• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaniz affedermisiniz ?

Ben olsam affederdim ama affetmeden önce onu süründürürdüm.. yaptığı doğru değil ama pişman ve kendini affettirmek için uğraşıyor..
bir süre tavrını koy affedemiyorum soğudum gibi konuş sürekli ki gözü korksun. Hatta aynısını ben yapsam sen ne yapardın benim yerime ne yapmalıyım hiç bilmiyorum filan de. İyice aklın karışmış gibi davran ki bidaha yapmasın seni kaybetmekten korksun..

+1
Hic bisey olmamis gibi davranma konu sahibi K Kedimkacti
O evdeysen hala umidin vardir demek bu. Ayrilmayi dusunmuyorsunz benim gozlemledigim. Ama cokta sey oldu, hemde cok cok kotu seyler.
Bunun bilincine varmali ve gozu korkmali kocanin.

Ben olsam ne yapardim? Senin gibi yapardim. Hemen ayrilmayi dusunmezdim. Bu belki sevdigimdendir, ama en cokta ilerde " keske o son sansi verseydim" demek istemedigimdendir. Tekrar ayni hatayi yaptiginda yollari ayirip kizimada gonul rahatligiyla " kizim ben elimden geleni yaptim, baban yine mahfetti" derdim. Ama gozunude korkuturdum.

o konuşmayı yakalamasaydın ne olacaktı??? sevgılısınden ayrılmıs kadın kocanda resmen kur yapıyor evlenmeseydım asla bırakmazdım dıye. Kocanın o kadınla sürekli bir ilişkisi olurmuydu bilmem ama o konusmayı yakalamasaydın sonu yatakta bıtecegı kesın. Gözünü iyi aç ordan yemi yedi kocan kadın oltayı yavaş yavaş çeker.

Eve dönmek tamam ama bisey olmamış gibi sıcak davranmaya hayır.Üzgünüm biraz mesafeli durulmalı bence.Dün bir,bugün iki.

o kızıda arasana ,eşininin evli lduğunu biliyor sonuçta o sa ,ikisi de suçlu ,say söv ,kızı korkutmak için değil eşine göz dağı vermrk için bak affettmedim unutmadım sadece bekliycem demek için

Kizlar merhaba yeni uyeyim hemen konuya giriyorum.

2.5 senedir evliyim , 1 yasinda bir kizim var.
Cokta iyi giden bir evliligim vardi yada ben oyle saniyordum.
Esim cok ilgilidir beni / bizi el ustunde tutar , bir dedigimi iki etmez , surekli sevgisini gostermeye calisir , sevgi sozcukleri havada ucusur gonlumu hic incitmezdi. Taki gecen hafta pazar gunune kadar. Ben butun gun evde yoktum kizimla beraber bir yere davetliydik her zamanki esim yine aradi sordu yazdi resim istedi kizimla benim , sizi cok ozledim iyiki varsiniz vs vs , eve dondum hersey iyi aksam oldu yattik.
Sabah kalktik kendisinin isi vardi evden cikti , benimde bilgisayarda isim vardi , hic huyu degildir aslinda , facebook hesabi acik kalmis , bende mesajlara girdim bir ne goreyim ? Eski sevgilisiyle yazismis , daha dogrusu kadin esime yazmis esim ilk basta evliyim Yazma dese de bir kac saat konusmuslar , ve kizin soruyu „pismanmisin beni biraktigina“ esimin cevabi „evlenmeseydim seni asla birakmazdim“ konusma bir sure devam ediyor kiz „ benim aklim karisti“ esimin cevabi „benimde“ konusma tekrar devam ediyor ( kizlar o anin sokuyla tam yazdiklarini okumadim aklimda kalanlari yaziyorum) esim bir sure sonra „goruselim, konusalim“ yazmis kizin cevabini bilmiyorum hatirlamiyorum , en son kiz buna sevgilisinden ayrildigini anlatiyor , konusabilirmiyiz diyor telefonda (oyle anladim ben ) ve esim suan musait degilim diyor takma eski sevgilini diyor ve konusma burda bitiyor .
Ben bunu gorur gormez esimi aradim agzima geleni saydim bagirdim cagirdim , evi darma duman ettim kizimida alip annemlere gittim.

Sonra geldi esim konustuk , hic birsey hissetmedigini oylesine yazilmis oldugunu beni ve kizimizi cok sevdigini nasil yazdigini kendide anlamadigini , ama hic bir sekilde ciddi olmadigini gorusme niyetinin olmadigini soyledi cok agladi cok pismanim dedi , face hesabini kapatti vs vs 1 gece annemlerde kaldim dusunmek icin sonra ertesi gunu cagirdim beni aldi evimizdeyiz.

