- 14 Ekim 2015
- 3.790
- 14.555
-
- Konu Sahibi KatnissEverden
Kullan beni bebeyimYapardım. Mesela benKudrAlobar ya yemek takımı sattım. Sardım gönderdim. Kargo da kırılmış. Kudra haklı olarak iade istedi. Ben de kabul ederim. Hak hukuk budur. Kudranın ne suçu günahı var. Nesine empati yapılsın anlamadım?
Somutlaştırarak anlatmak için seni kullandım Kudra.
Bir de empayi yoksunu bir millet değiliz bence. Derdini anlatamayan bir milletiz. Bakın bunlar sizin cümleleriniz:
1. Aleyhime karar çıkar mı?
2. İadeyi reddettim
Bu iki mesajın hangisinden sizin hem alıcı hem de kendi haklarınızı gözetmeye çalıştığınızı, dolap ın kargoyla çözmesini umduğunuzu anlayalım?
Böyle bir mesaj, ibare, ima, anlatım vs yok ki ilk mesajınızda.
Ben çok ürün sattım. Kargo şirketi yüzünden kırılmış, yurt dışına çıktığım için kargoyla uğraşacak vaktim de yoktu;ama o insanın suçu da değildi o da çalışıyordu kargoyla uğraşamazdı diye, içim rahat etmedi IBAN isteyip parayı iade etmiştim. O kargo iade geldiyse niye gönderiyorsunuz? Samimiyetinize inanalım mı? Etik mi yaptığınız?Öyle bir parayı şu mübarek günde kazanmayi hiç bir şekilde nasip etmesin Rabbım.uc tane çocuğum varharam geçmedi gecmesin de bu saatten sonra bogazlarindan .konuyu actigima cidden pişman oldum empatiden yoksun bir milletiz burası net bariz anlaşılıyor peki genel olarak soruyorum bu satıcı ben değilde siz olsaydınız hanımlar ayni yorumları kendinize de yapabilirmiydiniz
Ben satıcıya karşı mahcup olurdum valla, kargonun hatası alıcıyı bağlamaz ki. Firma size kırık koltuk gönderse ve ürünü geriye kabul etmese siz ne hissedersiniz?Öyle bir parayı şu mübarek günde kazanmayi hiç bir şekilde nasip etmesin Rabbım.uc tane çocuğum varharam geçmedi gecmesin de bu saatten sonra bogazlarindan .konuyu actigima cidden pişman oldum empatiden yoksun bir milletiz burası net bariz anlaşılıyor peki genel olarak soruyorum bu satıcı ben değilde siz olsaydınız hanımlar ayni yorumları kendinize de yapabilirmiydiniz
Uygulama belki kargo şirketiyle sorunu halleder alici da satıcı da mağdur edilmez diye dusunup destek kısmına yazdim yani burda yapılan acimasizca elestiriler gibi aliciyi mağdur etmek gibi Bi amacım yok hem kendi çıkarını hem alıcının çıkarını gozetiyorum
Öyle bir parayı şu mübarek günde kazanmayi hiç bir şekilde nasip etmesin Rabbım.uc tane çocuğum varharam geçmedi gecmesin de bu saatten sonra bogazlarindan .konuyu actigima cidden pişman oldum empatiden yoksun bir milletiz burası net bariz anlaşılıyor peki genel olarak soruyorum bu satıcı ben değilde siz olsaydınız hanımlar ayni yorumları kendinize de yapabilirmiydiniz
Dolaptan üç yıldır ürün satıyorumÖyle bir parayı şu mübarek günde kazanmayi hiç bir şekilde nasip etmesin Rabbım.uc tane çocuğum varharam geçmedi gecmesin de bu saatten sonra bogazlarindan .konuyu actigima cidden pişman oldum empatiden yoksun bir milletiz burası net bariz anlaşılıyor peki genel olarak soruyorum bu satıcı ben değilde siz olsaydınız hanımlar ayni yorumları kendinize de yapabilirmiydiniz
Empati yapıyorum sizi yine anlayamıyorumHanımlar cidden yorumlarinizi şaşkınlıkla okuyorum böyle bisey mi dedim ben? Benim yerime kendinizi koyup biraz empati yapabilirseniz ne demek istediğimi anlarsınız belki