Ay kıyamam ben bilmiyorum şuan bekliyorum midem çok bulanıyo kasıklarım bi tuhaf başım da dönüyo gibi pek dolanamıyorumDaha gününe var ya varsa da görememen normal yoksa da önümüzdeki aylara bakcaz zaten. Benim regl migrenim tuttu 15 saattir baş ağrım hiç kesilmedi
Ohhhh çok güzel bende evi temizledim güzelce fırında köfte patates yapacağım birazdan yemek içinBurda da hava hiç iç açıcı değil eşim de nöbette sabaha kadar yok Öyle halim yok ki anlatamam bi de midem bulanıyo ben de namaz kıldım biraz kuran okuyayım dedim şimdi bi süpürge tutup sonra da örgü örmeyi planlıyorum
Ay çok iyi yemek dünden var eşim bugün yok ya onlar idare eder beniOhhhh çok güzel bende evi temizledim güzelce fırında köfte patates yapacağım birazdan yemek için
Afiyet olsun şimdidennnnAy çok iyi yemek dünden var eşim bugün yok ya onlar idare eder beni
Benim 6 7 gün var bata. Ama olmayacak gibi hissediyorum. Wp fikri güzelmişKızlar belirtiniz var nasılsınız ne kadar kaldı bat a regl olana var mı aranızdaa
Bizim burda havalar temmuz ayindaymisiz gibi valla bende bı temizlik yaptım öyle uzanıyorum şimdi kalkmaya niyetim yok sjsnsjhesBurda da hava hiç iç açıcı değil eşim de nöbette sabaha kadar yok Öyle halim yok ki anlatamam bi de midem bulanıyo ben de namaz kıldım biraz kuran okuyayım dedim şimdi bi süpürge tutup sonra da örgü örmeyi planlıyorum
Sana daa canımmAfiyet olsun şimdidennnn
Benim de aynı ben de adet olacakmışım hissi var ama çok da olumsuz düşünemiyorum beklicez bakalımmBenim 6 7 gün var bata. Ama olmayacak gibi hissediyorum. Wp fikri güzelmiş
Ay ne güzelll ben tekim bugün o yüzden oyalanıyorum burda tuhaf hava ya temizliğe bile el gitmiyoBizim burda havalar temmuz ayindaymisiz gibi valla bende bı temizlik yaptım öyle uzanıyorum şimdi kalkmaya niyetim yok sjsnsjhes
Daha erken olduğunu için çıkmamıştır belki bekle biraz daha canım inşallah gönlüne göre olurMerhaba kızlar benim sat 4 nisan sat 2 Mayıs 4 gündür kasık ağrısı çekiyorum sağdan geliyordu ağrı hatta açıklık oldum apandisit mi diye ama ne kanda ne idrarda enfeksiyon başka bir şey çıkmadı şimdi halsizlik bel ağrısı kasık ağrısı ve akıntı var ama göğüs ağrısı yok bugün test yaptım idrar ama çıkmadı
Valla ben kisliklari kaldırdım dolapları sildim temizledim havada güzel tam gezmelik ama ben temizlikteyimAy ne güzelll ben tekim bugün o yüzden oyalanıyorum burda tuhaf hava ya temizliğe bile el gitmiyo
Ay ne güzel benim de yapmam lazım haftaya belkiiValla ben kisliklari kaldırdım dolapları sildim temizledim havada güzel tam gezmelik ama ben temizlikteyim
Ya bende sürekli kendim de belirti arıyorum bulamayınca kendimi avutuyorum belirtisi olmayanlarda var diyip umutlandıriyorum. Kafayı yemeden hamile kalsam iyidirBenim de aynı ben de adet olacakmışım hissi var ama çok da olumsuz düşünemiyorum beklicez bakalımm
İki kişiyiz p yüzden zor olmuyor fazla vaktimide almadı vakit geçirmek için yaptım açıkçasıAy ne güzel benim de yapmam lazım haftaya belkii
Ahh aynı fikirdeyim inan ama şuan adet olacakmışım hissi var o yüzden belirtiler falan saldımYa bende sürekli kendim de belirti arıyorum bulamayınca kendimi avutuyorum belirtisi olmayanlarda var diyip umutlandıriyorum. Kafayı yemeden hamile kalsam iyidir
Amin canım yumurtlama 18 di ilk defa bu ay değerlendirdim ama psikolojik bir ağrı olduğunu düşünmüyorum bu kadar ağrı normal mi bilemedim şuan sadece bel ağrısına döndü ama kaç gün sonra çıkar testte sizceDaha erken olduğunu için çıkmamıştır belki bekle biraz daha canım inşallah gönlüne göre olur
Kafayı yemeden hamile kalmak zor gibi birazYa bende sürekli kendim de belirti arıyorum bulamayınca kendimi avutuyorum belirtisi olmayanlarda var diyip umutlandıriyorum. Kafayı yemeden hamile kalsam iyidir
Ben yumırtlamadan 12 gün sonra kaset testte görmüştüm ama bilemem tabi herkesin farklıdır psikolojik değildir umarım ama olma ihtimali de var tabii kiiiAmin canım yumurtlama 18 di ilk defa bu ay değerlendirdim ama psikolojik bir ağrı olduğunu düşünmüyorum bu kadar ağrı normal mi bilemedim şuan sadece bel ağrısına döndü ama kaç gün sonra çıkar testte sizce
Adet gecikmesini bekle bence en net sonuç o zaman çıkıyorAmin canım yumurtlama 18 di ilk defa bu ay değerlendirdim ama psikolojik bir ağrı olduğunu düşünmüyorum bu kadar ağrı normal mi bilemedim şuan sadece bel ağrısına döndü ama kaç gün sonra çıkar testte sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?