Dagittigim evi toplamis , resimleri ve cerceveleri dagitmistim herseyi yerine koymus.
Belliki cok pisman ama ben affedemiyorun icimde cok sogdum bilmiyorum.

Kizlar bu bahsettigim adamin gozu hic bir zaman disarda olmadi , tv de bile acik bi sahne gelse kapatirdi , kimseye yan gozle bakmazdi , cok ilgilidir kizimizlada cok ilgilenir bana asla kiyamaz, Yoruldugumu farkettiginde kizimizi alir dolastirir ben dinleneyin diye , gercekten iyi biridir ve hemen sucunu kabul etti durustturde , ben simdi ne dusunecegimi bilmiyorum , coook buyuk bir hayal kirikligiydi benim icin hala oyle , simdi hala eskisi gibi hatta daha ilgili pisman oldugu her halinden belli.

Bir dahada yapmaz diye umuyorum, cok guvenirdin ben ona , o guven yerle bir oldu.

Siz bu durumda ne yapardiniz, nasil bir yol izlerdiniz ?

Cok uzun oldu hakkinizi helal edin.
İyi güzel de canım sen yakalamasan bu adam onunla konuşmaya devam edecekti hatta biyerlerde buluşmaya başlayacaktı. Eşinin seni sevdiğine inanmıyorum çünkü kadının pisman mısın sorusuna hayır asla ben eşimi çok seviyorum dememiş ki göz yumma bu benim için tam aldatma değil ama meyilli esin ki yakalamasaydin bence seni aldatabilirdi :( üzgünüm ama anlattığın kadar sevmiyor seni

Adam aklım karıştı demiş bir yazışmayla!
Allah allah bazı üyeler affet diyor hayret.
Ben affetmem anında biter.

Bu saatten sonra tekrar görüşüp görüşmeyeceklerini nerden, nasıl bileceksiniz ki?
Kadın da hala kendisine karşı zaafı olduğunu gördü öğrendi hemen peşini bırakacak mı?
Sürekli bir güvensizlikle yaşamak zorunda kalacaksınız.
Hiç sizi seviyor gibi bir hali de yok.
Adam evlenmeseydim seni bırakmazdım diyor. Eşimi çok seviyorum, çok mutluyum hiç pişman
değilim iyi ki evlenmişim demediği gibi 2 satır konuşmadan sonra hemen kafası karışıyor. Üzerine
görüşelim konuşalım diyor. Hani bayağı da eski sevgilisini unutamamış aldatma yoluna girmiş yani..

Bir daha güvenemeyeceğim için affetmem.
Çünkü eve her geç kalışında trafiğe takılmış olsa dahi, mesaiye kalmış olsa dahi doğruyu söylediğine güvenemem örneğin.
Her telefonu çaldığında huzursuz olur telefonunu didiklerim, ikinci hattı falan var mı diye bakarım.
Bunun sonu yok. Güven tek kullanımlıktır.

Kizlar merhaba yeni uyeyim hemen konuya giriyorum.

2.5 senedir evliyim , 1 yasinda bir kizim var.
Cokta iyi giden bir evliligim vardi yada ben oyle saniyordum.
Esim cok ilgilidir beni / bizi el ustunde tutar , bir dedigimi iki etmez , surekli sevgisini gostermeye calisir , sevgi sozcukleri havada ucusur gonlumu hic incitmezdi. Taki gecen hafta pazar gunune kadar. Ben butun gun evde yoktum kizimla beraber bir yere davetliydik her zamanki esim yine aradi sordu yazdi resim istedi kizimla benim , sizi cok ozledim iyiki varsiniz vs vs , eve dondum hersey iyi aksam oldu yattik.
Sabah kalktik kendisinin isi vardi evden cikti , benimde bilgisayarda isim vardi , hic huyu degildir aslinda , facebook hesabi acik kalmis , bende mesajlara girdim bir ne goreyim ? Eski sevgilisiyle yazismis , daha dogrusu kadin esime yazmis esim ilk basta evliyim Yazma dese de bir kac saat konusmuslar , ve kizin soruyu „pismanmisin beni biraktigina“ esimin cevabi „evlenmeseydim seni asla birakmazdim“ konusma bir sure devam ediyor kiz „ benim aklim karisti“ esimin cevabi „benimde“ konusma tekrar devam ediyor ( kizlar o anin sokuyla tam yazdiklarini okumadim aklimda kalanlari yaziyorum) esim bir sure sonra „goruselim, konusalim“ yazmis kizin cevabini bilmiyorum hatirlamiyorum , en son kiz buna sevgilisinden ayrildigini anlatiyor , konusabilirmiyiz diyor telefonda (oyle anladim ben ) ve esim suan musait degilim diyor takma eski sevgilini diyor ve konusma burda bitiyor .
Ben bunu gorur gormez esimi aradim agzima geleni saydim bagirdim cagirdim , evi darma duman ettim kizimida alip annemlere gittim.

