sayılı günler (bat)13 gün var..

Ayyyy insallah hamilesindir canim. Regl grlmeden yapilan testler farkli mi oluyor yoksa eczaneden aldigimiz gebelik testini yapsak simdi cikar mi ki?benim 14 ocak batım.
Herhangi bi gebelik testi ayrım yok öyle emin değilim yinede kendi yaptığım tessten hayırlıso olsun

Ayyyy insallah hamilesindir canim. Regl grlmeden yapilan testler farkli mi oluyor yoksa eczaneden aldigimiz gebelik testini yapsak simdi cikar mi ki?benim 14 ocak batım.
ben geçsin diye bekliyeceğim cnmbazen çıkmıyor eczanedekiler hayal kırıklıgı yasamak istemm

Ay bişey diyim mi sabah zar gördüğüm ikinci çizgi hala silik olsada en azından bakılınca rahat görünüyo iyice ümitlendim ya

Beklemek de zormuş acayip merak efiyorum ya anlatamam.ya kızlar benim otomatik hesap.göre 31 aralikti yumurt.günüm.ve 26 ile 5 ocak arasi hamile kalinabilecek gunlermis.bizde 27-29,1-3-6-9 günlerini degerlendirdik.2 gunde. Bir uc günde bir olacak sekilde deger.calistik.simdi reglime 4 gun var.yumurtlama olayi bitmistir herhalde diye dusunuyorum ama bilmiyorum.bu ayı böylece kapatimm diye dusunuyorum artik.takdir allahın .insallah hayirli haberler aliriz insallah.

cnm yumurtlama 24 saatte gercekleşiyor zaten inşlh tutmuştur hayırlısı olsun hakkında

arkadaslar teste bakar misiniz bat a 2 gun var o da vaktinde olabilirsem

Eklentiler

• IMG_1253.JPG
    23,7 KB · Görüntüleme: 74
cnm yaptın mı test merak ettim
Yarin sabah yapcmda blyrm fos cikck bnm belirtiler azaldi ya baska bisey vardr kesin doktrmu aradim gebelik olabilir ama bu sekilde siddetli agri bana daha cok kisti andirdi dedi sen yinede tam umut baglama dedi sali gunu gelicek doktr o zamn gel bi hormon tahlili yapalm dedi

Kizlar yumurta uzayan akintidan sonrami catlar yoksa o akinti catladiginimi gosteeir

inşlh kist tir cnm yaa moralini bozma yüksek tut ii düşün vee herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…