Sorma yaaa bi de girilmiyor ama zaten pozitif bişi beklemediğim için pek önemi yokAy lazım olunca hep öyle olur oda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma yaaa bi de girilmiyor ama zaten pozitif bişi beklemediğim için pek önemi yokAy lazım olunca hep öyle olur oda
Umudumuz olsun yine de biran önce çıkar inşallah sende ikilemde kalmazsın için rahat olurSorma yaaa bi de girilmiyor ama zaten pozitif bişi beklemediğim için pek önemi yok
İnşAllah canım bi daha ki aya kaldı ama belli yani ilaç içmeden iyi olmaya başladım şükür normalde alveres içmesem düzelmemUmudumuz olsun yine de biran önce çıkar inşallah sende ikilemde kalmazsın için rahat olur
Ay iyi şükür geçtiyse belki gerçekten üstüne görmedir ben hala umutluyum bazıları regl oldum sanıyor gebe çıkıyorİnşAllah canım bi daha ki aya kaldı ama belli yani ilaç içmeden iyi olmaya başladım şükür normalde alveres içmesem düzelmem
Canımsın inşAllahh ama sanmıyorum yine de ben nasip tabii sen napıyosun nasılsın kan vercen miAy iyi şükür geçtiyse belki gerçekten üstüne görmedir ben hala umutluyum bazıları regl oldum sanıyor gebe çıkıyor![]()
Doktora gittiniz mi hormonlara vs baktırdın mı amh değeri falan4 aydır sağlıklı beslenmekten helak oldum vitaminler meyveler bitkisel kürler eşime takviyeler sabrım tükendi artık ben de hamile kalıp arada abur cubur yemek istiyorum![]()
Çıktı mı canım sonucunCanım zaten kan verdim ilaç falan da içmedim bugğn sadece yatıyorum bi duş alcam ama hiç sanmıyorum yine de
Yok be kuzu gece 11 den önce çıkmaz o hep öyle oluyoÇıktı mı canım sonucun
Benimde eşim nöbete gitti bende ara ara sancılanıyorum sonra geçiyor beyaz akıntı devam ediyor fazlasıyla eşim kan vermemi istemiyor 10 mayısta falan ver regl olmazsan diyor test bile almıyor gerçi bugün ki artimed Kaset negatif çıktı ilk idrar da değildi ama sonuçta beta sürekli salgılanan bir şey dimi Ay ne uzjn yazdım smsmsmCanımsın inşAllahh ama sanmıyorum yine de ben nasip tabii sen napıyosun nasılsın kan vercen mi
Sonuç ciktimi kizCanımsın inşAllahh ama sanmıyorum yine de ben nasip tabii sen napıyosun nasılsın kan vercen mi
Senin regl e kaç gün varBenimde eşim nöbete gitti bende ara ara sancılanıyorum sonra geçiyor beyaz akıntı devam ediyor fazlasıyla eşim kan vermemi istemiyor 10 mayısta falan ver regl olmazsan diyor test bile almıyor gerçi bugün ki artimed Kaset negatif çıktı ilk idrar da değildi ama sonuçta beta sürekli salgılanan bir şey dimi Ay ne uzjn yazdım smsmsm
Hahha kız benim belki psikolojikti bak kan verdim eve geldim oluverdimBenimde eşim nöbete gitti bende ara ara sancılanıyorum sonra geçiyor beyaz akıntı devam ediyor fazlasıyla eşim kan vermemi istemiyor 10 mayısta falan ver regl olmazsan diyor test bile almıyor gerçi bugün ki artimed Kaset negatif çıktı ilk idrar da değildi ama sonuçta beta sürekli salgılanan bir şey dimi Ay ne uzjn yazdım smsmsm
Yok yaaa o gece çıkar hep öyle oluyo regl olunca artık pek takmadım onu ben yaaa ama en azından vitaminlere falan baktım ya kürtajdan sonra hiç baktırmadım en azından eksik varsa kullanırımSonuç ciktimi kiz
En fazla 29 olmuştu Döngüm bugün olmam lazımdı aslında bende bilmiyorum dün Awox test de silik pembemsi çizgi çıktı bugün artimed Kaset yaptım 4 gibi negatif çıktı herkese pozitif çıkan artimed bende negatif çıkacağı tuttuSenin regl e kaç gün var
İyi ki baktırdın değerlerine ona göre hareket edersin canımYok yaaa o gece çıkar hep öyle oluyo regl olunca artık pek takmadım onu ben yaaa ama en azından vitaminlere falan baktım ya kürtajdan sonra hiç baktırmadım en azından eksik varsa kullanırım
Ay valla çözemedim regl mi gebelik mi psikolojik mi dkdmdmHahha kız benim belki psikolojikti bak kan verdim eve geldim oluverdim
Aynen yaa bakalım hayırlısı Rabbimden inşAllah senin güzel sonuç çıkar ya ay konu bitti ama biz bırakamadık sohbeti ne güzelİyi ki baktırdın değerlerine ona göre hareket edersin canım![]()
Hahah her ay rahat 10 gün bu psikoloji yaşanıyor yaaaAy valla çözemedim regl mi gebelik mi psikolojik mi dkdmdm
İkimizin için de güzel sonuçlar çıkar inşallah yaa aramızda Bi bağ oldu artık hepimiz aynı dertten muzdaribizAynen yaa bakalım hayırlısı Rabbimden inşAllah senin güzel sonuç çıkar ya ay konu bitti ama biz bırakamadık sohbeti ne güzel
İnşAllah canım evet güzel bağ kurduk aramızdan gebe çıkanlara da kendimiz gibi sevindikİkimizin için de güzel sonuçlar çıkar inşallah yaa aramızda Bi bağ oldu artık hepimizi synı dertten muzdaribiz![]()