- 9 Haziran 2016
- 566
- 325
- 103
Benim de bata 6 gün var zaman hiç geçmiyor sanki. Bi kaç gündür adet olacakmışım gibi karnım ağırıyor. Bi de inanılmaz şişlik var karnımdabata 6 gün var kimse yokmu geri sayım yapan...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de bata 6 gün var zaman hiç geçmiyor sanki. Bi kaç gündür adet olacakmışım gibi karnım ağırıyor. Bi de inanılmaz şişlik var karnımdabata 6 gün var kimse yokmu geri sayım yapan...
aynen hayırlısı olsun canlarrrBenim de bat 14 ocak.insallah bu kez yüzümüz hayırlısı ile güler kızlar.
benim gecen ay resmen regl olucak gibi oluyordum ama her defasında yanılıyordum sonra çok şükür diyordum ama sonrası hüsran olmuştu bakalım bu ay n olucak bu ay öyle hislerim yok sizinkisi inşşlh bnmki gibi sonuçlanmazz canmBenim de bata 6 gün var zaman hiç geçmiyor sanki. Bi kaç gündür adet olacakmışım gibi karnım ağırıyor. Bi de inanılmaz şişlik var karnımda
Amin canım kızına da musmutlu sağlıklı yıllaryarın kızımın doğum günü war 2 yaşını kutlayacagımm canlarallah kimsenin kucagını boş bırakmasınn herkese nasip etsin inşlh...
sağollll cnmmmm aminnnAmin canım kızına da musmutlu sağlıklı yıllar
Nice mutlu senelwri olsun kizinizin insallah.insallah hediye olarak ona. Bir minik hediye edersiniz insallahyarın kızımın doğum günü war 2 yaşını kutlayacagımm canlarallah kimsenin kucagını boş bırakmasınn herkese nasip etsin inşlh...
Nice mutlu senelwri olsun kizinizin insallah.insallah hediye olarak ona. Bir minik hediye inşlhh cnm bnmmm
benim kızımındada ikinci çizgi silikti inşlh hamilesindirrrr yaz gzl haberlerini bekliyorumBenim bat bugün görünüyosu sabah teat yaptım ikinci çizgi silikti emin olamıyorum
Kasık agriniz oluyo mu Kızlar.beni. gecen haftadan beri hafif hafif buruk buruk ağrılarım oluyor alt kısımlarda.hayirdir inşallahbat son 3 gün şafak sayıyorumm
Benim bat bugün görünüyosu sabah teat yaptım ikinci çizgi silikti emin olamıyorum