• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardim edin lutfen

Bende sadece dışardan bakan bir göz olarak. Başka biri olma ihtimalini hissettim. Belki de aklı karıştı. Çünkü bir erkeğin karısını başka bir adamla düşünmesi erkekliğe sığar bir mevzu değil. Gözden çıkarmış seni demek.
Yine en iyi sen tanıyorsun eşini.
Ama öte yandan da bukadar gururunu ezdirme. Yüzüne yüzüne seni istemiyorum diyor adam.
En azından bir süre uzaklaşın.
Kendiside diyor nekadar gurursuzsun seni istemeyenle ayni evde kaliyorsun hala diyor bende git ozaman defol git istemeyen sensin ne duruyorsun dedim. Islerini halletmesi icin kaliyormus, kendisine hersei dahada zorlastirmiycakmis. Ama esim soyle biri, bana simdi sayar sayar sonra hersey bitip ayrilinca, ben herseyi senin icin yptim seni mutlu ol diye benimle mutlu olamassin bilmem ne der. Bundan cok korkuyorum, kesin kafayi yerim ozaman. Ben sevgilikte veya evlilikte gururu dusunmem fazla ne bilim iyimi kotumu bilemedim. Esim benim ilk askimdi. Zaten 12/13 sene oldu beraberiz:(

Kendi cevabını kendin vermişsin aslında.
Nekadar sene olursa olsun her ayrılık zordur. Ama sen seni artık istemeyen adamla daha fazla yaşayamazsın. Bunun devamı göz göre göre aldatılman demek. Benim bahsettiğim gurur aşkta gurur olmaz tarzı bişey değil.
Karşında sana değer vermeyen ve istemeyen bir adam var. Ve sen artık bu konuya ne olursa olsun ayrılmam gözüyle bakamazsın.
Üzgünüm ama gerçekleri idrak etmen gerek bir noktadan sonra.

Kendi cevabını kendin vermişsin aslında.
Nekadar sene olursa olsun her ayrılık zordur. Ama sen seni artık istemeyen adamla daha fazla yaşayamazsın. Bunun devamı göz göre göre aldatılman demek. Benim bahsettiğim gurur aşkta gurur olmaz tarzı bişey değil.
Karşında sana değer vermeyen ve istemeyen bir adam var. Ve sen artık bu konuya ne olursa olsun ayrılmam gözüyle bakamazsın.
Üzgünüm ama gerçekleri idrak etmen gerek bir noktadan sonra.
evet haklisiniz:( Ben aslinda onun beni istemedigine inanmiyorum cunku daha bi kac gun once beni nekadar sevdigini soyluyordu. Kokluyordu opuyordu cok seviyorum diyordu. Biyerime bisey olmustu vucudumda yara gibi bisey vardi, cok korkmustu felan. Ben psikolojisi iyi olmadigi icinde boyle davrandigini dusunuyorum ama iste kendisi hic biseye olumlu yaklasmiyor, surekli tersliyor. Annesinin telefonlarini bile acmiyor kadin yeni izinden geldi hasta bide. Onu dinlemeden yargilamislar diye oyle yapiyor ama halbuki kendisi telefonda yengesine evinide s...k..m demisti ee onlarda haliyle ne oluyor buna gene diyerekten biraz nasihat vermek istediler. Ama kendisi konusmayince onlarda sinirlendi. Bilmiyorum cok karisik anlatiyorum galiba kusura bakmayin

Back