• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaniz affedermisiniz ?

Asla evine geri dönmeyecektin ..hadi döndün , ne demek aramız soğumasın diye soğuk davranmıyorum ? Kapıya atıp derin bir oh çekmen gerekirdi ..şimdi sen soğukluk olmasın diyorsun ya ,bu ona cesaret oldu .bi dahakine sıcak sıcak aldatır seni ..o konuşmanın devamı olacak ,takipte kal ..

Böyle sevgi dolu duran adamlar da aldatiyo ya hayret bir sey :/ acaba gercekten sevmiyo mu?

Affetmem.
Güven evliliğin temeliyse o temel sallanmistir eninde sonunda yikilacaktir.uzatmalari oynayıp kendimi yipratamam.

Öyle bişeyler hissetmeden eski sevgililere, ya da herhangi birileriyle konuşulabiliyor muymuş? Bende yaparım o zaman. Maksat muhabbet nasılsa. Açmış sana o kapıyı.

Ben de affederdim ama artık sosyal medya hesapları olamaz.. kıza ulaş ve konuşmaları okudum eşimden uzak duracaksın falan de. Hatta hakaretler et için soğusun. Eşin de sana bunlari unuttursun. Unutturmak senin elinde de. Umarım geçer.
Kızla ne alaka ? Yanlış yönlendirme lütfen ..konu sahibi bosanmayacaksa hesabını kocasından soracak ..

Eşinin bi anlık engel olamadığı heyecanımı AP.. Lağımı desek sonunda en başta bunu bulman belki engelledi yanlışa düşmesini.. Bundan dolayı bence evlilik bozulmaz ama sen hiç bir zaman ona eskisi gibi olamayacaksın.. Eger geri dönersen bu konuyu ısıtıp ısıtıp adamın önüne getirip hayatı ikinizede zehir etmeyeceksin yoksa hiç dönme biraz korkut. Burnu sürtsün soğuk ol çok konuşma sessizliğinle ve ilgisizliğinle cezalandır sonra eskiye dön affet gitsin herkes hata yapar

Face kapasa ne olucakkı numarası muhakkak vardır yada bırbırlerıne ulaşmak ısterlerse ulasırlar zaten aralarındakı his bıtmemıs bu belli hayatınız bişeylerden şüphe ederek geçer bundan sonra güven bıtmıs yanı evlılık bıtmıs

Öfkeyle kalkan zararla oturur. Ya evi terk etmeyip, konuyu da hiç açmadan uzaktan takip edecektiniz. Ya da annenizin evine gittiyseniz, bir daha donmeyecektiniz.
1 gece kalıp gel beni al demek ne demek? Yalama mı bu, cocuk oyuncağı mı? Bence cüret verdiniz. Ne yaparsam yapayim, 3 5 gün anasinda kalıp affeder nasıl olsa diye kazinmistir eşinizin aklina. Gecmis olsun

Ben affetmezdim.Karakterimi biliyorum.Boğa burcuyum güven biterse herşey biter bende.Böyle bişeyden sonra adamı sürekli takipte olurdum, söylediğine inanmazdım,hep bir şüphe olurdu ve bu şekilde yaşayamazdım.Çünkü bu durum hep kalbimi hem beynimi çok yorardı.Evlenmeseydim seni asla bırakmazdım ve benimde kafam karıştı cümlesi beni bitirirdi.

Bir de kusura bakmayın da bu kırıp dökmeler anne evine gitmeler falan bana tiyatro gibi gelirdi. Resmen eşim gönlümü alsın şöyle eşim kıvransın diye yapılmış hareketler gibi. Ee madem tiyatro oynayacağız hadi oynayalım derdim bende. Ki eşiniz de öyle demiş..bir gün ya... bir gün sonra geri dönmüşsünüz ee niye gittiniz o zaman. Onu kovsaydınız bari de yorulmasaydınız. Ne diyim tekrarlanmaz umarım... Adam şimdi bir gün gitti bidakine de iki gün gider aman salla demez umarım... Amacınız burun sürtmekti heralde ama bir günle sürter mi sizce?

Kizlar merhaba yeni uyeyim hemen konuya giriyorum.

