E
EU3
Ziyaretçi
çok teşekkürler cnmm vereliniortak amin inşallah sizde emeklerinizin karşılığı olan bir puan alırısınız :Saruboceq:evet arkadaşlar çok şükür bitt ama bende bittim
herkes geçmiş olsun inşallah sonuçlar güzel olur.songülüm ve yengeçburcu
arkadaşlar melekelrinize başarılar diliyorum.
sınava giren herkese allah zıyın açklığı versın biz atlattık darsı sızlere
başarılar diliyorum.
Arkadaşlar, kimse soruyorsam kötü diyor sınav için... çocuklar sapır sapır dökülmüş anlaşılan. Sizlerde durum nedir? Benim kızın da kötü geçmiş, gazeteler bile yazıyor iyi puan alacak öğrenci sayısı çok az olur bu yıl diye.
8. sınıf matematik ve türkçe baya zorlamış çocukları, uğur dersaneleride star gazetesinde bu yönde açıklama yapmış ..
başarı oranı düşebilir ,zaten davranış puanlarınıda çektiler benneyaptımki..
bakalım ne olacak..
şu 13 temmuz gelene kadar kafayı yemesem bariikafamçokkarıştı,
kızımada belli etmemeye çalışıyorum ama manyağa bağladım ,hergün ilk işim sbs ile ilgili haberleri araştırmak ..Allahdan Hayırlısı diyim bari ne diyiimm:Saruboceq:..
6. ve 7. sınıf kuzularınında başarılar dilerim...a.s...
arkadaşlar kızımın dershane öğretmenlerinde aldığı bilgiye göre ..
bu yıl sbs ile liseye ilk girişler başladığı için özellikle 8 lere zor bir sınav hazırlandığı söylenmiş..geçen yıl çok çok kolaymış ve bu yılda böyle olsa fen ve anadolu liseleri kontenjan yetmezmiş
birde ben şunu merak ediyorum her okulun başarı puanı farklımı yansıo CADIARZU bizim bir arkadaş geçen sene oğlu girmişti bana öyle dedi bizim okulun çok düşük böyle bişi olabilirmi :uhm:
hepsinin haklrında hayırlısı olsun :Saruboceq:
bugünde doğumgünü kızımın elimizden geldiğince mutlu etmeye çalışıyoruz ama sanki hiç bişiden mutlu olamıyo gibi senağlama sanırım sınav depresyonuna girdi söylediğine göre okuldada ,dersanedede öğretmenleri güneş senden ii bir sonuç bekliyuoruz diyorlarmış ve buda onun üzerinde baskı oluşturyor Çok üzgünüm çoook