Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yoğun, zor ve heyecanlı maratonun 1. ayağı bitti hihoyyyt..
bundan sonrası 13 temmuz......
kızlar sınav izlenimlerimizi paylaşalım ...
sorular özellikle matematik konusunda bizim girdiğimiz okulda ortak kanı zordu.. diğer derslerden özellikle fenden memnun kaldık , türkçe yorumlarla işi götürmüştü az kastık..
ing kolaydı, sosyal ballı kaymak gibiydicokacimcoook...
sorular ve cevap anahtarı meb sitesinde isteyenler bakabilirturkbayragi..
sbs bitii bizde bititk stresi yettii ne zormuş bu sınav kaygısı şimdi sonuçları bekle hayırlısı olsun
bugün sbs ye girecek
bütün çocuklarımıza başarılar diliyorumturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
ah sbs anneleri ... bu sabah uykum kaçmış .. dün kızım 8. sınıf sbs ye girdi . hiç üstüne düşmedim .
hatta kendimi o kadar şartlandırmışım ki (herhalde) zerre heyecan hissetmedim. ama
toplamda 5 hata yapmış. full bekliyormuş o da bana çaktırmamış. aman allahım . o çocuk gitti bi başkası geldi sanki! nasıl ağlıyor...sakinleştirmek için neler yapmadım.. dışarı çıktık, botanik bahçesine filan gittik ne alaka bilmiyorum ama çiçek miçek ağaç derken galiba iyi geldi. şimdi o iyi, ben fenayım.. iki saat içinde ( o kadar emeğinin karşılığını tam alamadı) acaba onları değerlendirmek doğru mu?
burayı daha ünce nasıl gürmedim ya benimde oğlum sbsye girdi
şimdi sınavdalar ben heyecandan ne yapacağımı bilmiyorum
oğluşumun ikinci sbs si geçen sene çok iyi geçti
yüksek puan aldı İNŞALLAH busenede.iyi bir puan alır
RABİM emeklerimizi boşa çıkarmasın
ben çok üstüne düşmedim zaten sorumluluklarını bilen bir çocuk
her gün tst çüzdü çok yoruldu.