- 7 Ocak 2016
- 10.300
- 49.624
-
- Konu Sahibi KatnissEverden
Nasıl Bi form
Belirli bir agirliga kadar.aşarsaniz karşılamıyor.Dolap max 17 tl alıyor kargodan. Öyle hatırlıyorum
Kutusunda ve ekstra açık olarak 1 tanesini gösterme amaciyla 1 kişilik açık resmi var sadeceÜrünü kırık göndermediğinizi ispat etmelisiniz..
O bile kanit sayilmayabilir. Belki kargoya götürürken yolda düşürdüm ve kirildi.Onu da Kargo şirketinden öğrenirsiniz ama dönüp size kargoda kırıldığı ne malum belki kırık gönderdiniz derler. Elinizde ürünü sağlamken paketlediğinize dair kanıt yoksa hiçbir işe yaramaz. Zaten dolaba göre ürünün korunaklı paketlenmesi satıcının sorumluluğunda. Boş yere itiraz ettiniz yani yaptığınız hamle sadece süreci uzattı bilginiz olsun
Gercekten enteresan niye kırık gondereyim yada kırık oldugunu bilebile niye satışa cikarayim:)amaç?
Ya bir zamanlar öyle değildi tencere takımı almıştım bende çok düşük kargo ücreti çıkmıştıBelirli bir agirliga kadar.aşarsaniz karşılamıyor.
O bile kanit sayilmayabilir. Belki kargoya götürürken yolda düşürdüm ve kirildi.
Iki ucu pis değnek.
Özellikle ayıplı defolu urun gondermedim neresinden okudunuz mesajimi tam olarak gerçekten çok merak ettim:)E urun ayipli..
Onu nasil kabul etmeyeceksiniz ki..
Siz meselenizi kargoyla cozeceksiniz,musterinin kabahati yok ki burada.Neden kirik urun icin para versin,size kirik gonderselre hosunuza gider mi ?
Ayipli(defolu,hasarli) urun satamazsiniz,onu soyleyeyim de.
Evet kiyafet konusunda mantikli. Ama bu sekil cam/porselen urunlerde o da kanit olmayabilir.Tabakta çanakta değil ama abiye kıyafette bir kere giyerek iade eden oluyor diye bir arkadaşım Kargo firmasında ürünü poşetlerden video çekiyordu. Bir alıcı giydikten sonra ürüne zarar verip iade oluşturduğunda elindeki video ile itiraz etmişti dolap ondan taraf karar verdi.
Havadan para kazanmak için.Gercekten enteresan niye kırık gondereyim yada kırık oldugunu bilebile niye satışa cikarayim:)amaç?
Sonuç aleyhinize çıkar. Müşteri ödemesini geri alırAynen yapılmadı. Sonuç aleyhime çıkabilir mi bilginiz varmi bu konuda hata kargoya ait
Siz magduriyetinizin bedelini aliciya odetmeye calisiyorsunuz. Muhattabiniz kargo sirketi olmali.Burda yalniz farkindaysaniz bende Magdurum saglam gonderdigim ürün kırık götürüldü
Kırılacak ürün kargolarken risk almışsınız, sonuç böyle olmuş. Yapacak bir şey yok şu saatten sonra.Özellikle ayıplı defolu urun gondermedim neresinden okudunuz mesajimi tam olarak gerçekten çok merak ettim:)
Bebek arabası 13 kg koca kolide 17 tl idi. Siz tabak gönderdiğinize emin misiniz ?Belirli bir agirliga kadar.aşarsaniz karşılamıyor.
Yemek takımındaki tabakları tek tek mi patpata sardınız toplu olarak mı? Kargoya kırılabilir ürün olduğunu söylediniz mi söyleyince etiket yapıştırıyorlar dikkat edilmesi için.Bana geri gelecek olan kırık yemek takımının kargo ucretini de ben karsiliyorum sanirim değil mi yeni tencere gonderdim 125 lira sadece o tuttu gercekten inanilmaz kargo sirketlerinin ozenine hayran kaldim
Hanımlar cidden yorumlarinizi şaşkınlıkla okuyorum böyle bisey mi dedim ben? Benim yerime kendinizi koyup biraz empati yapabilirseniz ne demek istediğimi anlarsınız belkiVay kargo beni mağdur etti ben de alıcıyı mağdur edeyim diyorsunuz yani.
Eee iyiymiş
Biz dogru okuduk,senden cikisi degil musteriye gidisi muhim..Özellikle ayıplı defolu urun gondermedim neresinden okudunuz mesajimi tam olarak gerçekten çok merak ettim:)