• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sayılı günler (bat)13 gün var..

Allahım seni hep böyle mutlu etsin inş bende merakla okudum bütün yazıları acaba sonuç ne oldu diye inş şubata bı mutluluğun kat be kat artsın inş çift çizgiyle birde arkadaşlar eczane testlerine çok güvenmeyin ben hamileyken yaptım negatif çıktı ve jomşum aylarca adet olmadı eczanede test bırakmadı sürekli negatif doktora gitti 5 aylık hamile çıktı haberiniz olsun en güvenilir kanda baktırmak yanılma payı hiç yok
bende kan testine varımm cnm yaa haklısınnn ayrıcaa ben C CilekRecelim hamile oldugunu iddia ediyom anamm

Valla kafamı sallamaktan beynim döndü work work work work workkop kopppp moralimi bozmicam kop koppp sonra olan bana oluyo kop kopppp stresten eşimle kavga ediyom ne gerek var anam kop koğğğğppp:halay:
Aynen insan çok sitres yapıyo evde huzursuzluk oluyor eşimde bana diyodu dogurma istemiyorum çocuk falan sen şimdiden böylesin hamile kalsan napıcaz ikinci dünya savaşı çıkarırsın evde diyo:eek:

bende kan testine varımm cnm yaa haklısınnn ayrıcaa ben C CilekRecelim hamile oldugunu iddia ediyom anamm
Aman allahım bu garı beni deli etcek ya:KK54: ben size çok çok çok ısındım valla yanımda olsanız üstünüze atlarım hamileysem sana burdan ne istersen göndercem valla baklava göndercem 10 tepsi

Aynen insan çok sitres yapıyo evde huzursuzluk oluyor eşimde bana diyodu dogurma istemiyorum çocuk falan sen şimdiden böylesin hamile kalsan napıcaz ikinci dünya savaşı çıkarırsın evde diyo:eek:
Amanın oda nesi bizde tartışırız arada hatta beni dün kayınvalideme şikayet etmiş bana tedaviyi yarım bırakma diyen insan çok kafasına takıyo deli çıkcak biraz sabırlı olsun demişmiş eşeksıpası:sinirli:

Amanın oda nesi bizde tartışırız arada hatta beni dün kayınvalideme şikayet etmiş bana tedaviyi yarım bırakma diyen insan çok kafasına takıyo deli çıkcak biraz sabırlı olsun demişmiş eşeksıpası:sinirli:
Neeeee BAKLAVAMI sen kesin hamilesin canım daha önce söylediklerimi unut gitsin:))))))

Aman allahım bu garı beni deli etcek ya:KK54: ben size çok çok çok ısındım valla yanımda olsanız üstünüze atlarım hamileysem sana burdan ne istersen göndercem valla baklava göndercem 10 tepsi
cnm bnmmm bende sana ısındım çok tatlısınn allah senin gibi gzl temiz huylu bebişlerr versin sana

Kuşum valla Allahım gönlüne göre versinde şaka bi tarafa kan testin negatifse adet olmuyosan aklıma başka ihtimal gelmiyo çünki aynı şeyleri yaşadım ama inş kist değilde klomenden yada iğneden gecikmiştir
Geçen ay eğer kimyasal olmasaydım şuan 7+6 günlük hamileydim ve dediğim gibi oldu gülmeden ağlama krizine geçişteyim sanırım

bu kist dediklerinizde çeşit çeşit demiii ayyy

olur ay nie olmasın gençsin daha ben 29dan sonra hamile kalıyomda ewlenince sen mi kalmamıyonn allah günü belirledimi tammdr cnm
Çok korkuyorum abla ya eşim veya çevremdekiler 10 sene sonra hamile klanlar var die beni teselli etmeye çalışıyolar ama ya benimde olmazsa die düşünmeden edemiyorum

benim şu yeni evlenenlere tek nasihatım korunmamalarıdır sonra olmuyor ama yumurtalar tembelleşiyor sonra haptı iğneydi vücüt kimyası değişiyor..
Benim yumurtlama günüm pazartesi ama gelmek istedim bana daha cok var yani hadi bakalım hayırlısı
gel anam gel sende anı yasa bizimle bizdeee öyle çenemiz düştü zaten:deli::KK49::halay::KK71:

Çok korkuyorum abla ya eşim veya çevremdekiler 10 sene sonra hamile klanlar var die beni teselli etmeye çalışıyolar ama ya benimde olmazsa die düşünmeden edemiyorum
yok hayatım öyle düşünmeee allahın izniyle olurrr sen allaha bırak duanı et

Back