• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sayılı günler (bat)13 gün var..

an itibariyle müzik açmış tepinerek evi toplamaktayım sonrada kırıp dizimi ders çalışmaya çalışcam:halay:siteden her halükarda kopamıyorum
şu regli gelecekse gelsin ona göre ovülasyon testi sipariş etcem bende :) kötü düşüneyim iyi olsun :))))) allah kalbimi biliyo ne de olsa.............:KK46:

an itibariyle müzik açmış tepinerek evi toplamaktayım sonrada kırıp dizimi ders çalışmaya çalışcam:halay:siteden her halükarda kopamıyorum
En güzelini yapıyosun ben geçen ay klomen kullanırken hamile gibi oturuyorum ne iş ne güç ev elden çıktı adet olmak için evi bayram temizliği gibi temizledim bu soğukta - 20 lerde cam bile sildim şifayı kaptım o ayrı şuan gribim en güzeli yavaş yavaşta olsa evi elden bırakmamak hem de kafan dağılır nasıl olsa o evin işini yine biz yapıcaz;)

En güzelini yapıyosun ben geçen ay klomen kullanırken hamile gibi oturuyorum ne iş ne güç ev elden çıktı adet olmak için evi bayram temizliği gibi temizledim bu soğukta - 20 lerde cam bile sildim şifayı kaptım o ayrı şuan gribim en güzeli yavaş yavaşta olsa evi elden bırakmamak hem de kafan dağılır nasıl olsa o evin işini yine biz yapıcaz:KK66:
Bende öyleydim ya eşim bişey istese ağır diye kaldırmıyorum ki en fazla bi iki kilo ancadır onlarda:halay::halay::halay: ama saldım şuan ohhh ohhh yallaah yalllahhh :KK70::KK71::KK73:

Alemsin yaaa sesli güldüm :))çok pozitif birine benziyosun şuan ezan okunuyo senin için dua ettim canım
normalde öyleyim hep ne zamanki adetime bikaçgün kalıyo beni i sinir stres basıyo sonrada ahanda böyle deli çıkıyorum:KK17:Allah razı olsun duanıza beni de kattığnız için bende sizin için dua edicem bide hastaym ilaçda kulanmadım hala atlatamadım ya:KK1:

Back