• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

İnşAllah canım bi daha ki aya kaldı ama belli yani ilaç içmeden iyi olmaya başladım şükür normalde alveres içmesem düzelmem
Ay iyi şükür geçtiyse belki gerçekten üstüne görmedir ben hala umutluyum bazıları regl oldum sanıyor gebe çıkıyor 🥹

Canımsın inşAllahh ama sanmıyorum yine de ben nasip tabii sen napıyosun nasılsın kan vercen mi
Benimde eşim nöbete gitti bende ara ara sancılanıyorum sonra geçiyor beyaz akıntı devam ediyor fazlasıyla eşim kan vermemi istemiyor 10 mayısta falan ver regl olmazsan diyor test bile almıyor gerçi bugün ki artimed Kaset negatif çıktı ilk idrar da değildi ama sonuçta beta sürekli salgılanan bir şey dimi Ay ne uzjn yazdım smsmsm

Benimde eşim nöbete gitti bende ara ara sancılanıyorum sonra geçiyor beyaz akıntı devam ediyor fazlasıyla eşim kan vermemi istemiyor 10 mayısta falan ver regl olmazsan diyor test bile almıyor gerçi bugün ki artimed Kaset negatif çıktı ilk idrar da değildi ama sonuçta beta sürekli salgılanan bir şey dimi Ay ne uzjn yazdım smsmsm
Senin regl e kaç gün var

Hahha kız benim belki psikolojikti bak kan verdim eve geldim oluverdim

Senin regl e kaç gün var
En fazla 29 olmuştu Döngüm bugün olmam lazımdı aslında bende bilmiyorum dün Awox test de silik pembemsi çizgi çıktı bugün artimed Kaset yaptım 4 gibi negatif çıktı herkese pozitif çıkan artimed bende negatif çıkacağı tuttu

Yok yaaa o gece çıkar hep öyle oluyo regl olunca artık pek takmadım onu ben yaaa ama en azından vitaminlere falan baktım ya kürtajdan sonra hiç baktırmadım en azından eksik varsa kullanırım
İyi ki baktırdın değerlerine ona göre hareket edersin canım 🥰

İkimizin için de güzel sonuçlar çıkar inşallah yaa aramızda Bi bağ oldu artık hepimizi synı dertten muzdaribiz 🥹
İnşAllah canım evet güzel bağ kurduk aramızdan gebe çıkanlara da kendimiz gibi sevindik 🫠 biz de güzel haber alırız Allahın izniyle bugün olmazsa yarın😇

Back
X