- 25 Şubat 2015
- 2.393
- 1.396
- 63
hoşgeldin bu aradaaa aramızaBenim yumurtlama günüm pazartesi ama gelmek istedim bana daha cok var yani hadi bakalım hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin bu aradaaa aramızaBenim yumurtlama günüm pazartesi ama gelmek istedim bana daha cok var yani hadi bakalım hayırlısı
Beklicem büyük bi sabırsızlıklayok hayatım öyle düşünmeee allahın izniyle olurrr sen allaha bırak duanı et
hoşgeldin canım sakın aklında çocuk olcak çocuk olsun düşüncesiyle birlikte olma eşinle tabiki onun için oluyosunuzz ama o bile çok etkiliyormuş ben artık bunu da farkettim sanırım biz hata ettikBenim yumurtlama günüm pazartesi ama gelmek istedim bana daha cok var yani hadi bakalım hayırlısı
aynen ben mesela gecen ay öyle yaptım tutmadı bu ayda zevkine dedikkk bakalım n olucakkkhoşgeldin canım sakın aklında çocuk olcak çocuk olsun düşüncesiyle birlikte olma eşinle tabiki onun için oluyosunuzz ama o bile çok etkiliyormuş ben artık bunu da farkettim sanırım biz hata ettik
Bende eşime aynen dedim akşam dr un verdiği günlere takılıp kalmicaz artık dedim iğneden sonra üç gün ard arda sonra bir hafta boyunca bi dolu bi boş şekilde ilişki önerdi ben neyse çalışan bi insan değilim ama eşim hem çok yoruluyor hemde vardiyalı çlışıyor sabah 7 akşam 5 bazı da öğlen1 akşam 10 buçukta geliyor veçok yorgun oluyor mecburiyetten yapıyoruz inanın yorgun olduğundan o kadar kısa sürüyor ki kendi zevkimi bırakmış afedersiniz boşalmasına razı olmuştum ama sanırım buda çok etkili zevkine olcak bundan sonra birbirimii ne zaman istersek ne zaman özlersek olcak dedim ama ben atağı eşimden beklicem hep kendini ne zaman iyi hissederse o kendi gelir zaten belki takıntısız yadaisteyerek olduğuiçib şansımız artar :))aynen ben mesela gecen ay öyle yaptım tutmadı bu ayda zevkine dedikkk bakalım n olucakkk
aynen cnm adetin bitince ki inşlh bu sy hamilesindir kii inan bunu yürekten kalpten diliyorum baktın bu ay olursan allaha isyan değil dua et ndn biliyormusun sen herseyin en iyisini en gzlini bilirsin bana ozaman ver de şükür et cnm sonrada sana tavsiyem birgün arayla temizlendikten sonra zevkinee gir ilişkine sonra 10 /15dk uzan hiç kalkmadan ayaklarını hafif yukarda tut yattohh misssBende eşime aynen dedim akşam dr un verdiği günlere takılıp kalmicaz artık dedim iğneden sonra üç gün ard arda sonra bir hafta boyunca bi dolu bi boş şekilde ilişki önerdi ben neyse çalışan bi insan değilim ama eşim hem çok yoruluyor hemde vardiyalı çlışıyor sabah 7 akşam 5 bazı da öğlen1 akşam 10 buçukta geliyor veçok yorgun oluyor mecburiyetten yapıyoruz inanın yorgun olduğundan o kadar kısa sürüyor ki kendi zevkimi bırakmış afedersiniz boşalmasına razı olmuştum ama sanırım buda çok etkili zevkine olcak bundan sonra birbirimii ne zaman istersek ne zaman özlersek olcak dedim ama ben atağı eşimden beklicem hep kendini ne zaman iyi hissederse o kendi gelir zaten belki takıntısız yadaisteyerek olduğuiçib şansımız artar :))
Çok çok çok teşekkür ederim buna çok dikkat edicem artıkaynen cnm adetin bitince ki inşlh bu sy hamilesindir kii inan bunu yürekten kalpten diliyorum baktın bu ay olursan allaha isyan değil dua et ndn biliyormusun sen herseyin en iyisini en gzlini bilirsin bana ozaman ver de şükür et cnm sonrada sana tavsiyem birgün arayla temizlendikten sonra zevkinee gir ilişkine sonra 10 /15dk uzan hiç kalkmadan ayaklarını hafif yukarda tut yattohh misss
bak görrr cnmmm bnmmmÇok çok çok teşekkür ederim buna çok dikkat edicem artık
Zaten bu soğukta sık sık banyo yapmaktan hasta oldum kiracıyız evimiz her yerinden soğuk alıyor şohbenimiz bozuldu hla yaptırmaya fırsat bulamadık soba yakıyoruz ama sadece oturduğumuz oda ısınıyor iki günde bi banyo yapmak çok zor banyodayken soğuktan ağlicak oluyorumaynen cnm adetin bitince ki inşlh bu sy hamilesindir kii inan bunu yürekten kalpten diliyorum baktın bu ay olursan allaha isyan değil dua et ndn biliyormusun sen herseyin en iyisini en gzlini bilirsin bana ozaman ver de şükür et cnm sonrada sana tavsiyem birgün arayla temizlendikten sonra zevkinee gir ilişkine sonra 10 /15dk uzan hiç kalkmadan ayaklarını hafif yukarda tut yattohh misss
İnşallah bu sefer bi faydasını görürüm siz ne zaman test yapmayı düşünüyosunuzbak görrr cnmmm bnmmm
kan testimi cnmmmİnşallah bu sefer bi faydasını görürüm siz ne zaman test yapmayı düşünüyosunuz
Farketmez hangisi olursakan testimi cnmmm
yarın yap çok merak ediyorummmmmmidrardaa bilmem karar veremiyomm yarın olmazsam eger 14 ne sabah yapim diyomm
kız hamile olursam en çok sana dua edicem sözzzz hamilenin duası tutarmış ya ikizin olsun dieyarın yap çok merak ediyorummmmmm
Sağlıklıolsunda ilk için bitaneye razıyımkız hamile olursam en çok sana dua edicem sözzzz hamilenin duası tutarmış ya ikizin olsun die
İkiz olursa zatin kafayı yer :)) sonrada bunlar ne zaman doğacak derdine düşer:))) canım ya çok sevdim seniSağlıklıolsunda ilk için bitaneye razıyım
bende sevdimm kızz anammİkiz olursa zatin kafayı yer :)) sonrada bunlar ne zaman doğacak derdine düşer:))) canım ya çok sevdim seni
kız hamile olursam en çok sana dua edicem sözzzz hamilenin duası tutarmış ya ikizin olsun die
bende sizi çok sevdimmmmmİkiz olursa zatin kafayı yer :)) sonrada bunlar ne zaman doğacak derdine düşer:))) canım ya çok sevdim seni