2.5 senedir evliyim , 1 yasinda bir kizim var.
Cokta iyi giden bir evliligim vardi yada ben oyle saniyordum.
Esim cok ilgilidir beni / bizi el ustunde tutar , bir dedigimi iki etmez , surekli sevgisini gostermeye calisir , sevgi sozcukleri havada ucusur gonlumu hic incitmezdi. Taki gecen hafta pazar gunune kadar. Ben butun gun evde yoktum kizimla beraber bir yere davetliydik her zamanki esim yine aradi sordu yazdi resim istedi kizimla benim , sizi cok ozledim iyiki varsiniz vs vs , eve dondum hersey iyi aksam oldu yattik.
Sabah kalktik kendisinin isi vardi evden cikti , benimde bilgisayarda isim vardi , hic huyu degildir aslinda , facebook hesabi acik kalmis , bende mesajlara girdim bir ne goreyim ? Eski sevgilisiyle yazismis , daha dogrusu kadin esime yazmis esim ilk basta evliyim Yazma dese de bir kac saat konusmuslar , ve kizin soruyu „pismanmisin beni biraktigina“ esimin cevabi „evlenmeseydim seni asla birakmazdim“ konusma bir sure devam ediyor kiz „ benim aklim karisti“ esimin cevabi „benimde“ konusma tekrar devam ediyor ( kizlar o anin sokuyla tam yazdiklarini okumadim aklimda kalanlari yaziyorum) esim bir sure sonra „goruselim, konusalim“ yazmis kizin cevabini bilmiyorum hatirlamiyorum , en son kiz buna sevgilisinden ayrildigini anlatiyor , konusabilirmiyiz diyor telefonda (oyle anladim ben ) ve esim suan musait degilim diyor takma eski sevgilini diyor ve konusma burda bitiyor .
Ben bunu gorur gormez esimi aradim agzima geleni saydim bagirdim cagirdim , evi darma duman ettim kizimida alip annemlere gittim.

Sonra geldi esim konustuk , hic birsey hissetmedigini oylesine yazilmis oldugunu beni ve kizimizi cok sevdigini nasil yazdigini kendide anlamadigini , ama hic bir sekilde ciddi olmadigini gorusme niyetinin olmadigini soyledi cok agladi cok pismanim dedi , face hesabini kapatti vs vs 1 gece annemlerde kaldim dusunmek icin sonra ertesi gunu cagirdim beni aldi evimizdeyiz.

Dagittigim evi toplamis , resimleri ve cerceveleri dagitmistim herseyi yerine koymus.
Belliki cok pisman ama ben affedemiyorun icimde cok sogdum bilmiyorum.

Kizlar bu bahsettigim adamin gozu hic bir zaman disarda olmadi , tv de bile acik bi sahne gelse kapatirdi , kimseye yan gozle bakmazdi , cok ilgilidir kizimizlada cok ilgilenir bana asla kiyamaz, Yoruldugumu farkettiginde kizimizi alir dolastirir ben dinleneyin diye , gercekten iyi biridir ve hemen sucunu kabul etti durustturde , ben simdi ne dusunecegimi bilmiyorum , coook buyuk bir hayal kirikligiydi benim icin hala oyle , simdi hala eskisi gibi hatta daha ilgili pisman oldugu her halinden belli.

Bir dahada yapmaz diye umuyorum, cok guvenirdin ben ona , o guven yerle bir oldu.

Siz bu durumda ne yapardiniz, nasil bir yol izlerdiniz ?

Cok uzun oldu hakkinizi helal edin.
bu resmen aldatma. eğer yakalamasaydın kesinlikle buluşurlardı. ayrıca iyiki varsınız sizi çok seviyorum falan bazen aşırı söylendiğinde bu suç bastırmadır. yani karısını aldatan adamın kadına birden çiçek alması gibi... yani kardeşim evlenmeseydim seni asla bırakmazdım lafı ne demek ya. ayrıca sen yapmam diyenlerden kork

Siz ona söylemeseydiniz yakaladığınızı büyük ihtimal görüşür ve sizi aldatırdı .ben affetmem şahsen .

Kizlar merhaba yeni uyeyim hemen konuya giriyorum.

