• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sayılı günler (bat)13 gün var..

şafak 4 benmdee

Benim de bata 6 gün var zaman hiç geçmiyor sanki. Bi kaç gündür adet olacakmışım gibi karnım ağırıyor. Bi de inanılmaz şişlik var karnımda :eek:
benim gecen ay resmen regl olucak gibi oluyordum ama her defasında yanılıyordum sonra çok şükür diyordum ama sonrası hüsran olmuştu bakalım bu ay n olucak bu ay öyle hislerim yok sizinkisi inşşlh bnmki gibi sonuçlanmazz canm

yarın kızımın doğum günü war 2 yaşını kutlayacagımm canlar:rapci::halay::KK6::KK9:allah kimsenin kucagını boş bırakmasınn herkese nasip etsin inşlh...

Bat 10 ocak yani yarın klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay Rabbim herkese nasip etsin heycan tavan yaptı:dua:

Benim bat bugün görünüyosu sabah teat yaptım ikinci çizgi silikti emin olamıyorum

Ayyyy insallah hamilesindir canim. Regl grlmeden yapilan testler farkli mi oluyor yoksa eczaneden aldigimiz gebelik testini yapsak simdi cikar mi ki?benim 14 ocak batım.

Back