Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Ah kuzu aynı durumdayız gün geçmiyoooo yarın yine test mi yapsam diyorum ama erken yaaa sen nasılsın belirti falan var mı bişiler
Demin eğilirken sol kasığım hafif ağrıdı bide göğüslerde de sızı hissettim onun dışında otururken uzanırken Bi ağrı yok ve çok duygusalım 🥺

Demin eğilirken sol kasığım hafif ağrıdı bide göğüslerde de sızı hissettim onun dışında otururken uzanırken Bi ağrı yok ve çok duygusalım 🥺
Eşim yürüyüş yapalım dedi sol kasığımı yine hissettim ahh duygusallık selahaddin dizisi bi de boks filmi izledik ikisinde de ağladım eşim gülüyo bana sen ne zaman test yapıcaktınn

Bende normalde 24 günde 26 günde bir regl oluyordum sonra korunmayı bırakınca gecikmeler yaşadım 29 gün oldu en son sonra hamile kalmıştım acaba şimdi ne diye hesap etmem gerekiyor bu ay reglimden 10 gün sonra baya sulu akıntım başladı 15inde çok şiddetli karın, kasık ağrım oldu bacaklarıma bile vurdu adet oluyorum sandım 1,2 damla kan gördüm akıntıda yumurta kanamasıymış galiba herhalde çatladı o gün

Bende normalde 24 günde 26 günde bir regl oluyordum sonra korunmayı bırakınca gecikmeler yaşadım 29 gün oldu en son sonra hamile kalmıştım acaba şimdi ne diye hesap etmem gerekiyor bu ay reglimden 10 gün sonra baya sulu akıntım başladı 15inde çok şiddetli karın, kasık ağrım oldu bacaklarıma bile vurdu adet oluyorum sandım 1,2 damla kan gördüm akıntıda yumurta kanamasıymış galiba herhalde çatladı o gün
Yaaa işte ben regl dengem bozuldu mu bilmiyorum kii bakalım nasip görmez bi haftaya netleşcek

Benimde test yapma perilerim geliyor yine korkuyorum aynı şeyleri de yaşamaktan ama beklemekte çok zor geliyor bana :(

Valla sabah namazına kalktığımda erken gebeliği yapcak gibiyimmmm
Yap bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah
İnşAllahhh sen deee ama erken gibi mi yaaa boşa mı yaparım bu sabah yaptım ama sabah da değil gece 4 te yapmıştım
Daha tam sabah olmadan yapmışsın işte bide erken gebelik testi değil seninki dimi kasetti o beta yükselince algılıyor bence

Back
X