bende kan testine varımm cnm yaa haklısınnn ayrıcaa ben C CilekRecelim hamile oldugunu iddia ediyom anammAllahım seni hep böyle mutlu etsin inş bende merakla okudum bütün yazıları acaba sonuç ne oldu diye inş şubata bı mutluluğun kat be kat artsın inş çift çizgiyle birde arkadaşlar eczane testlerine çok güvenmeyin ben hamileyken yaptım negatif çıktı ve jomşum aylarca adet olmadı eczanede test bırakmadı sürekli negatif doktora gitti 5 aylık hamile çıktı haberiniz olsun en güvenilir kanda baktırmak yanılma payı hiç yok
Aynen insan çok sitres yapıyo evde huzursuzluk oluyor eşimde bana diyodu dogurma istemiyorum çocuk falan sen şimdiden böylesin hamile kalsan napıcaz ikinci dünya savaşı çıkarırsın evde diyoValla kafamı sallamaktan beynim döndü work work work work workkop kopppp moralimi bozmicam kop koppp sonra olan bana oluyo kop kopppp stresten eşimle kavga ediyom ne gerek var anam kop koğğğğppp
Aman allahım bu garı beni deli etcek yabende kan testine varımm cnm yaa haklısınnn ayrıcaa ben C CilekRecelim hamile oldugunu iddia ediyom anamm
Bende kist olduğu düşüncesindeyim çünki belirtiler aynıbende kan testine varımm cnm yaa haklısınnn ayrıcaa ben C CilekRecelim hamile oldugunu iddia ediyom anamm
Amanın oda nesi bizde tartışırız arada hatta beni dün kayınvalideme şikayet etmiş bana tedaviyi yarım bırakma diyen insan çok kafasına takıyo deli çıkcak biraz sabırlı olsun demişmiş eşeksıpasıAynen insan çok sitres yapıyo evde huzursuzluk oluyor eşimde bana diyodu dogurma istemiyorum çocuk falan sen şimdiden böylesin hamile kalsan napıcaz ikinci dünya savaşı çıkarırsın evde diyo
Umutlarıma blut çöreklendi kızlar ben gülme krizine girdim ya valla delirdim mi naptımBende kist olduğu düşüncesindeyim çünki belirtiler aynı
Neeeee BAKLAVAMI sen kesin hamilesin canım daha önce söylediklerimi unut gitsin:))))))Amanın oda nesi bizde tartışırız arada hatta beni dün kayınvalideme şikayet etmiş bana tedaviyi yarım bırakma diyen insan çok kafasına takıyo deli çıkcak biraz sabırlı olsun demişmiş eşeksıpası
Hani kist vardı yahuNeeeee BAKLAVAMI sen kesin hamilesin canım daha önce söylediklerimi unut gitsin:))))))
Kuşum valla Allahım gönlüne göre versinde şaka bi tarafa kan testin negatifse adet olmuyosan aklıma başka ihtimal gelmiyo çünki aynı şeyleri yaşadım ama inş kist değilde klomenden yada iğneden gecikmiştirHani kist vardı yahu
cnm bnmmm bende sana ısındım çok tatlısınn allah senin gibi gzl temiz huylu bebişlerr versin sanaAman allahım bu garı beni deli etcek yaben size çok çok çok ısındım valla yanımda olsanız üstünüze atlarım hamileysem sana burdan ne istersen göndercem valla baklava göndercem 10 tepsi
Geçen ay eğer kimyasal olmasaydım şuan 7+6 günlük hamileydim ve dediğim gibi oldu gülmeden ağlama krizine geçişteyim sanırımKuşum valla Allahım gönlüne göre versinde şaka bi tarafa kan testin negatifse adet olmuyosan aklıma başka ihtimal gelmiyo çünki aynı şeyleri yaşadım ama inş kist değilde klomenden yada iğneden gecikmiştir
Amin teşekkür ederim ......benim...bebeğim olur dmi?cnm bnmmm bende sana ısındım çok tatlısınn allah senin gibi gzl temiz huylu bebişlerr versin sana
Bende şu ana kadar pko vardı şuan ne durumda bilmiyorum polikistik olan tarafta yumurta gelişir mibu kist dediklerinizde çeşit çeşit demiii ayyy
olur ay nie olmasın gençsin daha ben 29dan sonra hamile kalıyomda ewlenince sen mi kalmamıyonn allah günü belirledimi tammdr cnmAmin teşekkür ederim ......benim...bebeğim olur dmi?
Çok korkuyorum abla ya eşim veya çevremdekiler 10 sene sonra hamile klanlar var die beni teselli etmeye çalışıyolar ama ya benimde olmazsa die düşünmeden edemiyorumolur ay nie olmasın gençsin daha ben 29dan sonra hamile kalıyomda ewlenince sen mi kalmamıyonn allah günü belirledimi tammdr cnm
gel anam gel sende anı yasa bizimle bizdeee öyle çenemiz düştü zatenBenim yumurtlama günüm pazartesi ama gelmek istedim bana daha cok var yani hadi bakalım hayırlısı
yok hayatım öyle düşünmeee allahın izniyle olurrr sen allaha bırak duanı etÇok korkuyorum abla ya eşim veya çevremdekiler 10 sene sonra hamile klanlar var die beni teselli etmeye çalışıyolar ama ya benimde olmazsa die düşünmeden edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?