Sattığım Yemek Takımı Kargoda Kırıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benzer bir şekilde bebek arabasında yaşadım aynı durumu. Bebek arabası aldım ikinci el ve kırık geldi. Alıcı iade kabul etmedi neymiş kargoya saglam vermiş. Sonuç olarak dolap müşteri temsilcisine şikayet edince iadem onaylandı. İki üç gün surec uzadı ne gerek var can sıkmaya üç kuruş için ? Sanki hayrini mi göreceksiniz o paranın elbet çıkar bı yerden.

Tabi bana ders oldu birdaha kargo ile öyle ürünler almam. İndirim kovalarim yenisini alırım.

Benzer bir şekilde bebek arabasında yaşadım aynı durumu. Bebek arabası aldım ikinci el ve kırık geldi. Alıcı iade kabul etmedi neymiş kargoya saglam vermiş. Sonuç olarak dolap müşteri temsilcisine şikayet edince iadem onaylandı. İki üç gün surec uzadı ne gerek var can sıkmaya üç kuruş için ? Sanki hayrini mi göreceksiniz o paranın elbet çıkar bı yerden.

Tabi bana ders oldu birdaha kargo ile öyle ürünler almam. İndirim kovalarim yenisini alırım.
Kargo firmasinin hatasi nedeniyle firma hem aliciyi hem saticiyi korumali böyle Bi durumda fatura kargosirketine kesilmeli

Para alıcıdan çekilir dolap sisteminde bekler. Alıcı ürünü sorunsuz teslim aldığını onayladığında para satıcının dolap hesabına aktarılır. Alıcı iade talep etmiş satıcı itiraz etmiş bu durumda dolap ekibi talep ve itirazı inceleyerek birinden birine taraf karar verir.

Nasıl bir sonuç çıkar alıcı mağdur edilmez hata onda değil çünkü. Düzgün sarmamış olabilirsiniz veya suçlu Kargo da olabilir. Bu durumda kargoya gidip form doldurmanız lazım.
Nasıl Bi form

Aynen yapılmadı. Sonuç aleyhime çıkabilir mi bilginiz varmi bu konuda hata kargoya ait
Kargo kırılan ürünü sigortasız gönderiyor.
Bunu özellikle yapıyor ki, bu tarz durumlarla uğraşmamak icin.
O yüzden iadeyi kabul etmekten başka carenız yok🤷‍♀️

Karşı tarafın hicbir sucu yok cunku .
Zaten müşteri hizmetleri ile iletişime geçerse alıcı, emin olun direkt iadeye düşeceksiniz.

Ya da alici ile anlaşmaya varın. Kac tane kırık var mesela onların ücretini düşün
Karşı taraf kabul ederse ?

kargo sizin tabaklari kirik sekilde kolilemediginizi bilemez, alici da ayni sekilde, siz de kargoda mi kirildi yoksa alici mi kirdi bilemezsiniz. bir sey cikmaz bence ders oldu diyip devam etmek lazim. bu sekil hassas urunleri letgodan satmak daha mantikli.

Bana geri gelecek olan kırık yemek takımının kargo ucretini de ben karsiliyorum sanirim değil mi yeni tencere gonderdim 125 lira sadece o tuttu gercekten inanilmaz kargo sirketlerinin ozenine hayran kaldim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X