2.5 senedir evliyim , 1 yasinda bir kizim var.
Cokta iyi giden bir evliligim vardi yada ben oyle saniyordum.
Esim cok ilgilidir beni / bizi el ustunde tutar , bir dedigimi iki etmez , surekli sevgisini gostermeye calisir , sevgi sozcukleri havada ucusur gonlumu hic incitmezdi. Taki gecen hafta pazar gunune kadar. Ben butun gun evde yoktum kizimla beraber bir yere davetliydik her zamanki esim yine aradi sordu yazdi resim istedi kizimla benim , sizi cok ozledim iyiki varsiniz vs vs , eve dondum hersey iyi aksam oldu yattik.
Sabah kalktik kendisinin isi vardi evden cikti , benimde bilgisayarda isim vardi , hic huyu degildir aslinda , facebook hesabi acik kalmis , bende mesajlara girdim bir ne goreyim ? Eski sevgilisiyle yazismis , daha dogrusu kadin esime yazmis esim ilk basta evliyim Yazma dese de bir kac saat konusmuslar , ve kizin soruyu „pismanmisin beni biraktigina“ esimin cevabi „evlenmeseydim seni asla birakmazdim“ konusma bir sure devam ediyor kiz „ benim aklim karisti“ esimin cevabi „benimde“ konusma tekrar devam ediyor ( kizlar o anin sokuyla tam yazdiklarini okumadim aklimda kalanlari yaziyorum) esim bir sure sonra „goruselim, konusalim“ yazmis kizin cevabini bilmiyorum hatirlamiyorum , en son kiz buna sevgilisinden ayrildigini anlatiyor , konusabilirmiyiz diyor telefonda (oyle anladim ben ) ve esim suan musait degilim diyor takma eski sevgilini diyor ve konusma burda bitiyor .
Ben bunu gorur gormez esimi aradim agzima geleni saydim bagirdim cagirdim , evi darma duman ettim kizimida alip annemlere gittim.

Sonra geldi esim konustuk , hic birsey hissetmedigini oylesine yazilmis oldugunu beni ve kizimizi cok sevdigini nasil yazdigini kendide anlamadigini , ama hic bir sekilde ciddi olmadigini gorusme niyetinin olmadigini soyledi cok agladi cok pismanim dedi , face hesabini kapatti vs vs 1 gece annemlerde kaldim dusunmek icin sonra ertesi gunu cagirdim beni aldi evimizdeyiz.

Dagittigim evi toplamis , resimleri ve cerceveleri dagitmistim herseyi yerine koymus.
Belliki cok pisman ama ben affedemiyorun icimde cok sogdum bilmiyorum.

Kizlar bu bahsettigim adamin gozu hic bir zaman disarda olmadi , tv de bile acik bi sahne gelse kapatirdi , kimseye yan gozle bakmazdi , cok ilgilidir kizimizlada cok ilgilenir bana asla kiyamaz, Yoruldugumu farkettiginde kizimizi alir dolastirir ben dinleneyin diye , gercekten iyi biridir ve hemen sucunu kabul etti durustturde , ben simdi ne dusunecegimi bilmiyorum , coook buyuk bir hayal kirikligiydi benim icin hala oyle , simdi hala eskisi gibi hatta daha ilgili pisman oldugu her halinden belli.

Bir dahada yapmaz diye umuyorum, cok guvenirdin ben ona , o guven yerle bir oldu.

Siz bu durumda ne yapardiniz, nasil bir yol izlerdiniz ?

Cok uzun oldu hakkinizi helal edin.

Merhaba keşke biraz daha bekleseydiniz. Bilmezden gelip Konuşmaları ne kadar ileri boyuta taşıyacağını buluşp buluşmayacağından emin olurdunuz böylece. Eşinizin görüşme teklifini kabul etmesi evli olmasam senle sevgili olurdum tarzı konuşması bana göre aldatma başlangıcıdır. Ama şimdi insan yaşamadan bilemez kimse dışarıdan yorum yapmak kolaydır. Normal şartlarda affedilmemesi gereken bir durumken onca yaşanmışlıklar insanda gurur bırakmıyor ne yazıkki. İnşallah tez zamanda çözüme kavusur

Sonunu okumadim bile. AFFETMEM. Evlenmeseydim seni asla birakmazdim diyorsa bosanin, barissinlar.

Pratikte olmasa da teoride aldatmiş oluyor
Ona zaman ayirmis konusarak cilveleşmis falan...alttan alttan flört
Ince isler bunlar...yani bakiş acisina gore degisiyor....
Ha bana sorarsan pek masum degil tabi

Back