Sonra geldi esim konustuk , hic birsey hissetmedigini oylesine yazilmis oldugunu beni ve kizimizi cok sevdigini nasil yazdigini kendide anlamadigini , ama hic bir sekilde ciddi olmadigini gorusme niyetinin olmadigini soyledi cok agladi cok pismanim dedi , face hesabini kapatti vs vs 1 gece annemlerde kaldim dusunmek icin sonra ertesi gunu cagirdim beni aldi evimizdeyiz.

Dagittigim evi toplamis , resimleri ve cerceveleri dagitmistim herseyi yerine koymus.
Belliki cok pisman ama ben affedemiyorun icimde cok sogdum bilmiyorum.

Kizlar bu bahsettigim adamin gozu hic bir zaman disarda olmadi , tv de bile acik bi sahne gelse kapatirdi , kimseye yan gozle bakmazdi , cok ilgilidir kizimizlada cok ilgilenir bana asla kiyamaz, Yoruldugumu farkettiginde kizimizi alir dolastirir ben dinleneyin diye , gercekten iyi biridir ve hemen sucunu kabul etti durustturde , ben simdi ne dusunecegimi bilmiyorum , coook buyuk bir hayal kirikligiydi benim icin hala oyle , simdi hala eskisi gibi hatta daha ilgili pisman oldugu her halinden belli.

Bir dahada yapmaz diye umuyorum, cok guvenirdin ben ona , o guven yerle bir oldu.

Siz bu durumda ne yapardiniz, nasil bir yol izlerdiniz ?

Cok uzun oldu hakkinizi helal edin.
Yok ben affetmezdimm.
Ama siz şans vermissiniz umarim yeniden guvenirsiniz.

ben olsam affederdim sanırım. ama sen yakalamasan ne olurdu? bence görüşürlerdi. bi konuşmada hemen akıllar karışıyosa...

Kizin aklim karisti sozunun izerine esiniz benimde demeseymis. Cok daha farkli dusunurdum. Ama bu kadar esine cocuguna duskun bir adamin eski sevhilisinden gelen bir kac msjla akli karisiyorsa eskaza yanyana gelseler neler olur Allah bilir. Cok erken donmussunuz eve. Bundan so rasini kurcalamayin tetikte olun ama belli etmeyin madem dondunuz affetmia sayiliyorsunuz zaten.

Affetsem bile sanırım sürekli hatırlatır kendi içimde mutsuz olurdum. hazmedip sindirebiliyorsanız devam edin

Siz o mesaji gormeseniz bulusacaklardi belli ki konusma o yone dogru gitmis ,erkeklere suc atar kadinlar ama giruldugu gibi kadin kadinin en buyuk dusmani o girmis adamin aklina;ama bu esinin yaptigini hafifletmez bi de herhangi biri degil duygular yasanmis biri daha tehlikeli kesinlikle evi terk et bi sure esinin tavirlarina bak gercekten yapmiyorsa bisey affedersin

Konuşmuş olmaları değil ama konuşmanın içeriği çok yanlış. Güveni yerle bir eden cinsten. Evli bir adam -eğer aldatmayı kafasına koymadıysa- bu cümleleri kuramaz.

Bu olay bir günde affedilecek veya bir günde boşanılacak bir olay değil. Ortada çocuk da var. Ben sırf okumakla bile iki arada bi derede kaldım. Yapacak en doğru şey kendine affedip affedemeyeceğini görmek, kocana da senin güvenini yeniden kazanıp kazanamayacağını anlamak için zaman tanımak. Hakkında hayırlısı olsun.

Evli degilim ancak "affederim" diyemiyorum. Evli ve cocuklu biri oldugumu varsayarak da "affederim" diyemiyorum.

Kızın "aklım karıstı" lafına karsılık esinizin "benim de" cevabını vermesi, burada hepimizin aklını "yakalamasaydınız bulusacaklardı" yönünde karıstırıyor.
Aslında "benim de aklım karıstı, evlenmeseydim seni bırakmazdım" cümleleri de ihanet temelli cümleler.

Eger "evliyim, yazma. Benim aklım karısmadı, ben esimi cok seviyorum" gibi seyler söyleyebilmis olsaydi; eski sevgilisiyle konusmasını ihanet olarak degil yalnızca hata olarak degerlendirebilirdik.

Siz eve dönerek kalben affetmissiniz de mantıken affetmemeniz gerektigi kanısındasınız gibi duruyor. Kırılan güveni onarmak, yerine getirmek zordur.

O güven yerine gelmeli mi? Orası da mechul.

Umarım eve döndügünüze pisman olmazsınız.

Back