• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sayılı günler (bat)13 gün var..

Sabah tekrar test yaptim bir fark var mi oncekiyle sanki daha belirgin dune gore

Eklentiler

• IMG_1277.PNG
    IMG_1277.PNG
    233,8 KB · Görüntüleme: 69
Bir de sabah cikarken hava aydinlanmamis oluyor gunes isiginda belki daha net gorunur bilemiyorum ya da zugurt tesellisi :oops::oops:

hiram2015 hiram2015 kızlar benim de bat13 ilk ayımızdı tutmadı galiba dün erken gebelik testi vardı onu yaptım sonuç tek çizgi .....
cnm benm 19 kasım 18 aralık oldu mesela bnm kızlıgımdan bu yana 5 gün öne atar ilk kez gecen ay böyle birşey yasadım bakalım 2 gün sonra beklenen gün tabiki yine aynı seyi yasamazsam birgün aralıkla olmazsam şimdilik sadece bel agrım var o kadar hayırlısı diyorum

18 ocaktan sonra test alırım herhalde

cnm benm 19 kasım 18 aralık oldu mesela bnm kızlıgımdan bu yana 5 gün öne atar ilk kez gecen ay böyle birşey yasadım bakalım 2 gün sonra beklenen gün tabiki yine aynı seyi yasamazsam birgün aralıkla olmazsam şimdilik sadece bel agrım var o kadar hayırlısı diyorum
benimde bir tek belim ağrıyo 2 gün sonra adet günüm hiç şaşmaz yine şaşmayacak galiba ama yine de bi umut var içimde :(

Back