- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 83
- 28
Maşallah çok gençsiniz daha kesin bana biile taş çıkartırsınız yani5 ocakta 32 oldum demesi ayıppp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah çok gençsiniz daha kesin bana biile taş çıkartırsınız yani5 ocakta 32 oldum demesi ayıppp
Canm sen test yapangillerden deilmisin gerçi biraz erken ama belirtilerin falan var mı?Benimde 14 gun kaldı bata bakalım
allah seni eşine inşlh bu ay tutmuştur demek istiyorum bebişine bagışlasınAyyhhh ayyyyhhhh nolur yanınıza gelebilir miyim kocaman sarılmak istiyorum ya
sağoll cnmm kızımla arada 4 gün var..onuda gecen çıkardık aradan.. oy kurban olurum onaaGEÇMİŞ DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNNNNNN!!!!!
Amin amin amin aimiiinnn amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn aaaaaaaaaaaammmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAllah szide eşinizide sevindirsin tez zamanda başınıza bi minik sarsın iiiinnnnşaaaalllllllaaaaaahhhhhhhhhallah seni eşine inşlh bu ay tutmuştur demek istiyorum bebişine bagışlasın
Kaçıncı bebişinizi istiyosunuz?sağoll cnmm kızımla arada 4 gün var..onuda gecen çıkardık aradan.. oy kurban olurum onaa
aminnn cnmmm normalde bat söylemiyecektim sabah agzımdan kaötı süpriz yapıcaktımm ama yinede dedim ümitlenme sennnnAmin amin amin aimiiinnn amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn aaaaaaaaaaaammmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAllah szide eşinizide sevindirsin tez zamanda başınıza bi minik sarsın iiiinnnnşaaaalllllllaaaaaahhhhhhhhh
Bende adanalıyım kızzzz ☺☺☺☺adana cnm merkezz
2. cnmm kısmet olursaKaçıncı bebişinizi istiyosunuz?
Ay ay inşallah bebişlerinizemerhaba dersiniz yrın bigün :)aminnn cnmmm normalde bat söylemiyecektim sabah agzımdan kaötı süpriz yapıcaktımm ama yinede dedim ümitlenme sennnn
En kısa zamnda inşallah:)))2. cnmm kısmet olursa
Gelmişken sizede bi uğrayıvereyim mademBende adanalıyım kızzzz ☺☺☺☺
Bende adanalıyım kızzzz ☺☺☺☺[/QUOadanada ikametmi ediyorsunuz yoksa?
aminnnnn inşlhEn kısa zamnda inşallah:)))
kuzum yap kurtul yeme kendini bence bu şekildeOffff offff offfff geri geliyolar gibi bana test yapma dürtüsü var içimde amanın ne etsem nerelere gitsem
tamam gideyim alıp geleyim bari bitane sonucu payaşırım sizlerle dekuzum yap kurtul yeme kendini bence bu şekilde
hadi bekliyorummmm.........tamam gideyim alıp geleyim bari bitane sonucu payaşırım sizlerle de