- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 83
- 28
İnşallah bütün gelişmeleri aktarırımbenim kızımındada ikinci çizgi silikti inşlh hamilesindirrrr yaz gzl haberlerini bekliyorum
Herhangi bi gebelik testi ayrım yok öyle emin değilim yinede kendi yaptığım tessten hayırlıso olsunAyyyy insallah hamilesindir canim. Regl grlmeden yapilan testler farkli mi oluyor yoksa eczaneden aldigimiz gebelik testini yapsak simdi cikar mi ki?benim 14 ocak batım.
Bende de oluyor az az karnımda da oluyor hatta hasta olcam sanıyorum hep ama şükür olmadım korkuyorum yinedeKasık agriniz oluyo mu Kızlar.beni. gecen haftadan beri hafif hafif buruk buruk ağrılarım oluyor alt kısımlarda.hayirdir inşallah
ben geçsin diye bekliyeceğim cnmbazen çıkmıyor eczanedekiler hayal kırıklıgı yasamak istemmAyyyy insallah hamilesindir canim. Regl grlmeden yapilan testler farkli mi oluyor yoksa eczaneden aldigimiz gebelik testini yapsak simdi cikar mi ki?benim 14 ocak batım.
bi foto atsaydun bizde yorym yapardık hayırlısı bakalımAy bişey diyim mi sabah zar gördüğüm ikinci çizgi hala silik olsada en azından bakılınca rahat görünüyo iyice ümitlendim ya
cnm yumurtlama 24 saatte gercekleşiyor zaten inşlh tutmuştur hayırlısı olsun hakkındaBeklemek de zormuş acayip merak efiyorum ya anlatamam.ya kızlar benim otomatik hesap.göre 31 aralikti yumurt.günüm.ve 26 ile 5 ocak arasi hamile kalinabilecek gunlermis.bizde 27-29,1-3-6-9 günlerini degerlendirdik.2 gunde. Bir uc günde bir olacak sekilde deger.calistik.simdi reglime 4 gun var.yumurtlama olayi bitmistir herhalde diye dusunuyorum ama bilmiyorum.bu ayı böylece kapatimm diye dusunuyorum artik.takdir allahın .insallah hayirli haberler aliriz insallah.
cnm yaptın mı test merak ettimCanm sali sabahi test yapcm sanki yapmkta istmyrm ama ne bilim hayrlisi ya
Dediğim gibi kamera yakından tutunca netleştirmiyor gözükmüyo ama yarın kan testi yaptırıcam onun sonuçlarını atarım☺bi foto atsaydun bizde yorym yapardık hayırlısı bakalım
inşlhh cnm hamilesindir ilk mi olucakkkDediğim gibi kamera yakından tutunca netleştirmiyor gözükmüyo ama yarın kan testi yaptırıcam onun sonuçlarını atarım☺
Evet ilk olucak inşallah☺inşlhh cnm hamilesindir ilk mi olucakkk
Yarin sabah yapcmda blyrm fos cikck bnm belirtiler azaldi ya baska bisey vardr kesin doktrmu aradim gebelik olabilir ama bu sekilde siddetli agri bana daha cok kisti andirdi dedi sen yinede tam umut baglama dedi sali gunu gelicek doktr o zamn gel bi hormon tahlili yapalm dedicnm yaptın mı test merak ettim
Var gibi cnm insallah dogrudurarkadaslar teste bakar misiniz bat a 2 gun var o da vaktinde olabilirsem
cnm çok belirsiz ya kameradan mı acabaarkadaslar teste bakar misiniz bat a 2 gun var o da vaktinde olabilirsem
inşlh kist tir cnm yaa moralini bozma yüksek tut ii düşün vee herşeyin hayırlısıYarin sabah yapcmda blyrm fos cikck bnm belirtiler azaldi ya baska bisey vardr kesin doktrmu aradim gebelik olabilir ama bu sekilde siddetli agri bana daha cok kisti andirdi dedi sen yinede tam umut baglama dedi sali gunu gelicek doktr o zamn gel bi hormon tahlili yapalm dedi
Kameradan degil cnm normalde de cok cok silik yarin sabah tekrar yapcam bakalim belki gozle gorulur hale gelircnm çok belirsiz ya kameradan mı acaba
bnmde yarın bat a 2 gün kalıcak bakalım n olucak ama test yapmıyacagımKameradan degil cnm normalde de cok cok silik yarin sabah tekrar yapcam bakalim belki gozle gorulur hale gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?