliyim sana, asla ama asla bunu unutamayacaksin.önceleri eşine sımsıkı bağlanacak,elinden kaçırmamak için ne gerekiyorsa yapacaksın. Zamanla sen de sevginle,askinla beraber tükenecek neden o zaman affettim diye kendini yiyip bitireceksin,boşanmak için geçerli bir sebep arayacsksin. Tıpkı benim gibi...

Kizlar merhaba yeni uyeyim hemen konuya giriyorum.

2.5 senedir evliyim , 1 yasinda bir kizim var.
Cokta iyi giden bir evliligim vardi yada ben oyle saniyordum.
Esim cok ilgilidir beni / bizi el ustunde tutar , bir dedigimi iki etmez , surekli sevgisini gostermeye calisir , sevgi sozcukleri havada ucusur gonlumu hic incitmezdi. Taki gecen hafta pazar gunune kadar. Ben butun gun evde yoktum kizimla beraber bir yere davetliydik her zamanki esim yine aradi sordu yazdi resim istedi kizimla benim , sizi cok ozledim iyiki varsiniz vs vs , eve dondum hersey iyi aksam oldu yattik.
Sabah kalktik kendisinin isi vardi evden cikti , benimde bilgisayarda isim vardi , hic huyu degildir aslinda , facebook hesabi acik kalmis , bende mesajlara girdim bir ne goreyim ? Eski sevgilisiyle yazismis , daha dogrusu kadin esime yazmis esim ilk basta evliyim Yazma dese de bir kac saat konusmuslar , ve kizin soruyu „pismanmisin beni biraktigina“ esimin cevabi „evlenmeseydim seni asla birakmazdim“ konusma bir sure devam ediyor kiz „ benim aklim karisti“ esimin cevabi „benimde“ konusma tekrar devam ediyor ( kizlar o anin sokuyla tam yazdiklarini okumadim aklimda kalanlari yaziyorum) esim bir sure sonra „goruselim, konusalim“ yazmis kizin cevabini bilmiyorum hatirlamiyorum , en son kiz buna sevgilisinden ayrildigini anlatiyor , konusabilirmiyiz diyor telefonda (oyle anladim ben ) ve esim suan musait degilim diyor takma eski sevgilini diyor ve konusma burda bitiyor .
Ben bunu gorur gormez esimi aradim agzima geleni saydim bagirdim cagirdim , evi darma duman ettim kizimida alip annemlere gittim.

Sonra geldi esim konustuk , hic birsey hissetmedigini oylesine yazilmis oldugunu beni ve kizimizi cok sevdigini nasil yazdigini kendide anlamadigini , ama hic bir sekilde ciddi olmadigini gorusme niyetinin olmadigini soyledi cok agladi cok pismanim dedi , face hesabini kapatti vs vs 1 gece annemlerde kaldim dusunmek icin sonra ertesi gunu cagirdim beni aldi evimizdeyiz.

Dagittigim evi toplamis , resimleri ve cerceveleri dagitmistim herseyi yerine koymus.
Belliki cok pisman ama ben affedemiyorun icimde cok sogdum bilmiyorum.

Kizlar bu bahsettigim adamin gozu hic bir zaman disarda olmadi , tv de bile acik bi sahne gelse kapatirdi , kimseye yan gozle bakmazdi , cok ilgilidir kizimizlada cok ilgilenir bana asla kiyamaz, Yoruldugumu farkettiginde kizimizi alir dolastirir ben dinleneyin diye , gercekten iyi biridir ve hemen sucunu kabul etti durustturde , ben simdi ne dusunecegimi bilmiyorum , coook buyuk bir hayal kirikligiydi benim icin hala oyle , simdi hala eskisi gibi hatta daha ilgili pisman oldugu her halinden belli.

Bir dahada yapmaz diye umuyorum, cok guvenirdin ben ona , o guven yerle bir oldu.

Siz bu durumda ne yapardiniz, nasil bir yol izlerdiniz ?

Cok uzun oldu hakkinizi helal edin.

Affetmem...

Back