Kizlar merhaba yeni uyeyim hemen konuya giriyorum.
2.5 senedir evliyim , 1 yasinda bir kizim var.
Cokta iyi giden bir evliligim vardi yada ben oyle saniyordum.
Esim cok ilgilidir beni / bizi el ustunde tutar , bir dedigimi iki etmez , surekli sevgisini gostermeye calisir , sevgi sozcukleri havada ucusur gonlumu hic incitmezdi. Taki gecen hafta pazar gunune kadar. Ben butun gun evde yoktum kizimla beraber bir yere davetliydik her zamanki esim yine aradi sordu yazdi resim istedi kizimla benim , sizi cok ozledim iyiki varsiniz vs vs , eve dondum hersey iyi aksam oldu yattik.
Sabah kalktik kendisinin isi vardi evden cikti , benimde bilgisayarda isim vardi , hic huyu degildir aslinda , facebook hesabi acik kalmis , bende mesajlara girdim bir ne goreyim ? Eski sevgilisiyle yazismis , daha dogrusu kadin esime yazmis esim ilk basta evliyim Yazma dese de bir kac saat konusmuslar , ve kizin soruyu „pismanmisin beni biraktigina“ esimin cevabi „evlenmeseydim seni asla birakmazdim“ konusma bir sure devam ediyor kiz „ benim aklim karisti“ esimin cevabi „benimde“ konusma tekrar devam ediyor ( kizlar o anin sokuyla tam yazdiklarini okumadim aklimda kalanlari yaziyorum) esim bir sure sonra „goruselim, konusalim“ yazmis kizin cevabini bilmiyorum hatirlamiyorum , en son kiz buna sevgilisinden ayrildigini anlatiyor , konusabilirmiyiz diyor telefonda (oyle anladim ben ) ve esim suan musait degilim diyor takma eski sevgilini diyor ve konusma burda bitiyor .
Ben bunu gorur gormez esimi aradim agzima geleni saydim bagirdim cagirdim , evi darma duman ettim kizimida alip annemlere gittim.
Sonra geldi esim konustuk , hic birsey hissetmedigini oylesine yazilmis oldugunu beni ve kizimizi cok sevdigini nasil yazdigini kendide anlamadigini , ama hic bir sekilde ciddi olmadigini gorusme niyetinin olmadigini soyledi cok agladi cok pismanim dedi , face hesabini kapatti vs vs 1 gece annemlerde kaldim dusunmek icin sonra ertesi gunu cagirdim beni aldi evimizdeyiz.
Dagittigim evi toplamis , resimleri ve cerceveleri dagitmistim herseyi yerine koymus.
Belliki cok pisman ama ben affedemiyorun icimde cok sogdum bilmiyorum.
Kizlar bu bahsettigim adamin gozu hic bir zaman disarda olmadi , tv de bile acik bi sahne gelse kapatirdi , kimseye yan gozle bakmazdi , cok ilgilidir kizimizlada cok ilgilenir bana asla kiyamaz, Yoruldugumu farkettiginde kizimizi alir dolastirir ben dinleneyin diye , gercekten iyi biridir ve hemen sucunu kabul etti durustturde , ben simdi ne dusunecegimi bilmiyorum , coook buyuk bir hayal kirikligiydi benim icin hala oyle , simdi hala eskisi gibi hatta daha ilgili pisman oldugu her halinden belli.
Bir dahada yapmaz diye umuyorum, cok guvenirdin ben ona , o guven yerle bir oldu.
Siz bu durumda ne yapardiniz, nasil bir yol izlerdiniz ?
Cok uzun oldu hakkinizi helal edin.