• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sayılı günler (bat)13 gün var..

benimde bir tek belim ağrıyo 2 gün sonra adet günüm hiç şaşmaz yine şaşmayacak galiba ama yine de bi umut var içimde :KK43:[/QUOTumudunu kaybetme cnm ya herşeyin hayırlısı iyi düşün

ben bir buçuk yıllık evliyim 6 ay önce bi bebeğimi kaybettim kaza ile olmuştu bu ay ilk kez bebek denedik sanki hemen tutarmış gibi geliyodu ama öyle olmuomuş allahın takdiri daha genciz olur inş :) hiram2015 hiram2015

benim de bat 13 ocak
kasık ağrım yok belim de ağrı var ama 2 gün öncesine kadar yumurtlamadan itibaren kasık batmalarım vardı

sonuç ne oldu canım öğrendin mi ?
öğrendim koca bir hiçle karşılaştım hcg değeri 2!!!! sanırım kafayı yicem

ben artık gerçekten kafayı yicem ya sınanıyorum bunu farkındayım ama iyi gelmiyo bu olanlar bana Allahım takmayayım diyorum bütün ay boyunca rahatım ama günüm yaklaşınca bana bişeyler oluyo duramıyorum düşünmeden edemiyorum hastaneye harcadığım masraflarla araba alırdım kendime paranın derdinde değilim ama böyle elim kolum boş kalınca ölesim geliyo gitmicem hastaneye dr istersen tekrar klomen yazayım dedi ama istemiyorum ya gözyaşlarım serbest kalmak için can atıyo şuan başka bi dr bundan 6-7 ay kadar önce aşılama olabileceğimi söylemişti ama düşüncesi bile çok zoruma gidiyo doğal yollardan olsun hiçbi etki olsun istemiyorum ama aşılamayı denesem mi diye de düşünmüyo değilim ne yapmam gerekiyo bilmiyorum hastaneye gitmicem ilaç iğne kullanmicam diyorum ama bu seferde tedaviyi yarım bırakmanın etkisi olursa diye korkuyorum aşılamayı ne yaparım hiç bilmiyorum offffff Allahım offff bana yardım et gerçekten sıyırıcam artık:KK43::KK43::KK43::KK42::KK42::KK42:

cnm bnmmm öylr kendini
pek geçmiş sayılmaz aslında indiridğim takvime göre günüm dündü ama dediğim gibi bir iki gün öne yada geriye atabiliyoya elimden hiçbişeyin gelmemesi mahvediyo beni
kahretme başka işlerle mesgul ol daha n kadar zamandır evlisinki ayrıca hangi ildesin drnu değiştir bence baktın olmuyor eşinde bi görünsün ayıp değil eger eşinde sorun yoksa aşıla yaptır ama n olur kendini üzmeee bak daha regl olmadın ii yönden bk üzüntü hastalıkların başı az sabret bakalım belkii daha erken bir hafta 5 gün 3 gün her neyse olmazsan tekrar bi test yaptırrsın cnm bnmm

cnm bnmmm öylr kendini

kahretme başka işlerle mesgul ol daha n kadar zamandır evlisinki ayrıca hangi ildesin drnu değiştir bence baktın olmuyor eşinde bi görünsün ayıp değil eger eşinde sorun yoksa aşıla yaptır ama n olur kendini üzmeee bak daha regl olmadın ii yönden bk üzüntü hastalıkların başı az sabret bakalım belkii daha erken bir hafta 5 gün 3 gün her neyse olmazsan tekrar bi test yaptırrsın cnm bnmm
ama hcg değeri 2 çıktı adet olmazsam yükselir miki anlamadım eşimde yaptırdı test hiç bi sorun çıkmadı gerçekten çok üzülüyorum ya sabredemiyorum

pek geçmiş sayılmaz aslında indiridğim takvime göre günüm dündü ama dediğim gibi bir iki gün öne yada geriye atabiliyoya elimden hiçbişeyin gelmemesi mahvediyo beni
canım çok üzüldüm inan ki bebeğin zamanını bekliyor herkes diyor positif ol bunu yaparsak her şey güzel olacak eminim...

şuan geç döllenmeyle ilgili yazılar okudum ve bu benim ağlamamı katladı içimde yine umut kırıntıları belirdi 15 gün geçipte kan testinde gözükmeyen ama daha sonra hammile çıkanlar varmış allahım nolur bana yardım etttt

canım çok üzüldüm inan ki bebeğin zamanını bekliyor herkes diyor positif ol bunu yaparsak her şey güzel olacak eminim...
birilerine sarılıp hüngür hüngür ağlamaya ihtiyacım var ama biliyorum çevremde öyle hiçkimse ok aksine ağladığım için ne kadar kzıarlar bana benim halimi anlamıyolarki nerden bilcekler

üzülmeee herşey vaktini bekliyor bebişinde unutmakiiii hala bi şansın varrr çok şükür eşinde sende ssğlıklı insslarsınızzz cnmmm neler var neler şu hayattaaa

üzülmeee herşey vaktini bekliyor bebişinde unutmakiiii hala bi şansın varrr çok şükür eşinde sende ssğlıklı insslarsınızzz cnmmm neler var neler şu hayattaaa
öyle tabi ama ben kan sonucunu beklerken hastanede ufak bir bebekle oynayan onu kendine hemen ısındırıp yüzünde gülücükler açan eşimi gördükçe kahroluyorum kendi ocuğnu sevsin artık istiyorum

Back