• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Daha gününe var ya varsa da görememen normal yoksa da önümüzdeki aylara bakcaz zaten. Benim regl migrenim tuttu 15 saattir baş ağrım hiç kesilmedi
Ay kıyamam ben bilmiyorum şuan bekliyorum midem çok bulanıyo kasıklarım bi tuhaf başım da dönüyo gibi pek dolanamıyorum

Burda da hava hiç iç açıcı değil eşim de nöbette sabaha kadar yok Öyle halim yok ki anlatamam bi de midem bulanıyo ben de namaz kıldım biraz kuran okuyayım dedim şimdi bi süpürge tutup sonra da örgü örmeyi planlıyorum
Ohhhh çok güzel bende evi temizledim güzelce fırında köfte patates yapacağım birazdan yemek için

Burda da hava hiç iç açıcı değil eşim de nöbette sabaha kadar yok Öyle halim yok ki anlatamam bi de midem bulanıyo ben de namaz kıldım biraz kuran okuyayım dedim şimdi bi süpürge tutup sonra da örgü örmeyi planlıyorum
Bizim burda havalar temmuz ayindaymisiz gibi valla bende bı temizlik yaptım öyle uzanıyorum şimdi kalkmaya niyetim yok sjsnsjhes

Merhaba kızlar benim sat 4 nisan sat 2 Mayıs 4 gündür kasık ağrısı çekiyorum sağdan geliyordu ağrı hatta açıklık oldum apandisit mi diye ama ne kanda ne idrarda enfeksiyon başka bir şey çıkmadı şimdi halsizlik bel ağrısı kasık ağrısı ve akıntı var ama göğüs ağrısı yok bugün test yaptım idrar ama çıkmadı

Merhaba kızlar benim sat 4 nisan sat 2 Mayıs 4 gündür kasık ağrısı çekiyorum sağdan geliyordu ağrı hatta açıklık oldum apandisit mi diye ama ne kanda ne idrarda enfeksiyon başka bir şey çıkmadı şimdi halsizlik bel ağrısı kasık ağrısı ve akıntı var ama göğüs ağrısı yok bugün test yaptım idrar ama çıkmadı
Daha erken olduğunu için çıkmamıştır belki bekle biraz daha canım inşallah gönlüne göre olur

Daha erken olduğunu için çıkmamıştır belki bekle biraz daha canım inşallah gönlüne göre olur
Amin canım yumurtlama 18 di ilk defa bu ay değerlendirdim ama psikolojik bir ağrı olduğunu düşünmüyorum bu kadar ağrı normal mi bilemedim şuan sadece bel ağrısına döndü ama kaç gün sonra çıkar testte sizce

Amin canım yumurtlama 18 di ilk defa bu ay değerlendirdim ama psikolojik bir ağrı olduğunu düşünmüyorum bu kadar ağrı normal mi bilemedim şuan sadece bel ağrısına döndü ama kaç gün sonra çıkar testte sizce
Ben yumırtlamadan 12 gün sonra kaset testte görmüştüm ama bilemem tabi herkesin farklıdır psikolojik değildir umarım ama olma ihtimali de var tabii kiii

Adet gecikmesini bekle bence en net sonuç o zaman çıkıyor

Back
X