İkinci çizgiyi görebiliyorum☺arkadaslar teste bakar misiniz bat a 2 gun var o da vaktinde olabilirsem
Kameradan degil cnm normalde de cok cok silik yarin sabah tekrar yapcam bakalim belki gozle gorulur hale gelircnm çok belirsiz ya kameradan mı acaba
cikmaz mi diyosun iki gun kala ben tutamadim kendimi uc gun onceden basladimbnmde yarın bat a 2 gün kalıcak bakalım n olucak ama test yapmıyacagım
İnsallah vardir umutlandirdiniz beni kizlar yarin sabah tekrar yapacagim ise gitmedenİkinci çizgiyi görebiliyorum☺
Hadi inşallah sonucu yaz mutlaka☺İnsallah vardir umutlandirdiniz beni kizlar yarin sabah tekrar yapacagim ise gitmeden
Hadi inşallah sonucu yaz mutlaka☺İnsallah vardir umutlandirdiniz beni kizlar yarin sabah tekrar yapacagim ise gitmeden
Bence hamilesin ☺Sabah tekrar test yaptim bir fark var mi oncekiyle sanki daha belirgin dune gore
Ayy hadi insallah hemen yaz sonucu merakta birakma Allah hayirlisiyla nasip etsin insallahhBende hastanedeyim kan verdim sonucu bekliyorum☺
ayyy hadi inşlhh cnmmmm bnm gözünaydınİkinci çizgiyi görebiliyorum☺
inşlh hamilesindir cnmm sonuçları bekliyoruzzAyy hadi insallah hemen yaz sonucu merakta birakma Allah hayirlisiyla nasip etsin insallahh
sonuç ne oldu canım öğrendin mi ?Bende hastanedeyim kan verdim sonucu bekliyorum☺
Hadi ama catladim ben burda :))Bende hastanedeyim kan verdim sonucu bekliyorum☺
Hadi ama catladim ben burda :))
cnm benm 19 kasım 18 aralık oldu mesela bnm kızlıgımdan bu yana 5 gün öne atar ilk kez gecen ay böyle birşey yasadım bakalım 2 gün sonra beklenen gün tabiki yine aynı seyi yasamazsam birgün aralıkla olmazsam şimdilik sadece bel agrım var o kadar hayırlısı diyorumhiram2015 kızlar benim de bat13 ilk ayımızdı tutmadı galiba dün erken gebelik testi vardı onu yaptım sonuç tek çizgi .....
benimde bir tek belim ağrıyo 2 gün sonra adet günüm hiç şaşmaz yine şaşmayacak galiba ama yine de bi umut var içimdecnm benm 19 kasım 18 aralık oldu mesela bnm kızlıgımdan bu yana 5 gün öne atar ilk kez gecen ay böyle birşey yasadım bakalım 2 gün sonra beklenen gün tabiki yine aynı seyi yasamazsam birgün aralıkla olmazsam şimdilik sadece bel agrım var o kadar hayırlısı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?