- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
- Konu Sahibi Yagmurum29
Sizin evli halinizi düşünemiyorum yazdıklarınıza göre Allah akıl fikir versin yardım etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baska biri var demek , pek canini acitayim anlaminda degil , can acitmak icin bir sure ayri kalalim diyebilirdi. bu lafin bana soylenmesi icin herseyin bitmesi lazim. Bekleyin ,insallah sizin dediginiz gibidir.Pek sanmiyorumIste benimde aklimin almadigi orasi
Cok kizdiriyordu genelde kizlarla her tartisma görüsmemede yok sunu yapcam bunu edecem kizlari getircem cildirtcam ama face sifresi telefon faturali hattinin sifresine kadar var bende hani face sifresini istemedi nokta koyulmus olabilir ama bunuda istemedi olay cok tuhaf ne düsündügünü bilmiyorumki arkadasida sana okadar bagliydi yapmaz bisey söylemedi banada diyo olsa söylerdi yok sadece sen öyle ykildim fln yazinca belki zaman ayiramiyo sen bunaliyosun stresse girme mademki sorunlari yaratan benim cekilirim mutlu olur diye demistir belki diyo yada cok kizdirmissin özür dilemesine ragmen kabul etmeyince oda cildirip böyle bisey söyledi diyo oda kestiremiyo
Canım bende yaşadım aynı şeyi sakın güvenme ona canını acıtsa da söyleyeceklerim bitmiş sizinki artık yapacak hiç birşey yok gibi hayat böyle geçmez , umarım karşına evleneceğin düzgün biri çıkar böylelerinden hayır gelmez canımGunaydin kizlar bana akil verebilecek kimse yokmu yaa..
Bilemiyorum kafam karmakarisik derdini anlamiyorum ha ben hic bisekilde aramam msj yazmam o durumdan cok gurur var ama aklima takilan neden telefonda dwgilde msjla yazdiAldatıp aldatmadigini bilemeyiz ancak arada saygı kalmamış kesinlikle. Size başkasına gidicem, diyen birini hayatınıza geri almamalıydınız. Velev ki gitmemiş olsun. Saygısız biri.
Iste tamda sorun orasi benim hayatimda baskasi olsa beklemez nrmi degisirdim ha facebook a gelince evet acabilirYağmur
Facebook şifresi şu bu sende olması birşey değiştirmez
Başka hesap açabilir, başka hat alabilir ki
Burada okuduğumuz yaşanan olaylar da gördük
Bunu sevgilin yapıyor demiyorum
Ama ben bir erkeğe sonsuz güvenmem
Güvenemem
Keşke o güveni verecek biri olsa
Bir arkadaşımız yazmış sevgilin 18 yaşında mı diye?
Ben de direk reşit mi diye soracaktım
Hiç mantıklı bir konuşmasını göremedim
Umarım hakkında hayırlısı olur