- 25 Şubat 2015
- 2.393
- 1.396
- 63
benimde bir tek belim ağrıyo 2 gün sonra adet günüm hiç şaşmaz yine şaşmayacak galiba ama yine de bi umut var içimde [/QUOTumudunu kaybetme cnm ya herşeyin hayırlısı iyi düşün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde bir tek belim ağrıyo 2 gün sonra adet günüm hiç şaşmaz yine şaşmayacak galiba ama yine de bi umut var içimde [/QUOTumudunu kaybetme cnm ya herşeyin hayırlısı iyi düşün
maalesef değilim o neyin ikinci çizgisiydi anlamadım psikoloji olarak çökmüş durumdayıminşlh hamilesindir cnmm sonuçları bekliyoruzz
üzgünüm bebek falan yok artık bunalıma girmekten korkuyorumHadi ama catladim ben burda :))
öğrendim koca bir hiçle karşılaştım hcg değeri 2!!!! sanırım kafayı yicembenim de bat 13 ocak
kasık ağrım yok belim de ağrı var ama 2 gün öncesine kadar yumurtlamadan itibaren kasık batmalarım vardı
sonuç ne oldu canım öğrendin mi ?
kaçgün geçtiki cnm bnm canını sıkmaaaöğrendim koca bir hiçle karşılaştım hcg değeri 2!!!! sanırım kafayı yicem
pek geçmiş sayılmaz aslında indiridğim takvime göre günüm dündü ama dediğim gibi bir iki gün öne yada geriye atabiliyoya elimden hiçbişeyin gelmemesi mahvediyo benikaçgün geçtiki cnm bnm canını sıkmaaa
kahretme başka işlerle mesgul ol daha n kadar zamandır evlisinki ayrıca hangi ildesin drnu değiştir bence baktın olmuyor eşinde bi görünsün ayıp değil eger eşinde sorun yoksa aşıla yaptır ama n olur kendini üzmeee bak daha regl olmadın ii yönden bk üzüntü hastalıkların başı az sabret bakalım belkii daha erken bir hafta 5 gün 3 gün her neyse olmazsan tekrar bi test yaptırrsın cnm bnmmpek geçmiş sayılmaz aslında indiridğim takvime göre günüm dündü ama dediğim gibi bir iki gün öne yada geriye atabiliyoya elimden hiçbişeyin gelmemesi mahvediyo beni
ama hcg değeri 2 çıktı adet olmazsam yükselir miki anlamadım eşimde yaptırdı test hiç bi sorun çıkmadı gerçekten çok üzülüyorum ya sabredemiyorumcnm bnmmm öylr kendini
kahretme başka işlerle mesgul ol daha n kadar zamandır evlisinki ayrıca hangi ildesin drnu değiştir bence baktın olmuyor eşinde bi görünsün ayıp değil eger eşinde sorun yoksa aşıla yaptır ama n olur kendini üzmeee bak daha regl olmadın ii yönden bk üzüntü hastalıkların başı az sabret bakalım belkii daha erken bir hafta 5 gün 3 gün her neyse olmazsan tekrar bi test yaptırrsın cnm bnmm
canım çok üzüldüm inan ki bebeğin zamanını bekliyor herkes diyor positif ol bunu yaparsak her şey güzel olacak eminim...pek geçmiş sayılmaz aslında indiridğim takvime göre günüm dündü ama dediğim gibi bir iki gün öne yada geriye atabiliyoya elimden hiçbişeyin gelmemesi mahvediyo beni
birilerine sarılıp hüngür hüngür ağlamaya ihtiyacım var ama biliyorum çevremde öyle hiçkimse ok aksine ağladığım için ne kadar kzıarlar bana benim halimi anlamıyolarki nerden bilceklercanım çok üzüldüm inan ki bebeğin zamanını bekliyor herkes diyor positif ol bunu yaparsak her şey güzel olacak eminim...
kaç yaşındasın canım ? hangi şehirdesinbirilerine sarılıp hüngür hüngür ağlamaya ihtiyacım var ama biliyorum çevremde öyle hiçkimse ok aksine ağladığım için ne kadar kzıarlar bana benim halimi anlamıyolarki nerden bilcekler
20 yaşındayım milasta yaşıyorumkaç yaşındasın canım ? hangi şehirdesin
öyle tabi ama ben kan sonucunu beklerken hastanede ufak bir bebekle oynayan onu kendine hemen ısındırıp yüzünde gülücükler açan eşimi gördükçe kahroluyorum kendi ocuğnu sevsin artık istiyorumüzülmeee herşey vaktini bekliyor bebişinde unutmakiiii hala bi şansın varrr çok şükür eşinde sende ssğlıklı insslarsınızzz cnmmm neler var neler şu hayattaaa
çok gençsin canım benim olacak hiç üzülme sen kalbini ferah tut.... hiç bir problemin var mıydı kaç aydır deniyosun20 yaşındayım milasta yaşıyorum
2 yılda en fazla1 ay korunduk oda düzenli bile değil ama yıldırolmuyor bir promlem yok çok şükürçok gençsin canım benim olacak hiç üzülme sen kalbini ferah tut.... hiç bir problemin var mıydı kaç aydır deniyosun
yumurta çatlatmayı denedin mi hiç ?2 yılda en fazla1 ay korunduk oda düzenli bile değil ama yıldırolmuyor bir promlem yok çok şükür