• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sayılı günler (bat)13 gün var..

yumurta çatlatmayı denedin mi hiç ?
yumurta çatlatma derken iğneyikastediyorsunuz sanırım evet geçen ay sadece iğneyle hamile kaldım ama kimyasal oldu tutunamadı bu ay klomenle tekrar iğne kullandım ama nasip değilmiş içimde kalan umut kırıntılarıysa geç döllenme için

yumurta çatlatma derken iğneyikastediyorsunuz sanırım evet geçen ay sadece iğneyle hamile kaldım ama kimyasal oldu tutunamadı bu ay klomenle tekrar iğne kullandım ama nasip değilmiş içimde kalan umut kırıntılarıysa geç döllenme için
önceki ay bhcg yaptırdım 0.3 çıkmıştı 2 yüksek geldi bana eğer bir-iki gün adet olmazsan tekrarla bence de testini olabilir niye olmasın

bende ona anlam veremedim geçen ay 10.28 le düşük değerli bi gebelikte sonuçlandığında1.16 ya düşmüştü 0 olanlarda var neye göre oluyo acaba bu 0,1 2 yada 3 gibi değerler

Biri geçen ay biri bugünkü test sonuçlarım

Eklentiler

• Screenshot_20170111-161719.png
    Screenshot_20170111-161719.png
    120,5 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20170111-161650.png
    Screenshot_20170111-161650.png
    59,5 KB · Görüntüleme: 50
gebeliği öğrendiğimde 10.28 di düştükten sonra 1.67 olmuş bugünkü sonuçsa 2.18 bana da hep öle diyolar ama hayırlısı bakalım

bu soğukta çarşının bilmem teee neresindeki ezcaneye gidip bi gebelik testi daha almayı düşünüyorum en azından ikinci çizgi çıkmaz bidaha kafam rahatlar dünkü testten sonrayada eşime söylerim akşam alır gelir

kızlar bi test yapim dedim 2 çizgim çok silik çıktı bilemedim

Bizim batta tek gebe kalmayan benim galiba ☺
Bende varımmmmmm dün kü testim bu ikinci çizgi var çöpe atmıştım hasardan üçüncü çizgi bile oluşmuş nerdeyse ama hamile değilim dün ne kadar sevinmiştim

Eklentiler

• IMG_20170111_205912.jpg
    IMG_20170111_205912.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 43
böyle şimdilikkk pek kameradan belli değil amahayırlısı cnm

Bende varımmmmmm dün kü testim bu ikinci çizgi var çöpe atmıştım hasardan üçüncü çizgi bile oluşmuş nerdeyse ama hamile değilim dün ne kadar sevinmiştim
olurmuuu kuşummm bak tavsiyem sana adetin bitince birgün dur dgr günü degerlendir ben o ovulasyon testine inanmıyorum bide karanfil çok ii derim onu dene günde birkezde olsa al agzına çiğne

olurmuuu kuşummm bak tavsiyem sana adetin bitince birgün dur dgr günü degerlendir ben o ovulasyon testine inanmıyorum bide karanfil çok ii derim onu dene günde birkezde olsa al agzına çiğne
adet olmadım ki 2.gün olması lazımdı normalde

Back