Satıyorum hanımlar !

Herşey bugün çok ucuz çok indirdim fiyatlara kıyafetlere bakmadan geçmeyin ! isteğe bağlı üzerimde deneyim foto atarım

Kapıda ödemeli seçeneği ile gönderim yapıcam kızlar, ürünlerim çok güzeldir

Sana da sat dicem ama kimse bişi almıo fotoları kötü çektim , birde vücutta güzel duranlar da var ben en iyisi giyinp çekeyim yoksa satılmıo

Aman boşuna uğraşma bebeğim ya.
Kıyafetlerin gayet güzel.
Özellikle elbiselerin çok hoşuma gitti ama ben annemin kıyafetini bile giyemiyorum
Yoksa muhakkak alırdım canım benim.

Aman boşuna uğraşma bebeğim ya.
Kıyafetlerin gayet güzel.
Özellikle elbiselerin çok hoşuma gitti ama ben annemin kıyafetini bile giyemiyorum
Yoksa muhakkak alırdım canım benim.

Diğer satış yapanlarda alanlar var kuzum ya ondan dedim bi şansımı deneyim :26:

3/5 gelenle hediyeliklerimi alırım belkim diye düşündüm malum bu hafta söz haziranda nişan Bohçacılara döndümm

Şalvarını da giyip ağzına sakızını aldın mı bea kapcik ağızlı
Bu arada iyi yapıyorsun canım benim inşallah alırlar.
Bedenelride uymuyormuş bi kaç kişinin baksana.
Sen zayıf hatunsun.
Benim üst 36-38 alt 38 beden maşallah bi popo varki tüm kiloları kendi stokluyor

Bende popo hastasıyım , bende de popo yok :26: 53 kilodan aşağı düştüm mü tamam hiç bi kıyafet yakışmıo bildiğin XS oluyorum , popolu olmak güzeldir niye öle diosun olmaypda isteyenlerde var ama :26:

Emin ol buraya koyulan bi çok kıyafetten daha güzel kıyafetlerin.
İnşallah Nişana kadar alırlar aşkiittt

İnşallah canım ya , kredi kart borcum tel faturam gelince tutuştuğumu hissettim bi an dedim şunları bkim satablcek miyim 20tl tarifeli faturada rekoru kırmışımdır 106tl geldi, nişan alışverişi var daha annemmm korktum :18:

Bende popo hastasıyım , bende de popo yok :26: 53 kilodan aşağı düştüm mü tamam hiç bi kıyafet yakışmıo bildiğin XS oluyorum , popolu olmak güzeldir niye öle diosun olmaypda isteyenlerde var ama :26:

Hı sevgilim de sakın zayıflama ben böyle seviyorum diyerekten orayı kastediyor
Ya ama belim incedir mesela bi pantolon alıyorum popoya zor giriyor beli bol kalıyor belini daraltıyorum.
Aslında bende seviyorum Popoyu ama böyle sorunları oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…