- 3 Nisan 2014
- 36.065
- 146.964
-
- Konu Sahibi KatnissEverden
Aynen yapılmadı. Sonuç aleyhime çıkabilir mi bilginiz varmi bu konuda hata kargoya aitO zaman size daha ödeme yapılmadı ? Onaylanırsa Ödemenızı alabiliyorsunuz? Dolap uygulamasıymıs
Kargo firmasinin hatasi nedeniyle firma hem aliciyi hem saticiyi korumali böyle Bi durumda fatura kargosirketine kesilmeliBenzer bir şekilde bebek arabasında yaşadım aynı durumu. Bebek arabası aldım ikinci el ve kırık geldi. Alıcı iade kabul etmedi neymiş kargoya saglam vermiş. Sonuç olarak dolap müşteri temsilcisine şikayet edince iadem onaylandı. İki üç gün surec uzadı ne gerek var can sıkmaya üç kuruş için ? Sanki hayrini mi göreceksiniz o paranın elbet çıkar bı yerden.
Tabi bana ders oldu birdaha kargo ile öyle ürünler almam. İndirim kovalarim yenisini alırım.
Aynen yapılmadı. Sonuç aleyhime çıkabilir mi bilginiz varmi bu konuda hata kargoya ait
Nasıl Bi formPara alıcıdan çekilir dolap sisteminde bekler. Alıcı ürünü sorunsuz teslim aldığını onayladığında para satıcının dolap hesabına aktarılır. Alıcı iade talep etmiş satıcı itiraz etmiş bu durumda dolap ekibi talep ve itirazı inceleyerek birinden birine taraf karar verir.
Nasıl bir sonuç çıkar alıcı mağdur edilmez hata onda değil çünkü. Düzgün sarmamış olabilirsiniz veya suçlu Kargo da olabilir. Bu durumda kargoya gidip form doldurmanız lazım.
Bu da saçma. Belki siz kırık gönderdiniz bilerek. Kargo firmasına ihale kalır o zaman da.Kargo firmasinin hatasi nedeniyle firma hem aliciyi hem saticiyi korumali böyle Bi durumda fatura kargosirketine kesilmeli
Burda yalniz farkindaysaniz bende Magdurum saglam gonderdigim ürün kırık götürüldüDolap onaylamaz tabii ki şaka misiniz alıcının suçu ne
Kargo kırılan ürünü sigortasız gönderiyor.Aynen yapılmadı. Sonuç aleyhime çıkabilir mi bilginiz varmi bu konuda hata kargoya ait
Gercekten enteresan niye kırık gondereyim yada kırık oldugunu bilebile niye satışa cikarayim:)amaç?Bu da saçma. Belki siz kırık gönderdiniz bilerek. Kargo firmasına ihale kalır o zaman da.
Burda yalniz farkindaysaniz bende Magdurum saglam gonderdigim ürün kırık götürüldü
Hayır yani genel diyorum. Dolap Kargo firmasını sorumlu tutarsa kırık gönderenler de olur.Gercekten enteresan niye kırık gondereyim yada kırık oldugunu bilebile niye satışa cikarayim:)amaç?
Evet hic açılmamış kutusunda sifir resimiyle sattigim yemek takımını kırık sattım hanimlar:))))Bunu ispatlayamazsiniz ki. Belki kırık koydunuz. Kullanıma çok açık birşey bu
Dolap max 17 tl alıyor kargodan. Öyle hatırlıyorumBana geri gelecek olan kırık yemek takımının kargo ucretini de ben karsiliyorum sanirim değil mi yeni tencere gonderdim 125 lira sadece o tuttu gercekten inanilmaz kargo sirketlerinin ozenine hayran kaldim
Her iki taraf da mağdur ama bu mağduriyetin faturasini aliciya kesemezsiniz. Siz iadeyi reddetseniz de Dolap onaylayacak.Burda yalniz farkindaysaniz bende Magdurum saglam gonderdigim ürün kırık götürüldü
Ürünü kırık göndermediğinizi ispat etmelisiniz..Gercekten enteresan niye kırık gondereyim yada kırık oldugunu bilebile niye satışa cikarayim:)amaç?