- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 83
- 28
Heycan tavana yapıştı oyhhhadi bekliyorummmm.........
regl günün geçtiği için bi önemi yok bence canımidrara sıkışıkken yapsammı iyi olur ki
tamam o zaman hakkınızı helal edin ben gidiyorumregl günün geçtiği için bi önemi yok bence canım
Bende merak ediyorum senin sonucunu canım inşallah pozitif çıkar buraya yaztamam o zaman hakkınızı helal edin ben gidiyorum
Yok canım test fln yapmadım bugun bıseyım yok dun karnımın altı agrıyodu bıde vajınaya baskı hıssedıyodum bakalım artık bekleyıp gorcezCanm sen test yapangillerden deilmisin gerçi biraz erken ama belirtilerin falan var mı?
hadi hadiiiiiiiii :)bide tam testi yaparken adet olurmuşum
yapıyom bakkkkkhadi hadiiiiiiiii :)
kız anam hadi yap bizi de çatlatma :))))))))))))))yapıyom bakkkkk
Tek çizgiyleeeeekız anam hadi yap bizi de çatlatma :))))))))))))))
boşver öbür ay daha güzel olacak inş hepimiz için :))) ben de adetimi bekliyorumTek çizgiyleeeeeKALAKALDIM KIŞIN ORTASINDA YİNE YİNE ALDANDIM SONUNU BİLE BİLE
Üzmedim kendimi üzmicem de hala oynama modundayım şarkı sölüyorum o sıpa gelince sorarım nasılsaboşver öbür ay daha güzel olacak inş hemimiz için :))) ben de adetimi bekliyorum
salla gitsin ya :)Üzmedim kendimi üzmicem de hala oynama modundayım şarkı sölüyorum o sıpa gelince sorarım nasılsa
Allahım seni hep böyle mutlu etsin inş bende merakla okudum bütün yazıları acaba sonuç ne oldu diye inş şubata bı mutluluğun kat be kat artsın inş çift çizgiyle birde arkadaşlar eczane testlerine çok güvenmeyin ben hamileyken yaptım negatif çıktı ve jomşum aylarca adet olmadı eczanede test bırakmadı sürekli negatif doktora gitti 5 aylık hamile çıktı haberiniz olsun en güvenilir kanda baktırmak yanılma payı hiç yokOoooohhhh salladım valla yandan yandan
Valla kafamı sallamaktan beynim döndü work work work work workkop kopppp moralimi bozmicam kop koppp sonra olan bana oluyo kop kopppp stresten eşimle kavga ediyom ne gerek var anam kop koğğğğpppAllahım seni hep böyle mutlu etsin inş bende merakla okudum bütün yazıları acaba sonuç ne oldu diye inş şubata bı mutluluğun kat be kat artsın inş çift çizgiyle birde arkadaşlar eczane testlerine çok güvenmeyin ben hamileyken yaptım negatif çıktı ve jomşum aylarca adet olmadı eczanede test bırakmadı sürekli negatif doktora gitti 5 aylık hamile çıktı haberiniz olsun en güvenilir kanda baktırmak yanılma payı hiç yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?