Ay hadi inşAllah güzel haber gelsinnnKız benim kasiklar taş gibi olmuş bide sağ kasigimin biraz üst tarafı batıyor
Normalmi acaba kasiklarimin öyle sertleşmesi normalde sadece göğüs uçlarım ağrıyordu şimdi tamamı ağrıyorAy hadi inşAllah güzel haber gelsinnn
Bence var bişiyler ama hayırlısı bakalımmm Allahkm inşAllahhhhNormalmi acaba kasiklarimin öyle sertleşmesi normalde sadece göğüs uçlarım ağrıyordu şimdi tamamı ağrıyor
Ayyy inşallah canım yaaaBence var bişiyler ama hayırlısı bakalımmm Allahkm inşAllahhhh
Ben beklemedeyim sen napıyosun canımmKızzzzlae napıyorsunuz
Bende çghb izliyorum vakit geçsin diye dmdndnKızzzzlae napıyorsunuz
Oturuyorum öyle hiç ayağa kalkacak halim kalmadı belimde ağrı var biraz sen nasılsınnnnnn napiyosunnnKızzzzlae napıyorsunuz
O ne kızzzBende çghb izliyorum vakit geçsin diye dmdndn
Canımmm bende uyuyayım dedim şimşek sesiye kalktımOturuyorum öyle hiç ayağa kalkacak halim kalmadı belimde ağrı var biraz sen nasılsınnnnnn napiyosunnn
Burada yağmur var bayaBen beklemedeyim sen napıyosun canımm
Anladım senin daha önce hamileliğin oldumuCanımmm bende uyuyayım dedim şimşek sesiye kalktım
Nerdesin ki senBurada yağmur var baya
Eveeeet ama malesef kürtaj olduAnladım senin daha önce hamileliğin oldumu
Daha gününe var ya varsa da görememen normal yoksa da önümüzdeki aylara bakcaz zaten. Benim regl migrenim tuttu 15 saattir baş ağrım hiç kesilmediYani mikroskopla baksak belki görülebilir hayali bişey var gibi ama sadece ben görebilirim o da belki bence ben de adet olucam öyle hissediyorum ya
Eveeeet ama malesef kürtaj oldu
Bu arada ben diyete başlıyorum sizde benimle başlamak ister misiniz eğer hamilelik olmazsayol arkadaşı arıyorum D Dua ile soguknevalee @ebrar
Banada arada bir geliyor baş ağrısı neden bilmiyorum bide ayaklarımda uyuşma varDaha gününe var ya varsa da görememen normal yoksa da önümüzdeki aylara bakcaz zaten. Benim regl migrenim tuttu 15 saattir baş ağrım hiç kesilmedi
Teşekkür ederim canım benimCok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?